WIZZAIR - 42

• 41 323
  • 775
  •   1
Отговори
# 165
  • София
На мен също ми се наложи да закупя Приорити в последствие за един пътник наскоро и бях неприятно изненадана от информацията, че вече струва между 5 и 40 евро. В крайна сметка 10 дни дебнах цената и на Приорити, и на 10кг чекиран багаж, като проверявах от десктоп браузър, от мобилното приложение на уиз и от браузъра на телефона ми в сайта на уиз. Навсякъде показваше различна цена, но от 78лв първоначално, успях да купя Приорити за 41лв. Няма гаранция, но не пречи да следите няколко дни и да проверявате и по 3те начина.

# 166
Ще проверя и през 3те начина, благодaря Simple Smile

# 167
  • Варна и...духом на Босфора
Прочетох за тютюневите изделия,но пак да питам.
4 пълни кутии х 20 цигари и една начената с 10 останали имам,това е ок ,нали?
За Германия

# 168
За Германия
Ок е. Лимита е един картон на човек.

# 169
За Германия
Ок е. Лимита е един картон на човек.

Лимитът е 4 картона на човек. (освен ако няма промяна последните 4 месеца)

# 170
Като говорите за цигари на Софийския Т1 нали има shop за цигари и алкохол след check in a, че през последните години все пътувам през Т2?

# 171
  • София
Има магазин на Т1, но не винаги има всички видове цигари. То и на Т2 се е случвало да няма.
За Герм - 4 стека + 1 начената кутия в джоба + една в джоба + още 1 в ръчния багаж. И задължително запалка, това за непушачите като мене. Проверено е скоро количеството. Не, че при кацане ще те проверят, но за всеки случай.

# 172

Това е извадка от каталога на немските митници към днешна дата. Преди наистина беше 4 стека (800 цигари) ограничението.

# 173
  • София
Здравейте, пиша с молба за информация относно следното: чекирам билет он лайн в сайта на Уиз еър за възрастен човек и трябва да въведа дата на валидност на личната карта. Тъй като този документ е безсрочен и няма такава опция за въвеждане - системата не ми позволява да продължа с чекирането.
Как да постъпя в тази ситуация? Благодаря предварително на отзовалите се!
Аз чекирах от приложението и там има отметка за безсрочен документ. За сайта не мога да кажа.

# 174

Това е извадка от каталога на немските митници към днешна дата. Преди наистина беше 4 стека (800 цигари) ограничението.

Къде тва?

# 175

На сайта на Zollamt. Твоето от кой сайт е, че е много ситно и не се чете?

# 176
  • София
Увеличих го - Zoll.de,
но Д-ра да си каже дали  е от там.

# 177
Също е добре да се види дали се отнася за идващи от ЕС или извън, понякога квотите са различни.

# 178
На сайта на Zollamt. Твоето от кой сайт е, че е много ситно и не се чете?

https://www.zoll.de/DE/Privatpersonen/Reisen/Reisen-innerhalb-de … smittel_node.html

# 179
и друг път съм купула през сайта им, и аз мисля че е много, билетите са за ноември най-евтините в момента. Но информацията, която намерих на сайта е че може да струва между 5-40 евро. Така че може би е възможно

Ако искаш приорити само заради допълнителния багаж, погледни и чекирания багаж - случвало ми се е чекираният багаж 10 или 20 кг да е по-евтин от приоритета.

Общи условия

Активация на акаунт