ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 110

• 52 466
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аз съм много доволна от myfitnesspal, има май-най-голямата база от храни, а и аз досега не съм попадала на разминаване между етикет и продукт там като аз сканирам баркодовете, за да съм сигурна, че е точната разновидност. Понякога може името да е едно и също, защото не е имало място да напишат цялото, а всъщност да е примерно с кашкавал, повече захар или нещо друго.

# 106
Аз си бях инсталирала преди време една фр.апликация. Всеки можеше да въвежда храни, ако не ги намира в списъка. След търсене и лутане, въведох 1-2, и се отказах от приложения. Беше от любопитство. Но ми беше досадно.

# 107
Утре ще се тегля да видя какво е положението след ден недоспиване. Съответно на обяд ядох ориз със спанак и айрян. Просто нямаше как да изкарам на едни плодове. Със сигурност ще има плюс.

# 108
И аз имам желание да се включа.53 кг бях ,исках да сваля до 47кг.Сега от притеснения съм свалила до 51кг.Дано няма йо-йо ефект.Смятам да комбинирам с тренировки за стягане на корема.Но някак си не мога да се мотивирам да започна да тренирам.

# 109
Аз от притеснения качвам. Не знам как стреса ме кара да задържам.

# 110
Аз от притеснения качвам. Не знам как стреса ме кара да задържам.

При мен е абсолютно същото. От стрес, нерви и т.н. качвам веднага.

# 111
  • Велико Търново
Когато ми е притеснено не мога и грам да хапна, но когато ме изнервят децата или мъжа ми стой и гледай.Сега и тримата ги няма и е кеф!
Днес изкарах само на кюфтета, масло и сушеница/нея я ядох, защото ми е вкусна/ от на братовчедка ми месокомбината.Утре ще видя какво ще покаже кантара, не съм теглила нито кюфтета, нито маслото, сушеницата беше около 125 грама, което са едни 450 калории.

# 112
Аз мисля да започна да работя отново за релеф от другата седмица, приготвила съм си както режим на хранене с конкретни рецепти (ще правя carb cycling), така и упражнения. Ще бъда малко затруднена вероятно от многото командировки следващите седмици, но каквото - такова.

# 113
  • в пералнята
При мен кантарът все още не мърда и се демотивирам малко с храненето. С тренировките съм много редовна, през ден съм в залата и всичко си ме боли.
Но и на външен вид не виждам подобрение.
Голяма чума са това мазнините.. Grinning

# 114
Мина тегленето днес ..както си и очаквах, но все пак имах скрита надежда да не е така...качила съм килограм от недоспиване, напрежение и т.н.
Да видим следващите дни как ще е, като ще съм си в обичайното хранене за мен.

На село си имам един куфар с рокли 2размера по-малки, пробвах си ги в събота и всички до една ми стават. Това ми беше и първоначалната цел.
Сега с огромни мъки и усилия...хаха...продължавам към следващата. Да видя пуста 6ца на кантара и да остана там трайно.

# 115
При мен 67,5. Купих си два панталона 42 размер, след като години наред носех 44. Simple Smile

# 116
При мен 67,5. Купих си два панталона 42 размер, след като години наред носех 44. Simple Smile

Браво на теб, супер е.
И аз съм на 42, че и 40 имам в момента. Но то много зависи от марка, кройка и т.н.

# 117
При мен са на една и съща фирма, варненска, затова е видима разликата. Иначе за дънки и подобни има разлика откъде ги взимаш, да.

# 118
  • Велико Търново
Добро утро!След вчерашното ядене на телешко, масло и колбас/сушеница/ днес съм отново 61.3.
Релефът на ръце и рамене е изумителен, но на долна част за такъв не може да говорим към момента.
Храната днес е същата като вчера, разликата е, че днес беше суджук /100 грама-400 калории/ изяден в 07.30, в 13.30 и 18.30 ще са по 200 грама телешки кюфтета, но ще им нарежа по една краставица.Днес тренировката ще е кросфит.
Утре ще заредя с въглехидрати от варена царевица и праскови, а след това в идващите 4 дни храната ще е в такова съотношение.
1300 калории- около 30 грама В, около 50-60 грама мазнини и 155-160 протеин.
Снимка чакайте идващият понеделник!

Желая на всички приятен ден и мотивация на макс за каквото и да било!

# 119
Моят калкулатор ме изкарва, че ям по 53 - 60% мазнини за деня, това ми се струва прекалено...! Реално нищо кой знае колко мазно не ям, но протеините са ми по 19- 21%. Въглехидрати 18-26 % в различните дни.

Общи условия

Активация на акаунт