Смешки от форума 39

• 86 258
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
Брях, какви неща измислили хората, знаех си аз че нещо не правя както трябва Grinning
Ми щото вместо "weight loss music" слушате "Заколи ми мъжо черна кокошка".

# 691
  • София
Е, сега вече се размечтах…за супа от домашен петел.

# 692
Музика не помага, щот докат мина през някоя сладкарски витрина и с гледане качвам кила, я поничка, еклерче, скаличка, уууу тортичка 🍰 и бам 2-3 кила 😂

# 693
Брях, какви неща измислили хората, знаех си аз че нещо не правя както трябва Grinning
Ми щото вместо "weight loss music" слушате "Заколи ми мъжо черна кокошка".
Направо "Шест кокошки съм заклала" Grinning
Ще пробвам аз и музиката за отслабване, може да работи пък да изтърва иначе... за всеки случай нали.
Ама някой друг път, че днес съм рожденничка и искат да ме хранят с торта, подозирам че няма да хване Grinning
Ще видите вие после, на дърти години като стана една зашеметяваща стройна кака, ум да ви зайде

# 694
Да си жива и здрава! И по-малко кила да ти се лепят от торти!!!

# 695
Благодаря Simple Smile
Повече от кокошката и по-малко от тортата и ще станат работите, като сменим музиката и с такава за танци Grinning

# 696
  • София
Почти всички наши най-известни българи са родени и израсли на село! Като почнем от Левски,та стигнем до последния премиер преди септември 1944г. Богдан Филов,който е учил в селото Карлово.

Браво, човек. Винаги си по темата Grinning

# 697
Честит рожден ден, natka! Да си жива и здрава и все така свежа!

# 698
  • Mediterraneo
Почти всички наши най-известни българи са родени и израсли на село! Като почнем от Левски,та стигнем до последния премиер преди септември 1944г. Богдан Филов,който е учил в селото Карлово.

Браво, човек. Винаги си по темата Grinning
Абсолютно винаги е по темата този потребител. Не съм виждала негова публикация, която да не е за тук.

# 699
Натка, редакторът ме поправя на Батка, но да си жива и здрава, весело изкарване!
Преди време си бях свалила някаква музика за отслабване, грам не свалих от нея. Хората около мен ме гледаха странно и ме посъветваха да не разказвам пред други хора за методите ми за отслабване, за да не се съмняват в психическото ми здраве. А и музиката не ми харесваше, та зарязах тоя метод, ударих го на глад.

# 700
Тия редактори половината текуща тема пълнят... Но то мен и на Шматка да ме прекръсти, пак няма да е грешно Joy
За моето психично здраве съмнения няма - всички знаят че не ме слуша главата. Ама аз не страдам от това де, да му мислят другите Grin

# 701
Пони, ти пък искаш да ти харесва...това е лечение все пак,слушаш и търпиш.После разказваш колко е било трудно отслабването.😂

# 702
То да има полза, и Кондьо ще слушам. Ама килограмите не мърдат, най-големият враг ти става кантара.

# 703
  • Mediterraneo
Внимавайте, че има нов
Цитат
бактериален вирус

# 704
  • София
Хм, аз даже със старите не съм запозната Thinking

Общи условия

Активация на акаунт