Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са алтернативите на подсветката на превключвателите?
Как да закачите картина на стена от гипсокартон?
Какви са алтернативите за окачване на картини върху гипсокартонна стена?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са алтернативите на подсветката на превключвателите?
-
Как да закачите картина на стена от гипсокартон?
За окачване на картина върху гипсокартонена стена с конструкция се препоръчва използването на специални дюбели за гипсокартон с навиване или кука. Тези дюбели се избират въз основа на натоварването и могат да се използват с винтове или куки. Не се препоръчват пирони, особено за по-тежки картини, тъй като могат да причинят щети на стената.
-
Какви са алтернативите за окачване на картини върху гипсокартонна стена?
-
Как да закача лост на шкаф с дълбочина 40 см?
-
Къде мога да намеря ключове и контакти на марките Legrand и Schneider?
, освен, че ми е забранил всичко сиво, държи на ламинат и плочки като подови настилки. Та ще махнем паркета и ще изравним нивата (в момента кухнята е плочки с 1 см разлика във височината на пода). Плана е отворен и плочките трябвало да продължават и в трапезарната част.
Аз бих си сложила масив навсякъде, включително и в кухнята, но ще приема неговото решение за това, за да си избера други неща по интериора - вече купих черна боя за тавана на банята

, но да, имам предвид, че може да трябва пребоядисване редовно
, има видимост от хола към тези помещения и не искам да виждам различен цвят под. Имитация на камък в цвят, който да е максимално близък до този на дърво (защото и ламината не може да е сив

но първо ще го поводя по магазини да избере еднакви ламинат и плочки, та да види сам, че няма