СЕПТЕМВРИЙСКИ МАМИ🤰🏻2022 ❤ (ТЕМА 5)

• 40 709
  • 784
  •   1
Отговори
# 705
Penelope2233, честито ти “Цвете”! Да е жива и здрава! Бързо възстановяване на теб! 💐 Движи се бавно и по малко, и всичко бързо ще отшуми.

# 706
Честито, Пенелопе, виждаш ли, че всички притеснения са били излишни.
С теб ли си говорихме, че ти беше паднала тапата?
Наистина излишни, Канари. Но бях толкова спокойна и положително настроена, че може бие от това до голяма степен мина леко. Сегих се за теб как си търчала ИЗ коридорите и ми вдъхна мотивация и аз да се задействан до раннит след обед . ♥
Не не ми падна тапата дори и на 5 см не съм я видяла къде е. Изтекоха ми водите пак не видях тапата

Хайде момичета чакам и вие да се похварите с бебчета и щастливи новини. На тези което ив предстои секцио- не се плашете , нищо страшно няма .

# 707
Penelope2233, честито бебче и бързо възстановяване!

# 708
Penelope2233 честито принцеса! Да е жива и здрава!

# 709
Благодаря милички . Чакам и вие до се пжхволите скоро време ♥♥♥

# 710
Честито и от мен! Много здраве и любов!

# 711
Пенелопе, честита дъщеря, да ти носи радост и гордост! Започваме да пълним темата с бебоци! Много е приятно!
Аз утре влизам, стискайте палци ♡

# 712
Честито на новите майки! Да са живи и здрави бебенцата!

Вече почти всеки ден има ново бебенце, което е много хубаво и вълнуващо 🤗 Аз днес бях при доктора, при когото ще раждам и за моя изненада ми каза, че имам 1,5см разкритие 😯 Каза, че шийката има още да се изглажда и стоим и чакаме. В 37 седмица съм, но каза, че бебето е доносено и готово да се ражда (с изместен термин съм за 19 септември). Тапата сякаш не ми е падала, но последните дни изтичат едни жълтеникаво-бледи нишки с консистенция на белтък та се чудя дали не е това. При първото ми раждане, тапата ми падна и беше очевидно, че е това, но сега не съм сигурна дали е това 😔

Стискайте ми палци, момичета! Както бях супер спокойна, очаквайки спокойно събитието... Сега доста се притесних и напрегнах като знам, че наистина скоро ще се случи. Доктора каза, че с това разкритие мога да карам и още две седмици... Но не ми се вярва.

# 713
  • София
Ами аз,с,такова разкритие предната бременност карах от 4 до 9 мес., та е прав, но щом се скъсява, може би скоро ще дойде моментът.
Аз,сега съм в режим молене да изчака 10 дни да,ми мине херпесът. Ако не-спешно секцио и това е. Ама нямам ни една контракция, така че смятам, че ще си изчака.

# 714
Честито Пенелопе, да сте живи и здрави и двете.
Много хубаво така, когато и да влезна прочитам за ново бебоче

# 715
Честито Пенелопе, да сте живи и здрави и двете.
Много хубаво така, когато и да влезна прочитам за ново бебоче
Благодоря сърдечно ♥

# 716
Здравейте. Минавам да честитя на всички вече родили мами и да пожелая леко раждане на другите, като мен, които още чакат 💐И да се отчета - вчера бях на лекар и за пръв път ми правиха преглед за разкритие, след това до вечерта си имах зацапване. Установи се, че съм с 3 см разкритие вече и според доктора до края на седмицата, ще съм родила. Преди малко ми падна тапата, за сега болки нямам, таа седим и чакаме 😁 ММ е в паника и даже не може да спи, става по няколко пъти на вечер, проверява ме спя ли, болки имам ли, та покрай него и аз не мога да спя 🙄😁 А понеже вече съм в 38+4, всеки който ме срещне по улицата в квартала и почва : айде бее още ли не си родила? Кога ще раждаш? Айде искаме вече да го видим това бебе.. Изключително ми е досадно, не знам при вас как е, но мен ме влудява. Особено, че жени го правят, вече раждали и знаят уж какво е и пак го правят. Свекървата е същата и тя, всеки ден като звънне репликата е : айде вече ходи го раждай това дете! То все едно от мен зависи, аз насила го държа още вътре 😂😂 Разбирам, че се вълнуват всички, но ми идва в повече, защото самата аз съм напрегната кога и как ще се случи и това допълнително ме изнервя и напряга..

# 717
  • София
Аз нямам проблем, кефи ме да,питат, но мен никой не ме пита. Всеки казва- е, нали имаш време. После вече няма,да,те питат нищо, така че радвай се сега на,внимание. Щом и разкритие имаш, и паднала,тапа, ще чакаме новини и от теб.
Мъжете пи принцип са паника, добре, че не раждат. Аз,спя с,тапи, мм и да ми се притеснява нещо, няма да го чуя.😃
Все се канех да питам- групата във фб жива ли е? Предният път като родихме всички, се изместихме там. По- лесно е и някак вече по- разпознаваемо, за който не иска да се крие. Казвала съм и преди,че нямах приятелки преди това (2, но те не излизаха никъде) и до днес 3 от най- близките ми са именно от групата в бг мама, колкото и да не се вярва на,хората. Ако не бяха те, нямаше да,съм оцеляла, за,първи път излязох на,бар, на дискотека, на пикник и тн и въобще като родих започнах да живея (нищо че децата искаха да ме уморят🤣).

# 718
Аз мразя като ме срещне позната из квартала или от някъде другаде да чуя учудено-ироничното “браво бе, как си се навила” или “ти пак ли”… Вече намразих хората заради това. Ама няма изключения, всяка една. Все едно съм някоя … дето забременява и ражда на конвейр. А всъщност никой не знае на кой как са му се стекли нещата на човек и защо е в дадено положение, пък и няма право да му се меси след като не го бърка по някакъв начин.
Относно групата във фейсбук, не знам дали е една и съща. Аз бях във една дето само ме напрягаше. 2, 3 едни и същи девойки задават по 397 адски тъпи въпроса на ден. И я напуснах. Нито те боб хвърлят за мен, нито аз искам да се напрягам излишно. Иначе групата беше 700-800 човека. Не ме притеснява да се покажа. Притеснява ме да ми е досадно. Избягвам да се чувствам така.
Иначе аз също имам няколко приятелки, които останаха от бебешките години на дъщеря ми. Отсяха се от всички мами 3 и до ден днешен си се знаем. Покрай сина ми нямам. То там всичко беше КОВИД.

# 719
Здравейте. Минавам да честитя на всички вече родили мами и да пожелая леко раждане на другите, като мен, които още чакат 💐И да се отчета - вчера бях на лекар и за пръв път ми правиха преглед за разкритие, след това до вечерта си имах зацапване. Установи се, че съм с 3 см разкритие вече и според доктора до края на седмицата, ще съм родила. Преди малко ми падна тапата, за сега болки нямам, таа седим и чакаме 😁 ММ е в паника и даже не може да спи, става по няколко пъти на вечер, проверява ме спя ли, болки имам ли, та покрай него и аз не мога да спя 🙄😁 А понеже вече съм в 38+4, всеки който ме срещне по улицата в квартала и почва : айде бее още ли не си родила? Кога ще раждаш? Айде искаме вече да го видим това бебе.. Изключително ми е досадно, не знам при вас как е, но мен ме влудява. Особено, че жени го правят, вече раждали и знаят уж какво е и пак го правят. Свекървата е същата и тя, всеки ден като звънне репликата е : айде вече ходи го раждай това дете! То все едно от мен зависи, аз насила го държа още вътре 😂😂 Разбирам, че се вълнуват всички, но ми идва в повече, защото самата аз съм напрегната кога и как ще се случи и това допълнително ме изнервя и напряга..

И аз за сега нямам никакви болки, даже днес само една контракция, но безболезнена. Усещам си корема от вчера някак си по-лек, може би паднал надолу и сякаш леко по-малък 😀. При теб също ли е така?

Общи условия

Активация на акаунт