Румъния - 3-та тема

• 87 032
  • 843
  •   1
Отговори
# 75
  • малкия йеросалим
Като коментираме Терми....Решила съм да изкараме Коледа там.И точно на 25.12 да сме в Терми.В сайта пише, че ще работи,но не знам дали да вярвам на тази информация.Чудя се и дали няма да е много лудница от хора.

# 76
Пренаселено е, бяхме този уикенд. Към обяд вече няма свободни шезлонги - това в Палмата. В Галакси май имаше, не съм сигурна. Ако не държите на шезлонгите става.

Благодаря!
А те пускат още посетители и след изчерпването на шезлонгите ли?
Не съм ходила никога и не знам колко е просторно, има ли пространство за всички или настава бутаница? Мисля да прекараме цял един ден вътре и съответно ще отидем в 9, в колкото пише, че отваря в събота, така че би трябвало да има свободни шезлонги в 9.

# 77
В 09:00 ще има шезлонги, но ще има и опашка от чакащи на входа.

# 78
  • Букурещ
Знае ли се вече кога ще бъдат коледните базари....в Сибиу,в Букурещ,Крайова и къде другаде незнам...

Сибиу 11.11- 02.01.23
Крайова също откриват на 11.11
Букурещ- 30.11-26.12

# 79
Знае ли се вече кога ще бъдат коледните базари....в Сибиу,в Букурещ,Крайова и къде другаде незнам...

Сибиу 11.11- 02.01.23
Букурещ- 30.11-26.12

А в Констанца дали има такива коледни базари или може би не са интересни

# 80
  • Бургас
Здравейте!
 Някой организирал ли е посещение на Парламента в Букурещ ?
Иска ми се, да го разгледаме отвътре, но доколкото чета, трябва да рзервирам посещието по телефона. Ако някой има повече информация, ще съм бладодарна Simple Smile

# 81
  • Букурещ

Сибиу 11.11- 02.01.23
Букурещ- 30.11-26.12

Констанца никога не е била интересна за мен и дори не съм се интересувала. Единствено Трансилвания признавам в Румъния.

# 82
  • Варна

разбира се - има и в моловете : Auchan , Tomis Mall ,  City Park Mall , VIVO!

# 83
  • Букурещ

разбира се - има и в моловете : Auchan , Tomis Mall ,  City Park Mall , VIVO!

Auchan е хранителен хипермаркет като Карфур.

# 84
Здравейте !
До сега разглеждах грабо оферти и т.н., но никъде не видях да има комбинирана екскурзия примерно от четвъртък до неделя със следните посещения : Синая , Бран, Брашов (замъците ме интересуват ) + 1 макс 2 дни в терми Букурещ.

Не искам да купувам два отделни пакета,за две различни екскурзии,  а искам да се комбинират на едни път.

Планирам да бъде към Април месец тази екскурзия , за да се постопли малко все пак за приятна разходка до замъците,  а не да мръзнем по улиците.

Малко помощ и някакви идеи от къде да взема такъв пакет ?

# 85
Синая, Бран, Брашов + Букурещ има в Грабо - 3 дни, 2 нощувки като Букурещ е първия ден за 3-4 часа или последен ден за 3-4 часа. Нощувките са в Синая/ Пояна Брашов.
  Екскурзии с 3 нощувки рядко има специално с такава програма каквато желаете. За Термите се прави двудневна екскурзия - само там + музей на селото, парламента и центъра.
 Направете запитване към някоя от агенциите.

# 86
Здравейте, освен масажите и сауната какво друго има към възможностите за ползване в Елизиума на Термите? Чудя се за кое да купя билет.

# 87
  • Бургас
За децата над 14 години, какъв документ представяте, че са ученици ? Или да му купувам, направо за възрастен и да не се занимавам с глупости, за 5 лв. разлика ?!?

# 88
За децата над 14 години, какъв документ представяте, че са ученици ? Или да му купувам, направо за възрастен и да не се занимавам с глупости, за 5 лв. разлика ?!?
Не са ми искали документ,че е ученик, поглеждат го и преценяват. За Палм зона искаха да покаже ЛК,че е над 14 г.
За големия ми син поискаха студентска карта ,за да ползва отстъпка. Показахме ISIC картата.

# 89

Сибиу 11.11- 02.01.23
Букурещ- 30.11-26.12

А защо в Букурещ е само до 26ти?В Крайова май е до по късно.Но къде се води най-хубав и голям...?

Общи условия

Активация на акаунт