Изследване на ХОРМОНИ – 25 (тема за взаимопомощ и мнения върху резултати)

• 51 409
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Вариант за съседен град, където да има? Може би ако кажете в кой град сте все ще се намери нещо да Ви посъветваме.
Оказва се, че няма работещи лаборатории в събота в моя град. Понеделник е официален празник. Дойде ми в четвъртък следобед. Ако си изследвам хормоните във вторник кой ден ще ми се падне? Притесняват ме хормоните, които трябва да се изследват точно на 3-тия ден!
В Бургас съм. Утре пътувам обратно към моя град. Имам направление за хормоните, които се плащат по здравна каса. Останалите ще си ги плащам.
А някой знае ли кои се поемат по касата, защото в направлението има само едни кодове.

# 601
В Бургас има работещи лаборатории през почивните дни. Мисля, че "Лина" е едната...
Вариант за съседен град, където да има? Може би ако кажете в кой град сте все ще се намери нещо да Ви посъветваме.
Оказва се, че няма работещи лаборатории в събота в моя град. Понеделник е официален празник. Дойде ми в четвъртък следобед. Ако си изследвам хормоните във вторник кой ден ще ми се падне? Притесняват ме хормоните, които трябва да се изследват точно на 3-тия ден!
В Бургас съм. Утре пътувам обратно към моя град. Имам направление за хормоните, които се плащат по здравна каса. Останалите ще си ги плащам.
А някой знае ли кои се поемат по касата, защото в направлението има само едни кодове.

# 602
Здравейте!
Сина ми 23 г, след тренировка вкъщи каза, че внезапно му пречерня пред очите
Измерих кръвното му, беше нормално, но на апарата за кръвно установих нарушение на сърдечния ритъм.
През удар, два, сърцето прескачаше.
Кардиолога при прегледа е казал, здраво сърце и че  сърцето прескача но на долна граница.
В къщи на апарата за кръвно, понякога го има, друг път не това прескачане
По принцип аз  също се оплаквам от прескачания, но ги усещам и сърцето ми прескача толкова много само по време на криза.
Моля, да погледнете кръвните му изследвания и да ми кажете какво друго да изследваме за да се види проблема
Кардиолога не е назначил никакви кръвни изследвания  по време на прегледа
Забравих да кажа, че нормалния му пулс е 100  и  на сина абсолютно не му пречи
Чувства се напълно здрав, без никакви оплаквания.
Благодаря Ви!

# 603
Здравейте, момичета! Моля, ако някой е по-запознат да ми даде мнение относно резултати ми, които пуснах днес сутринта.
Реших да пусна всички хормонални, включително и тези за щитовидната. Възползвах се от пакет женски хормони и приложено Ви изпращам резултатите.
Цикълът ми закъснява с 9 дни.

# 604
Аз щитовидни хормони в това изследване не виждам. Но бих Ви посъветвала да се консултирате с АГ ако не е бременност дали не е задържан фоликул или друга причина за закъснението на цикъла.
Здравейте, момичета! Моля, ако някой е по-запознат да ми даде мнение относно резултати ми, които пуснах днес сутринта.
Реших да пусна всички хормонални, включително и тези за щитовидната. Възползвах се от пакет женски хормони и приложено Ви изпращам резултатите.

# 605
Аз щитовидни хормони в това изследване не виждам. Но бих Ви посъветвала да се консултирате с АГ ако не е бременност дали не е задържан фоликул или друга причина за закъснението на цикъла.

Благодаря Ви за отговора, ще се консултирам. За щитовидната ги пуснах отделно, там всичко е наред, защото ми ги разчетоха. Исках да чуя мнението Ви и относно резултатите от другите хормони, които изследвах.

# 606
  • София
Здравейте! Ще съм благодарна, ако някой коментира тази стойност на прогестерона, 7 ден след овулация (доказана с тестове и мерене на БТ).

# 607
Колко време отнема излизането на резултата за инхибин Б? На 01.05 пуснах изследването, до сега той е със статус неготов.

# 608
Инхибин го пращат в Германия, затова поне няколко дни.. Не помня колко беше, някой, който скоро е изследвал нека да каже срок.

# 609
Инхибин го пращат в Германия, затова поне няколко дни.. Не помня колко беше, някой, който скоро е изследвал нека да каже срок.

Благодаря за уточнението. За първи път го изследвам и не знаех, че процедурата е такава.

# 610
Около 3-4 дни са необходими.

# 611
10тина дни мисля, че чаках моя

# 612
Здравейте. От известно време ви чета и вече знам, че съм с хипофункция. Имам записан час във вторник и се надявам да ми обърнат адекватно внимание и терапия...

До тогава бих помолила за мнение и тълкуване на резултатите от изследванията, които съм си пускала последните месеци, които за съжаление чак сега видях, че не са оптимално направени в МЦ, и също ми липсва Inhibin B, който ще пусна пак с АМХ следващия цикъл. Също започнах да пия адекватни дози вит Д и Б12, защото мислех че съм ок преди да се зачета при вас Unamused

Особено ме смущава вчерашното ми изследван за ИР, стойностите на инсулин 2ч след глюкозата са ми по-ниски от на гладно? Дали е лаб. грешка или трябва да се притеснявам за черния ми дроб? Тенденциозно назад във времето имам висок билирубин, като лекар след преглед ми каза, че не е притеснително, а може би имам някакъв синдром, при който не се разгражда напълно.

Бих била много благодарна, ако и denis се включи с мнение Hands Pray

П.С. На 34 години съм, правим опити за бебе, но се целя и към генерално към общо добро здравословно състояние.

Скрит текст:
8 ден МЦ - май 2023

2 ден МЦ - април 2023

5 ден МЦ - февр. 2023

3 ден МЦ - ное. 2022

2 ден МЦ - дек. 2022

# 613
denis здравейте! Много моля за коментар на резултатите  Hands Pray

Вит Д и виждам че има дефицит. Какви дневни дози са необходими, попринцип правиме инвитро, ако има значение

# 614
Здравейте, трябва ли да ме притеснява резултатът на Хома?
П.С: Асат е 12.5, а Алат е 7

Последна редакция: нд, 07 май 2023, 08:44 от shlqpchy2

Общи условия

Активация на акаунт