Смешки от форума 39

• 86 247
  • 755
  •   1
Отговори
# 705
Аз мисля, че "вирус" е новото име на това, което преди наричахме "настинка". Много често го чувам така, "детето от сутринта е сополиво, пак е с вирус" Grinning

Абе, след корона нищо не е същото...

# 706
  • Mediterraneo
Настинката е причинена от вирус, да. Но тук смешката няма общо с това.

# 707
Абе, смешка, ама за К-19 нали това установиха - разпространява се като вирус, поразява като бактерия. Та ей ти бактериален вирус.

# 708
Според мен е детето на госпожа Бактерия и господин Вирус.

# 709
Според мен е детето на госпожа Бактерия и господин Вирус.

Хаха. И се родило момченце, което нарекли Бактериален - Вирус. А скоро се очаква сестричката - малката и инатлива Вирусна - Бактерия.
П. С. С тире ли се пишат двойните имена? Thinking

# 710
  • Mediterraneo
Пишат се, както са решили родителите вероятно. Като Ана, Анна, Мариана, Марияна и пр., цял живот да се обясняваш как ти се пише името, не е работа.

# 711
По повод ЧРД на Кейт Мос
Цитат
Кейт Мос е като нашата Калканджиева - колкото повече пие, по-хубава става с годините.

# 712
  • France
Някои спят в хладилника, други се консервират в спирт. Няма лошо Stuck Out Tongue Winking Eye

Внимавайте, че има нов
Цитат
бактериален вирус
Сигурна съм, че този гмо микроб ме е налазил. Няма начин да ми е толкова зле от някаква старомодна инфлуенца.

# 713
Фил карах само два пъти "старомодната инфлуенца" и двата пъти си мислех че ще гледам тревата от грешната страна ✌За мен това е най страшния вирус

# 714
Когато си тотал, но те напъва фън Sunglasses
Цитат
Аз така си говоря по селски, защото съм твърде интелигентен и така ми е по-фън. Иначе съм тотал отличник в сферата на образованието.

# 715
  • here and now
За тотал щета съм чувала, ама за тотал отличник...
Мног криейтив момъка..

# 716
Ако това са ни отличниците, направо изпадам в ужас какви ли са тотал двойкаджиите...

# 717
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Цитат
Аз така си говоря по селски, защото съм твърде интелигентен и така ми е по-фън. Иначе съм тотал отличник в сферата на образованието.
кАжи честно?

# 718
Цитат
кАжи честно?
Това да не е потребителят, който винаги вместо "това" пише "тва"? Той имаше такива претенции. Но аз по принцип съм консервативна и за мен много олекват мненията на хора, употребяващи английски думи с български правопис, защото показва незнание на българския език.

# 719
  • Стара Загора
Deni-meni, как незнания... Та тези хора, използвайки и вкарвайки "несъзнателно" в изреченията си чужди думи, са няколко ЛЕВЪЛА (виж как хубаво звучи) над нас. Те са грамотни и вери интелиджънт хора с много добра джъджмент. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт