Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е разликата между профилирана подготовка и общообразователна подготовка?
Какво представляват професионалните паралелки?
Какво представляват обединените училища?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е разликата между профилирана подготовка и общообразователна подготовка?
-
Какво представляват професионалните паралелки?
-
Какво представляват обединените училища?
-
Какво представлява учебният план ИИЧЕ?
-
Какво представлява профилираната подготовка?
Ако не е в настроение, каквото и да му кажа или предложа, уж за да го успокоя и ободря, ми се отговаря сухо и мрачно: "Добре съм, остави ме!" Дойдохме на море, заради него. 2 години не бяхме ходили - ковид, а и финансово се сринахме. Ама сега нали детето е положило усилия през годината, заслужава да се разнообрази. Специално ги питах и двамата: "Искате ли море? Защото на мен и на Дунава ми е добре" Искаме, искаме - отговориха. И сега един ден ходиха на плаж, после в стаята на тел. Казвам: "Алоуу, това можехте и у дома да си го правите. Поне храната и нощувката са по-евтини. Защо не казахте с баща ви да си търсим стая за двама, а вие да си останете сами и свободни вкъщи." Уф, добре, примирил се бил, че трябва да стои във водата
С ММ си говорим как като бяхме деца искахме нон стоп да сме в морето, но нашите не ни даваха, а сега им разрешаваме, но било гадно. Естествено като излезе от водата, пясъка бил гаден...взима си джапанките и ключа и си заминава пак в стаята. Но аз се хваля с това, че вечер благоволява да се разхожда с нас - да разговаря и дори шегички да подхвърля.
Ще пробвам с препарата.