WIZZAIR - 42

• 41 374
  • 775
  •   1
Отговори
# 450
  • Vildbjerg,DK
Здравейте, извинете ме ако е коментирано вече и съм го пропуснала , но бих искала да попитам следното / къде мога да проверя кои линии са спрени и евентуално причини за това? По-конкретно се интересувам от линията София - Билунд. Вече не ми излиза като опция. Благодаря предварително!

# 451
Здравейте, извинете ме ако е коментирано вече и съм го пропуснала , но бих искала да попитам следното / къде мога да проверя кои линии са спрени и евентуално причини за това? По-конкретно се интересувам от линията София - Билунд. Вече не ми излиза като опция. Благодаря предварително!

Ами така - търсиш и каквото покаже има, друго няма. Причини за спирането никога не казват, вероятно им трябват самолет и екипаж за по-доходни линии. Също така те винаги правят публикации за откриване на нови линии и НИКОГА за закриване.

# 452
  • Vildbjerg,DK
Благодаря за отговора neuromancer - някак си очаквах, че няма да разбера, но реших все пак да опитам. Здраве да е! Ще търсим други възможности:smile:

# 453
Днес установих че дете ня 15г се води възрастен.
Не купих места с билетите, но явно ще трябва да го направя, защото иначе ще ни разделят.
Имате ли опит?

# 454
Децата от 14 год за уиз са възрастни.Дъщеря ми в началото на годината пътува като възрастен,в деня след рожденния си ден😊.
Да,ще трябва да купите места.

# 455
Здравейте, странен въпрос, но.. може ли корени на цветя в ръчния багаж?

# 456
  • София
Да

# 457
Днес установих че дете ня 15г се води възрастен.
Не купих места с билетите, но явно ще трябва да го направя, защото иначе ще ни разделят.
Имате ли опит?

Да, обикновено разделят. Има минимален шанс да седите заедно, ако не платите за места. Аз лично не виждам проблем 15-годишното ми дете да не седи плътно до мен за час-два-три полет. Ако държите да седите заедно, трябва да купите места.

# 458
Няма никакъв проблем да седи сама,  но ще ни е скучно.
Предпочитаме да си говорим просто.

# 459
кои линии са спрени и евентуално причини за това?
Със сигурност на Уизеър са спрени (по памет карам): от София до Малмьо, Маастрихт, Eйлат/Рамон, Киев, Варна, Турку, Дубай, Будапеща, Кутаиси,  Атина, Форли, Донкастър-Шефийлд, Бърмингам, Бристол, Тревизо, Любек, Санкт Петербург, Венеция, Карлсруе-Баден Баден, Кьолн-Бон, Закинтос, Миконос, Крит, Санторини,... Ако не се лъжа, имаха и до Гранада за кратко. Дотук 25 дестинации и то само от София. Сигурно има още доста, които забравям.

Мисля, че при всички причините са слаб интерес и полупълни (полупразни) самолети. За полетите до Варна имам друга версия и тя е свързана с ТИМаджиите, които държат България еър. Но не е задължително това да е вярно.

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 11:40 от diziler

# 460

имаше и някаква по-евтина опция да седнете заедно където ви разпредели, не да избирате места
пари вземат всякак, няма да се минат

# 461

имаше и някаква по-евтина опция да седнете заедно където ви разпредели, не да избирате места

Това на кой етап, когато се чекираме ли може да избираме?

# 462
  • Пловдив
Да, над 14г а възрастни Simple Smile мисля, че при чекирането пак пита за места.
Есеншъл, може ли да питам до къде ще летите? Че мисля и аз някви дестинации...

# 463

Това на кой етап, когато се чекираме ли може да избираме?

не би трябвало, плаща се предварително за сядане заедно и при чекиране ви разпределя автоматично
не съм съвсем сигурен как точно, не съм го ползвал

# 464
Да, над 14г а възрастни Simple Smile мисля, че при чекирането пак пита за места.
Есеншъл, може ли да питам до къде ще летите? Че мисля и аз някви дестинации...

Рим, много добри цени има. Но за определени дати само както винаги.

Общи условия

Активация на акаунт