Мнения за Flip bg

• 37 837
  • 24
  •   1
Отговори
# 15
  • София
В описанието на телефоните по принцип пише, че поддържат e-sim. Искате да кажете, че лъжат и в описанието?

# 16
Аз пък съм меко казано разочарована от Flip.bg.
Видях,че всички ги хвалят и реших да поръчам от там. 
Поръчах конзола от тях, чаках си доставката пет дена, само да за разбара, че конзолата ми има проблем. Щом си пусна играта, конзолата прегрява и се изключва, въобще не може да се играе на нея.

# 17
Просто връщате. Все пак са употребявани продукти, кой ги знае колко и как ги тестват..

# 18
Да, flip.bg са мошеници! Не им се доверявайте. Вчера си купих iphone 14 жълт, отличен. Доставиха ми лилав, с драскотини и неработеща батерия. Въобще нищо не тестват. Поредната пирамида.

# 19
Недейте да купувате нищо от flip.bg.
Хора си продават счупените телефони на тях за жълти стотинки, flip.bg ги почистват и ви ги продават с стотици левове отгоре.

Купих телефон от тях – не работеше микрофонът, не можех да проведа разговор въобще. Върнах го. Купих втори телефон – не се зарежда изобщо.

Всеки път, когато трябва да върнеш техен счупен телефон, се започва едно и също: дълги онлайн формуляри, ресет на телефона, бекъпи, изпращане, стоене без телефон, докато „проверят“ повредата, после чакане да върнат парите, нова поръчка… и всичко се повтаря отначало.

100% съм сигурен, че повечето хора просто нямат нерви да минават през това и не връщат втория или третия дефектен телефон, купен от тях.

Не е случайно, че нямат профил в trustpilot.com, където истински клиенти могат да оставят мнения – плащат, за да не се виждат негативни отзиви из интернет.

С 200 лв отгоре си купете нов телефон от истински магазин – не си причинявайте това главоболие с развалена стока.

# 20
Имат профил в trustpilot, на оригиналния им сайт - https://www.trustpilot.com/review/flip.ro

# 21
Преди малко ремонтирах един iPhone 14 Pro Max купен от там.Вътре сложена китайска батерия с кабелче което "лъже" че е оригинална батерията, за да не дава грешка.Ламаринките върху конекторите въобще не са си направили труда да ги слагат обратно и при най-малкото изпускане се откача нещо.Работата е на конвейер, телефоните са събирани от кол и въже......

# 22
Има ли някой продавал телефон на флип? Вчера тествах колко ще дадат за един апарат и ми предложиха близо 270лв. Днес вече реших да продавам и пращам и хоп цената е 200лв....70лв за една нощ не се е обезценил. Някой с наблюдения за подобни случаи?

# 23
За купуване - да надеждни са. За продаване обаче си въртят коня както им изнася, точно от това правят и многото пари. Пратих им оня ден един айфон, перфектен от край докрай, няма драскотина по него, като нов. Предлагаха ми 700лв за него на сайта. Като стигна там обаче се почнаха някакви малоумни обеснения, че батерията не била оригинална ( бях комуникирал с тях предварително, че телефона е с оригинална батерия слагана в сервиз, и като такава не показва процентите живот на батерията, което е нормално при смяна на батерии при айфон ) - казаха няма проблем. Второто нещо - не им харесал дисплея, а той няма никакви проблеми. В резултат на двете неща, ми нацъкали, че батерията че струва 240лв като смяна ( което е абсурдно, оригинална нова батерия струва 65лв и сервиз - 30лв, както и искали да сменят дисплея с друг, което е абсолютно излишно, за още 150лв. В крайна сметка ми предложиха 300лв за iphone 11 Grinning Grinning Grinning Пълен смях, казах им да ми върнат телефона и го чакам утре да дойде, само да имат късмет да има някоя драскотина по него.

