Смешки от форума 39

• 86 260
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
Хич не ги харесвам селяндурите. Ей тъкмо вчера трябваше да им обяснявам да си взимат претенциите и псевдо културността и да се преместят другаде. Но това не е за смешки.

# 676
...
Та ето това е селяндур, ама понеже думата не ни е в активния речник ММ употреби "педераст" за да си изкаже мнението за него.

Да му се скараш на ТМ. Трябвало е да употреби „педераС“. Разликата между „педерас“ и „педераст“ е като между „селяндур“ и „селянин“. Simple Smile Едното е манталитет, другото е сексуална ориентация.

# 677
  • France
Почвам и аз да слушам Joy
Цитат
Мен ме подвежда това, че част от тях действат. Едно клипче като слушах повече от обикновено ми предлагаха работа. Слушах едно друго и брадата ми стана по-гъста, а беше рядка. Друго пък като го пусна и след час два гледам че плочките на корема ми са по-оформени и съм смъкнал мазнини. Wink Без никакви коремни преси. Но най-хубаво човек да си направи собствен subliminal. Аз пробвах, но нямах ефект, може би наистина правещите ги слагат магични заклинания в тях, знам ли.

# 678
Ааа, къде бил ключът от палатката!!!

Аз сигурно гледам някакви обратни клипчета - не ям, пък дебелея. Grin

# 679
Ееее, ама казвайте ги навреме тия работи де... Grinning
Аз като всички ме знаят че не слушам и ей на - ни плочки, ни нищо!
Дайте линк да видим какво е слушал младежът, да послушаме и ние налЕ магични работи. Не съм алчна, ще взема само предложенията за работа и плочките на корема, за гъста брада няма да се натискам Joy

# 680
Сакън, недей! Ако слушаш, освен плочки на корема, ще се сдобиеш и с брада! При пича така се е получило.

# 681
  • Далечният изток
Те са различни бе.... Искам и аз за работа. Айде и за плочки ще се жертвам Grinning

# 682
  • Майничка
Почти всички наши най-известни българи са родени и израсли на село! Като почнем от Левски,та стигнем до последния премиер преди септември 1944г. Богдан Филов,който е учил в селото Карлово.
Това е ирония, нали? Карлово е град от 16 век.

# 683
...
Та ето това е селяндур, ама понеже думата не ни е в активния речник ММ употреби "педераст" за да си изкаже мнението за него.

Да му се скараш на ТМ. Трябвало е да употреби „педераС“. Разликата между „педерас“ и „педераст“ е като между „селяндур“ и „селянин“. Simple Smile Едното е манталитет, другото е сексуална ориентация.

Все пак изказването беше вербално и какво се има предвид се подразбира от интонацията и обстоятелствата Wink

# 684
  • София
Дайте линк да видим какво е слушал младежът, да послушаме и ние налЕ магични работи. Не съм алчна, ще взема само предложенията за работа и плочките на корема, за гъста брада няма да се натискам Joy
Пишеш в Гугъл subliminal weight loss music и почваш да слушаш с часове видеа в YouTube. Бях срещала реклами за gastric band hypnosis, това явно е нещо подобно.

# 685
Шарки,
Сигурно ли е, че няма да ми порасне и брада заедно с отслабването? Ако е сигурно, ще се жертвам да слушам цял ден, въпреки всички подмятания за душевното ми състояние от фамилията.😆

# 686
  • Майничка
Брада едва ли, но мен на втората минута "Ден на плажа" ме засърбя навсякъде. Явно бачка - като се разчеша, ще се обрина, ще мина на диета и те ти, булка, weight loss!

# 687
Пишеш в Гугъл subliminal weight loss music и почваш да слушаш с часове видеа в YouTube. Бях срещала реклами за gastric band hypnosis, това явно е нещо подобно.
Брях, какви неща измислили хората, знаех си аз че нещо не правя както трябва Grinning

# 688
  • София
Ей, начи…аз не ги отворих видеата, само забелязах, че са 4 часа, 7 часа…утре ще взема да пробвам и аз.

Гаргамела, тия сърбежи да не са от набождащата брада?

# 689
Много часове, много нещо. Да не са направени за нощем докато спим?
То кой има толкова време денем... а дали пък затова не са изпоотслабнали всички още? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт