Смешки от форума 39

• 86 477
  • 755
  •   1
Отговори
# 420
И тук възниква въпросът с какви субстанции се подкрепят тия младежи че така им лети времето Joy
Не че и аз не съм имала периоди дето съм се чувствала сякаш работя в пъти повече часове, ама все пак... Не съм и младеж де, може от това да е.

# 421
  • Далечният изток
Хм... И месечно да е имала предвид, пак си е всеки ден на работа...

# 422
Днешната младеж за нищо го няма денонощието. 🤣

# 423
  • Mediterraneo
Абе, не са само младежите. Мой близък разправя навсякъде, че работи по 16-18 часа дневно, ама като го знам, че отива в 9, от 4 до 6 почива и после отива за още 3-4 часа, как да му вярвам.

# 424
Прясно, прясно ...
"Майкоооу, в какъв автобус от софийският ГТ се возя! Зомбито на автобусите. Разпада се от всякъде, ама някак се движи и то бързо. Вътрешните ми органи се пренаредиха от друсането, защото това амортисьори - йок. Левият бъбрек стана десен, десният отиде и той нанякъде, а ако имах повече пломби вече нямаше да ги имам. Scream В чужбината за такова екстремно удоволствие биха дали 30-40 евра (увеселителен парк), тук за лев и шеесе само. Фук."
Във Враца съм се возила в такъв, но тролей, на 40години,без заден прозорец! С дупка на пода през която се вижда шосето и спокойно може да пропадне крак(36ти номер). За интериора е излишно да разказвам. Като вали дъжд от тавана течеше на няколко места и пътниците се взеха с чадъри. Поне напливът  не беше голям, та имаше място за малкото смелчаги. Това преди няколко години, не беше отдавна.
Редактирам, 30годишен,не 40. И се сетих, че и предната врата не се зарваряше а само се блъскаше с ужасен шум и после седеше отворена. Даже май някакво въженце бяха вързали, но не помня вече.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 18:59 от sibil1987

# 425
Прясно прясно от клюкарската тема.

Водеше се дълга дискусия за връзката между носа, ръцете и "надареността" на мъжете. След това някой публикува новината, че е починала Анахид Тачева (което не е за тази тема, съжалявам). 99% съм сигурна, че потребителката искаше това да цитира, но и се е получило по-различно. Мен поне ме разсмя...

В частност палеца на ръката дава добра отправна точка.
И аз идвах с тази новина

# 426
Аз пък изобщо не се усъмних, че става дума за палеца Mr. Green

# 427
Цитат
Преди малко в 120.минети беше Ботьо Ботев
Open Mouth Rolling Eyes Joy

# 428
Смятай колко често използва думата, за да я замени коректора Joy

# 429
  • София
В случая се получи “грешката е вярна”.

# 430
Късметлия.

# 431
  • Далечният изток
Не мисля, че е коректора. Е-то е до У.

# 432
Не мисля, че е коректора. Е-то е до У.

# 433
  • София
Г-н Смит, на стандартната подредба е-то наистина е до у. При фонетиката нещата са другояче. Току-що го проверих, така че подкрепям Аида.

# 434
математикът в мен е в шок

7 х 24 = 168 часа, или?

Е, то не всеки има в себе си математик 😁

Общи условия

Активация на акаунт