Созопол 2022/2023 г.- мнения , впечатления и препоръки.

• 68 482
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Пак съм аз,само да не ми се скарат. Пишете бе,хора!☺️
Две снимки от вчера, щракнах ги набързо,че валеше дъжд.Сърдито и бурно море!

# 586
Сърдито ама пак красиво

# 587
  • София
Каваци. От тази сутрин.

# 588
Обожавам Каваци. А как се озова там по това време на годината, missmarina? Пусто ли е сред бунгалата? Има ли такива, в които някакви странни хора евентуално живеят и зимата?

Kazz, ние какво да пишем... То ние не сме там. Но винаги разглеждаме снимките от зимното море с интерес. На мен поне ми е много интересно.

# 589
  • София
Това ми е двора. Родителите ми са там от септември. Ще се прибират другата седмица евентуално. Най-късно до края на месеца. Да, пусто е. Има от персонала хора и пазачи. Но никой не живее в бунгалата. Само в апартаментите и по Буджака има собственици по това време. Пенсионери предимно. Родителите ми стоят от април до юли и после септември до края на ноември. Ние често ходим зимата уикендите. Но най-хубаво е след 15 септември до края на октомври. Снимкато ми я прати сутринта майка ми, иначе аз от 3 дни съм в Испания и тук още става за плаж. Не ми се мисли като се приберем утре.

# 590
  • Бургас
Из Каваци има предимно персонал и работници по строежите.
Из Грийн Лайфа има собственици целогодишно.  Буджака същата работа.
Из Созопол има движение от местните хора. Но има и по някой заблуден турист да разглежда.
Така,че не е съвсем пусто навсякъде.

# 591
Karzz, тогава следващия път чакаме снимки от извънсезонния Созопол градска част. Simple Smile

# 592
  • Sofia
Има ли къде да се хапва вкусно по това време на годината? И ние сме собственици там отскоро, чудя се дали ще е приятно да се отскача за ден-два и през зимата. Чист въздух, хубава природа и спокойствие сигурно има. Ако има и къде да хапнеш вкусно, ще си заслужава разходката Simple Smile
Благодаря за снимките!

# 593
  • Бургас
Знам,че на автогарата две-три заведения работят.
За други не мога да кажа със сигурност,понеже нямам време да обикалям.

# 594
  • София
Има, Кирик работи целогодишно.

# 595
  • Бургас
Преди малко ФБ ме подсети,че има и фестивал на О-солената риба.
Мисля,че е от 7.12 Във ФБ има страница на Созопол.

# 596
Има, Кирик работи целогодишно.

В дни когато е топло и слънчево, и е имало много хора има риск да ви върнат надвечер, дори да има места. Че се изморили. На мен ми се случи миналия април.

# 597
  • Бургас
Заповядайте на Созополското море!

# 598
  • София
Красота!

# 599
  • Deutschland
Люто ти завиждам, значи. Какво ли не бих дала да седна отново с кафето под някоя смокиня в Созопол ♥️

Общи условия

Активация на акаунт