Смешки от форума 39

• 87 091
  • 755
  •   1
Отговори
# 285
Просто е използвала популярния виц/смешка,  за бащата който взел грешно дете от детската. Казал на жена си, к'во толкова е станало, нали утре ще го върнем.
Цитирам по спомен, ако друг не го мързи - да намери оригинала.

# 286
  • Сф
Да, виц е и току що го прочетох на мм . Но ..той най- сериозно ме попита кой клас е детето в момента..че се замислял 🤣🤣🤣. Добре поне ,че знае училището! ♥️

# 287
Да, виц е и току що го прочетох на мм . Но ..той най- сериозно ме попита кой клас е детето в момента..че се замислял 🤣🤣🤣. Добре поне ,че знае училището! ♥️
Моят мъж ходи вчера да купи лекарства за 11-годишния ни син. В аптеката го питали на колко години е детето и той отговорил, че на 8.  Grinning Добре, че дозите за 8 и 11 годишни са еднакви.

# 288
2021 г. най-редовно подмладявах дъщеря ми. Все казвах, че е на 12 г, а тя навърши тогава 14 г.

# 289
ММ със сигурност не знае в коя група е детето, въпреки, че я води всяка сутрин. Знае номера на групата на домофона в детската - там пише групата, та ако е много на зор, ще отиде и ще провери, ама да запомни - едва ли ще се случи. Пък и нали догодина ще е в друга група, а той избягнва да се обременява с такива незначителни и временни подробности...

# 290
2021 г. най-редовно подмладявах дъщеря ми. Все казвах, че е на 12 г, а тя навърши тогава 14 г.
Особено удобно при резервации на почивки Simple Smile. Аз съм много разстроена, че голямата дъщеря вече я броят за възрастен, пък акълът й хич не отговаря на хотелските класификации!

# 291
При почивки е от 12 г. възрастен. Та няма смисъл или е до 18 г. в някои хотели.

# 292
Едно време, когато компютрите не бяха навлезли навсякъде, моя позната беше научила детето си да казва друго ЕГН, за да минава за по-малък. Вече не си спомням къде прилагаха тоя номер. Мисля, че тя го беше пратила сам да си купи билет за самолет, но не беше единичен случай.

# 293
  • София
Аз съм чувала, че някои родители учат децата си да лъжат в градски транспорт, че са под 6-год. възраст, за да не купуват билет за тях. Това много ме изненадва, защото до ден днешен ( дъщеря ми е на 9 г. вече) някои контрольори ме питат защо дупча билет и за нея, тъй като повечето им колеги нямало дори да ми поискат такъв.

# 294
И после се чудят защо децата им ги лъжат за какво ли не....

# 295
И мен не караха да казвам, че съм по-малка. А аз толкова много се гордеех, че вече не спадам към "детската" възраст и ще ме таксуват като пораснала Grinning

# 296
  • Down south
Аз съм чувала, че някои родители учат децата си да лъжат в градски транспорт, че са под 6-год. възраст, за да не купуват билет за тях.
Това е за темата със страшките Close

# 297
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
това не е ли било преди? сега за малките не се ли издава безплатна карта?
първо ми излезе за Варна, но и за София е същото.
http://www.gtvarna.com/prevozni-dokumenti-na-deca-ot-0-do-7-godishna-vzrast

# 298
Ами да, страшно си е че има семейства на които им се налага да пестят и от билетчета.
ПП: На времето мокреха продупчените билетчета и ги лепваха на фаянса да изсъхнат. Така хартията на продупчените места залепваше и билета изглеждаше като нов. Съответно на другия ден пак го дупчеха. Сега не знам дали още се практикува, но много ми се иска да не е така.

# 299
Да не сте объркали темите? Нито смешно, нито страшно, нито е от форума. Указание как се издава безплатната карта за деца до 7 години, какво ви впечатлява?

ПП: ох, то било част от текущия спам в темата, извинете Grinning

Общи условия

Активация на акаунт