WIZZAIR - 42

• 41 178
  • 775
  •   1
Отговори
# 90
В същото време  определени дестинации са изчезнали от календара за ноември изцяло Rage
Нова изненада след първоначаналната смяна на датите?!?

# 91
  • Варна
Здравейте,

един въпрос от серията  тъпи - прочетох в сайта на Уиз какво е забранено за пренасяне, но не намерих отговор.
Бихте ли ми казали дали може в ръчния багаж да се носи бурканче с нес кафе , примерно 50 грама  ?

# 92
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
Здравейте,

един въпрос от серията  тъпи - прочетох в сайта на Уиз какво е забранено за пренасяне, но не намерих отговор.
Бихте ли ми казали дали може в ръчния багаж да се носи бурканче с нес кафе , примерно 50 грама  ?
Ако не е разтворено с вода- не е проблем

# 93
  • Торонто
Здравейте, не намирам в билета от кой терминал излита полета от 6.20 за Валенсия.
Прочетох на първа страница че е Терминал 1 -някой може ли да потвърди?

Не знам как не се сетих по рано за това, но имаме да връщаме кола под наем която взехме от терминал 2. Има ли някакъв шатъл между двата терминала в 3-4 през нощта?
Става въпрос за днес …

Благодаря!

# 94
  • София
Полетите на Уиз сутрин излитат от Терминал 1, да. На билета не го пише, но може да си го проверите в сайта на летище София -> Излитащи. За шатъл тук може да видите информацията https://sofia-airport.eu/bg/dostap/transport/

# 95
ако намерите гише на фирмата на другия терминал не би трябвало да има проблем...

# 96
Някой има ли идея защо не мога да букна кола през сайта на Уиз? Дава ми само да отбележа държавата и до там, град и място на вземане стои тъмно и не се отваря падащото меню. През Раян пък ми дава само до края на септември да избера дати.

# 97
В самолета и на летището изискват ли маски към момента?

# 98
  • София
Здравейте. Предстои ни след месец пътуване до Аликанте. Ще сме двамата с таткото и малкия. На този етап сме купили места за възрастните,но не и за детето. При тази ситуация не би трябвало да ни разделят? т.е трябва да сме на 3 седалки 1 до друга... Знам,че ми е идиотско питането, по-скоро за успокоение,че за първи път пътуваме комплект. Благодаря предварително.

# 99
не виждате ли седалките вече?
по принцип не би трябвало да ви разделят щом сте с дете и без да плащате, но когато платите избор на места отговорността става ваша и това вече не важи, тоест третото място не е задължително да е до вас. Или плащате за всички, или за никой. Но ако имате 2 заедно детето няма да остане само дори и да не ви сложи тримата заедно

# 100
Привет.
Да ви питам, според редовно пътуващите, очакват ли се промени на графиците за декември или това е по-скоро окончателният план? Раян вече 2 пъти ми променят полета, не мисля да ги толерирам, Уиз предлагат същия полет за моите дати от друг град, но на мен не ми е проблем час шофиране. (за Дормунд-София е питането, по-конкретно).

# 101
  • София
При Уиз също се правят промени в момента по зимното разписание.

# 102
  • София
За промените - и миналата  зима правеха постоянно и едните, и другите. Подозирам, че и сега ще е така - като започне у-ще и се омешат децата може пак да се вдигнат бройките коронясани. От там хората ще спрат да купуват билети и ще анулират или местят полети.
От 2020 г. очаквам неочакваното, а ако не стане - екстра.
Коктейлски, а паркинг в Дортмунд ако и през там ще се връщаш планирал ли си? То шофирането не е проблем иначе.
За януари и февруари също очаквам смени и анулации на полети. Поне според преживяното миналата зима. Но ние сме лесни - когато и ако стане, не сме вързани с отпуска и явяване на работа.

# 103
Коктейлски, а паркинг в Дортмунд ако и през там ще се връщаш планирал ли си? То шофирането не е проблем иначе.

Колата я паркирам пред къщата на една сладурана и тя ме извозва до летището и ме шофира то автомобила след това. Няколко пъти през годините сме правили номера. Най-удобно ми е Кьолн-София, но Раян за месец направиха две промени, и то без голям замисъл. От 10 дни почивка ми отива на 18 - нито имам търпението да съм в София 2 седмици и половина, нито отпуската за този лукс.

# 104
  • Варна
Здравейте. Предстои ни пътуване с Wizz, но само с ръчен багаж. Тези раници, които минават да влязат отдолу под седалката Хич не са ми ясни… Мисля да прескоча до Декатлон да взема от тяхните раници, но не най-малките… Някои има ли от Декатлонските да ме насочи с коя мога да мина ?

Общи условия

Активация на акаунт