Абсолютно същия случай и със мен от вчера ставаше въпрос за Iphone 6s 64gb Rose Gold.ОГРОМНА ГРЕШКА да се доверя на ИЗМАМНИЦИТЕ от  Flip bg !!!Телефона беше ползван от мъжът ми два дена преди това, дори имам правени снимки с него!!!Беше и със сменена оригинална гаранционна батерия.Беше оценен на 140 лв след проверката обаче изведнъж се оказа, че лещата била пукната, и струвала 20лв подмяната, но цената не беше на 120лв,а на 90лв. Зададох им въпрос как телефон със пукната леща прави снимки!!!Чак след отказа ми В отговор получих снимка на която се вижда как не  лещата, а камерата ми е спукана!!!А това го нямаше точно допреди два дена когато им изпратих телефона!!На посоченият от тях телефон 359882270020 никой не ми вдига!!!
Да не говорим за абсурда в който, че когато дойде куриера от Еконт да го вземе дори не знаеше къфе трябва да го изпрати, наложи ми се да показвам имейлите им за да разбере къде аджеба трябва да го прати, защото  на мен не ми бяха дали адреса си /меко казано странно/и това беше на 03.03.2024!!!Оценката, която получих на 04.03.2023с SMS 15 мин. преди края на описаното им работно време беше към линка на страницата им със обяснението за пукната леща и цената от 90лв. неясно защо,при условие,че бяха обявили 20 лв са смяната и т.е. от 140лв. ,трябваше да стане 120лв. ,а не 90лв и след като не ми отговориха на имейла как така според тях телефона снима безупречно със “спукана леща”аз отказах поръчката.И познайте какво първо че ми поискаха отново адреса на който да го върнат-разбирайте за два дена те дори го нямаха ,сметнете как се класифицира базата им с данни…И НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ДНЕС 05.04.2023 извенъж ми отговориха на имейла от предния ден “как снима телефон с пукната леща”,към който бяха прикачили снимка на “спуканата леща” където ясно се виждат ПУКНАТИНИ НА СТЪКЛОТО НА САМАТА КАМЕРА!!!Тоеа е снимка правена с телефона преди две седмици
А това е тяхната снимка от СЧУПЕНАТА МИ В последствие от ТЯХ камера…
Уж реновираните Flip се предлагат активно и в eMag и от такива, които са си закупили “прекрасни” реновирани телефони и в OLX.
Дори телефона,който им продавате да е в отлично състояние те ще ви измислят 100 неща ,за да му свалят цената.При отказ от ваша страна те буквално го УНИЩОЖАВАТ и вие няма какво да направите освен да го изхвърлите, защото в този случай дори могат да ви липсват и оригинални части, които те да ползват абсолютно БЕЗПЛАТНО за да си отремонтират вече закупените…
Всъщност кой продава уж реновиран телефон с надраскан дисплей??!!! Вижте видеата…
https://hardwarebg.com/103143-%d0%ba%d0%b0%d0%ba%d0%b2%d0%be-e-f … 0%b0%d0%b3%d0%b0/
Та очевидно продавача след несъгласие с цената пие една студена вода….

Относно камерата която е счупена, вие няма как да знаете как е станало, тя при вас може да е била добре, но грешката да е в куриер (паднал по време на превоз или нещо от сорта). Съветвам другия път да се опакова по добре 😏

# 24
Продадох им предишния си IPhone преди дни след като почти три седмици се мота с доставка в Сеймдей. Намалиха от цената, която предлагаха, защото , за да почистели говорителите им струвало 27лв Grinning додадоха и някаква сума от тях, защото съм му дала по-ниска категория, а след прегледа им се видял по-висока. Но като чета мненията, дали наистина ще го чистят, не знам. Като цяло офертата беше с 10 лв разлика надолу от моята оценка. Още чакам да платят. Уж имаше кампания за 10 дни изплащане ама след 20 щели, че им заби сайта и ми анулира поръчката с цялото инфо за промото. Съпортът не направи много. Бързо тестваха иначе. Дано се вместят във времето за плащане. Предложиха по-добра цена, отколкото изкупуване в Swipe или Istyle и това беше причина да го дам там. Допадна ми, че не искат аксесоари и документация, че не помня къде са ми фактурите отпреди години, а знам, че Swipe искаха такива. Сега гледам, че Флип го продават почти двойно на сайта, от това, което плащат.

Общи условия

Активация на акаунт