Родени през 🐟☀АВГУСТ 🦜🏖

• 24 457
  • 794
  •   1
Отговори
# 120
Ох, и при нас е голяма драма докато се изакат. Напъвабе, рев, неспане. Бях започнала да давам Абоколикен, но се чудя дали от него не стана толкова зле положението. Вие давате ли нещо за колики?
Относно прегледите, като ги изписаха от неонатологията нищо не казаха, няма и препоръки в епикризата. От баткото помня, че на 6 м. има преглед при ортопед и офталмолог.

# 121
  • София
За Фурлакис има час през Супердок чак за ноември. Плаща се, една приятелка беше водила дъщеря си и беше много доволна.

# 122
  • Варна
Някоя друга да има болка в опашната кост? Едвам стоя и на края на деня вече ми е супер неприятно … сутрин е по-добре, зашото съм спала настрани. Чудя се дали трябва просто време или нещо ми се е изместило 😄

Също - успявате ли да сложите бебето в креватчето и да заспи? Днес става на седмица и доста трудно заспива, все иска в мен. Просто да стои гушната… и през деня се събужда през час - час и половина, а вечер прави 2 и половин - три дори, което е изненадващо.

# 123
Cosmic, от неонатологията ( Варна) и ние нямаме препоръка, даже не ни казаха с две думи какво им е дереджето. Повтаряха само "В епикризата всичко е описано"... е да де, но аз да не съм медицинско лице, че да знам латински Sad.
Препоръките са ми от заведението където до отглеждаха по-лекият близнак.

За коликите взимаме пробиотик Биогая веднъж на ден, Абоколикен 7 пъти, после минахме на Еспумизан Л, сега пак минахме на Абоколикен.
Някъде четох, че симетикона предизвиквал запек и затова пак минахме на Абоколикен да видим ...

# 124
Можеш да даваш заедно АБОКоликен и експумизан. Едното преди, а другото след храненето.

# 125
Можеш да даваш заедно АБОКоликен и експумизан. Едното преди, а другото след храненето.
Това не го знаех Simple Smile

# 126
Експумизан е след хранене

# 127
Да попитам как ви се струва това пъпче? Изпъкнало ли е или си е добре?

# 128
  • Велико Търново
И аз започнах да давам биогайа, даже от тях май се изхожда по- често, че като я почнах само на кърма ходеше по веднъж на ден.
Аз звънях до неонатологията в болницата където раждах, че уж сме имали право на контролен преглед до навършване на 1 месец.  Исках да я видят, че от началото дишаше по- тежко, но в момента е нещо ужасно, чува се като хрипове от нослето, издава едни звуци все едно има храчки. Отговора беше, че е изписана здрава и тези симптоми не са свързани с нейния престой в неонатология. Но все пак ако сме искали да сме отидели, можели само изследвания да пуснат, но не и да я лекуват при нужда. Не знам личната на какъв доктор може да ни прати, все пак не всеки ден докторите преглеждат бебета, имах по- големи очаквания от неонатологията 😔.

bolibon успех и в най- скоро време да се похвалиш ❤️.

# 129
Хм, във Вита дори пише в епикризата, че имаме 2 прегледа при неонатолог, единят го минахме вече.
Фурлакис преглежда само в Парадайс, само платено всичко, преди можеше прегледа по ЗК, ехографа да се плати, сега няма такава опция.

# 130
Писах в предната тема за това как ни разкараха от неонатологията във Варна.
Казаха, че нямаме право да ни преглеждат. Пишели се в епикризата тия прегледи защото ЗК ги изисквала...

# 131
Да попитам как ви се струва това пъпче? Изпъкнало ли е или си е добре?

Според  мен си е добре пъпчето, ако е изпъкнало не трябва ли да е като бутонче.

# 132
На по-пълничкият близнак му изпъкна пъпа,  стана пълна херния от рева. 😢😕.
Сума ти аптеки обиколихме да търсим лепенки за пъпна херния във Варна...нямат

# 133
На по-пълничкият близнак му изпъкна пъпа,  стана пълна херния от рева. 😢😕.
Лекар ли ти каза, че е пъпна херния? На синът ми от запека му беше изпъкнал пъпа и стърчеше, от това, че се напъваше. Лекарката каза, че не е пъпна херния неговото специално и че ако не се прибере сам като стане на 4-5г тогава може да се каже чак, че е херния и да се лекува. Като му заякнаха коремните мускули и стена пъпа сам се прибра, а стърчеше доста.

# 134
На по-пълничкият близнак му изпъкна пъпа,  стана пълна херния от рева. 😢😕.

Е ужас, аз се разбрах с неонатоложката, на 2рия преглед ако не се е прибрал пъпа, да му сложи лепенка.

Ако не намериш, кажи да видя в София и да ти пратя.

Общи условия

Активация на акаунт