Смешки от форума 39

• 86 244
  • 755
  •   1
Отговори
# 720
Когато си тотал, но те напъва фън Sunglasses
Цитат
Аз така си говоря по селски, защото съм твърде интелигентен и така ми е по-фън. Иначе съм тотал отличник в сферата на образованието.
кАжи честно?
Това да не е потребителят, който винаги вместо "това" пише "тва"? Той имаше такива претенции. Но аз по принцип съм консервативна и за мен много олекват мненията на хора, употребяващи английски думи с български правопис, защото показва незнание на българския език.
Репликата му с тотала беше към потребителка посмяла да го коригира, че се пише "преценявам", а не "преценям" Laughing

# 721
  • Другата България
Отново от темата за бебетата. Този път не са звездите и планетите, а “клъстъри от поведение“.
И разбира се, “проста психология“.

Въпрос:
Цитат
Как знаеш какво седи зад изказването на адвоката и зад търкането на окото?
Отговор:
Цитат
Проста психология. Беше прегърбен една идея повече от снимките с бебето (носи емоционален товар), търка очите и двата пъти като споменава отношението на Севда към детето й (или значи лъжа или значи че му е много неприятно да говори за това), на къде гледат очите (ако беше в страни като Севда когато говори за гривничките значи лъжа, ако гледа надолу - спомня си нещо). Вторият път като си търка очите има и леко схлупване надолу. Според този клъстър от поведения този човек не само че не лъже, ами и му е тежко от това, което чува от клиентката си.

# 722
Вярно е че има жестове, които издават човек когато лъже.
Ама един се хили тъпо, друг се почесва зад врата.... Не е толкова просто да определиш какво мисли някой непознат.
Прегърбването може да е и от тревоги, и от физическо претоварване и недоспиване, а може и от грип да е.
Човек, който не се чувства добре наистина се попрегърбва, главата е наведена надолу и погледа съответно.

А може и гръбначно изкривяване да има. Изобщо не е толкова просто...

# 723
  • Другата България
Имаше отговор, че може просто да е с конюктивит....

# 724
  • France
За диетите...
Цитат
...На ФЛП е програмата,имат и една за 4 дни,но тя ми се вижда твърде екстремна,а ММ каза да му дам парите на него и щял да ме заключи в мазата за 4 дни като от време на време ми дава вода и нещо съвсем малко за ядене и пак съм щяла да отслабна  Joy Joy Joy
Joy

# 725
  • София
За диетите...
Цитат
...На ФЛП е програмата,имат и една за 4 дни,но тя ми се вижда твърде екстремна,а ММ каза да му дам парите на него и щял да ме заключи в мазата за 4 дни като от време на време ми дава вода и нещо съвсем малко за ядене и пак съм щяла да отслабна  Joy Joy Joy
Joy
Само че на 5тия ден какво ще го чака мъжа ще е  за страшките! Иначе ми харесва плана и ще проработи.

# 726
  • София
Четох за музиката, дето водела до отслабване. Понеже сме в подходящата тема, ще споделя, че напоследък качих няколко кила и тъй като храненето ми е направо трагично, със сигурност вината е на ония сънища, в които бях до някаква шведска маса. Твърде истински бяха, явно и така се качват килограми. Внимавайте какво сънувате!

# 727
Аз моите не ги помня... кой знае какви неща ме саботират нощем значи! Права бях че музиката за отслабване трябва по време на сън да се слуша явно - да се сънуват само подходящите неща! Joy

# 728
Аз все "сгодни момци" сънувам, че ме целуват, ама не отслабвам. Та вече не знам, кое влияе.

# 729
Цитат
Качи се контрола в автобуса и те гледаха неразбиращо.
Мъжът като многоръкия Шива с няколко апарата пред всяка карта се чудеше с кой апарат става това.
По лицето му бе изписано чуденето, а най - безпомощно изглеждаше, когато вдно момче му поднесе телефона си, явно с някакво приложение, погледна с неразбиращо поглед и му каза, че е редовен.
Истиско облекчение се изписа на лицето му, когато му подадох талонче, продупчено. С голям кеф го скъса, "ох, накрая нещо познато...*
Срещу мен седяха двама, които нямаха нито билети, нито се бяха,  валидиилари, егати думата, простете за френския 🤣
Извадиха дебитна карта за да платят глоба. Контрольорът вече видимо безпомощен ги помоли да слязат на следващата спирка.
Дойде придружаваща го жена - контрола с двама да го пита как се прай с телефона, а той с досада, неразбиращо и отегчено, без да погледне екраните ѝ каза редовни са.
Слязоха, а тия хора, които трябваше да напуснат автобуса поради нередовност на документите, останаха да се целуват на седалката.
Толкоз за контролата.
И те са като нас.
Доколкото разбрах, подочух мъжът е бил на курс за новите условия в ЦГМ.
Смятайте...
Пропуснах да кажа, че в средата на автобуса имаше шумна ученическа компания, които, докато си вадеха и търсеха картите, не знам дали ги бяха валидирали, но половината от съдържанието на раниците им се озова на пода..
Контролата внимателно го прескочи, като провери само една карта.
Има още, но ще стане много дълго.

# 730
Олеле... Сори за спама, ама нали хартиени билетчета не се продават вече в София?
Иначе ги разбирам хората от контролата относно тези апаратчета ....🙄

# 731
  • France
Какво пък сложно има? Срамота да не могат да си вършат работата, за която взимат пари.

# 732
Продават се и се валидират като карта иначе ще те свалят. Тъкмо вчера я слушах една майка как разказваше че лошите контроли я свалили за една спирка. Ами не е готино, но да даде по-добър пример на детето си.

# 733
Четох за музиката, дето водела до отслабване. Понеже сме в подходящата тема, ще споделя, че напоследък качих няколко кила и тъй като храненето ми е направо трагично, със сигурност вината е на ония сънища, в които бях до някаква шведска маса. Твърде истински бяха, явно и така се качват килограми. Внимавайте какво сънувате!

Олеле, аз сънувах зловещо земетресение със събаряне на сгради......Rolling Eyes

# 734
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
имало е земетресение вчера - или си го усетила или е реакция на страха ти от него (ако само си прочела).

за картите - хич не ми е смешно. ореваха света за нещо, което си работи от поне две години. Cry и пътниците си купуваха билети и контролата много добре знае как да ги провери.
интересно ако пътуват в чужбина някой дали ще се съобразява с претенциите им за хартиено билетче, за плащане кеш... Sad

Общи условия

Активация на акаунт