Смешки от форума 39

• 86 470
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
  • Далечният изток

Stuck Out Tongue Winking Eye

# 436
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
математикът в мен е в шок

7 х 24 = 168 часа, или?

Е, то не всеки има в себе си математик 😁

понякога и физик Wink

# 437
И аз! 😂
Цитат
Поредната абсурдна тема в стил "седя на една дъска с наковани пирони по нея, боли ме и не смея да шавам много за да не се нараня, ама ако може да ме посъветвате дали да стана или да продължа да си седя". 

# 438
А това го крада!!! Много точно е описано от СФ-ца!!!! Поздравления! И аз не мога да го кажа по-добре!

# 439
Цитат
Покрай нападенията.В Нотино имат 40% намаление на Дав

JoyJoyJoy

# 440
Това вече е новина!
Цитат
За повечето мъже не е проблем те да имат любовници. Проблем е жена им, ако си хване.

# 441
А може и така:

За повечето мъже не е проблем те да имат любовници. Проблем е, жена им ако ги хване.

# 442
  • Бургас
А може и така:

За повечето мъже не е проблем те да имат любовници. Проблем е, жена им ако ги хване.

Toва опредлено е по-добро! Joy

# 443
  • Варна
И да наричаш някого курва, без да го ползваш, е признак на ниска култура.

Ползвайте си ги като ги наричате курви, ама ха!

И пак от същата тема:

А какво значи да изневериш “ възпитано”?
За пръв път чувам такава концепция!😁😁😁
-Добър ден! Бихте ли дали позволение да проникна в дълбините не само на душата ви, естествено-много възпитано!
-Добър ден! Разбира се, с най-голямо удоволствие!
😁😁😁😁😁😁😁

# 444
  • София
А може и така:

Toва опредлено е по-добро! Joy

Но и навежда на мисълта какви са тия, дето се цанят за любовници. Че има калпави мъже, има, ама и любовниците  им не са за жалене - и двете страни участват в "цирка".

# 445
И да наричаш някого курва, без да го ползваш, е признак на ниска култура.

Ползвайте си ги като ги наричате курви, ама ха!

И пак от същата тема:

А какво значи да изневериш “ възпитано”?
За пръв път чувам такава концепция!😁😁😁
-Добър ден! Бихте ли дали позволение да проникна в дълбините не само на душата ви, естествено-много възпитано!
-Добър ден! Разбира се, с най-голямо удоволствие!
😁😁😁😁😁😁😁
С линк моля! 🙏🙏🙏

# 446
От два дни се забавлявам с темата за потниците, която започва така:
Цитат
Здравейте, искам да ви питам децата ви, особено момчетата тийнейджърите, слагат ли потници като бельо през зимата, примерно под тениска или блуза. И ако да от кога до кога, тъй като моя почна да се противи, на 15 е и казва че не иска, щото прозирало и било смешно, минали години от  средата на септември си слагаше и нищо не казва, сега само в най студените дни се съгласява.

Следват отговори от типа на:

Цитат
Ехо, госпожо, това  е почти мъж вече, оставете го на мира, няма значение на вас какво ви е било удобно.

Цитат
Хаха, ако беше истинска темата, представяте ли си такава свека? Ще го загащва до 50!

Цитат
Тениската и потникът са равноправни, все е фанелка под дрехите, обаче тениската е по-младежка. Виж, дядо му сигурно носи потник.

Но авторката си знае нейното и ги репликира така:

Цитат
A: Тениската не е равноправна на потника, а повече на блузите с дълги ръкави.
Пак казвам, тениската не е като потника, потника е бельо, тениската не е долна дреха. ... щото е нормално да сложи бельо
*
Не, тениската е дреха, с която можеш да стоиш навсякъде. А по потник не можеш. Затова и тениските са шарени, маркови и т.н, а потниците - само ако са предвидени за лятото, и си произвеждат и потници баш за бельо. Тениската е взаимозаменяема с блуза с дълъг ръкав, не с потник.

Съответно ответната реакция на коментиращите започва да става още по-забавна:

Цитат
Готова си за свекърва.

Цитат
Аз предлагам обличане тип сандвич - потник, пуловер и отгоре втори потник. Да не настине! 🤣

Цитат
Ако авторката ми беше майка, щях да нося пуловера отдолу и отгоре огромен потник. И без това се връща пак тази мода. Ей така, напук.
Сигурно и шарените чорапи не са чорапи,защото имат картинки.
Ами цветните потници? Или трябва задължително да е бял и по-дълъг? И гащи тип парашутни.

Цитат
Това каква свекърва ще станееее...

Цитат
Ще обзаведе и снахата с потници.

Цитат
И малки потничета за бъдещите деца! 😂

Линк към темата: https://www.bg-mamma.com/?topic=1501321

# 447
За мен пък тези коментари са грозни. Не мога да разбера защо всичко, което не се прави по начина, по който някой смята за правилно, бива усмивано и намирано за грешно?!?

# 448
  • София
Е, темата е тролска, така че предполага осмиване. Идеята й е такава - "15-годишното детенце, което не иска да бъде загащвано. Има ли и други подобни?".

# 449
  • Варна
Темата е върхът!!! Grinning

Soul Free, и младежът се чуди като теб защо майка му намира за грешен начина му на обличане, който е различен от нейния, па даже и цяла тема пуска за това!

Общи условия

Активация на акаунт