ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 110

• 52 463
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
63 кг съм, два месеца почти без никакво излизане от вкъщи
екваториалната обиколка е критично нарастнала

Последна редакция: нд, 21 авг 2022, 16:04 от Herzen

# 91
Не знам момичета, аз като ви чета (понеже не знам как да си махна известията), ми действате мотивиращо да ям, а не обратното каквато е уж идеята на темата. Всеки пише как ей сега се наял с незнам си какво. Ами първата ми реакция (вероятно не само на мен, въпреки че нямам намерение да отслабвам) е да си кажа: я да хапна и аз нещо. Вместо да се мотивирате помежду си с нещо от сорта: днес успях да не ям торта, въпреки повода или имам три кюфтета но им устисках... Думите/прочетеното влияят върху подсъзнанието ни. Давам ви само идея. За който наистина иска да отслабва, а не само да се вайка.

# 92
Ванеса, темата не е про-ана. Искаме да отслабваме с яденето на правилната храна, искаме да се научим да го правим балансирано в дългосрочен план, искаме да продължим да се радваме на живота междувременно. Не да се насърчаваме взаимно по пътя към хранителните разстройства, насаждайки срам от храненето като цяло.
Повечето тук отчитаме и прогрес. Така всеки може да види какви резултати от какво хранене може и не може да се очаква. Така, като се закучат нещата виждаме, че е нормално и че не сме сами. Можем да се съветваме взаимно, да се учим от грешките на другите.
На теб мисля, че ще ти е най-мотивиращо и уютно в тази за лунната диета. Там не се яде.

# 93
Благодаря. Аз вече не отслабвам, спазвам фастинг, но само за поддържане. И не съветвам никой да изпада в хранително разстройство, четете моля какво съм написала. Нормално е отслабването да се състои от намаляването на калории, а не с ядене на торта! Казва ви го дебеланата, която изпратих да си ходи два пъти. Няма да ви досаждам повече, то е като да обясняваш на някой как да откаже цигарите.

# 94
Аз рядко се изкушавам и честно казано, не знам дали съм за пример. Добре, че в събота пия вино, че иначе ще ми поникнат крилца, така внимавам с прегрешенията Simple Smile Яла съм за последните 2 седмици само веднъж 5 бонбона от тия дето една малинка е залята с шоколад. Това ми е сладкото.

Мен не ме дразни който  каквото и да пише, че е изял. Не всеки отслабва с големи ограничения.

Довечера не знам дали ще стигна до пържолите, защото взехме и мезета на Еленските Балканджии. По-вкусни от техните не съм опитвала.

# 95
Ограничение така или иначе е доста субективно понятие. Истинско ограничение е да няма човек пари за здравословна храна, а не да ми реве някой, че не може да се тъпче от сутрин до вечер с шоколади, газирани напитки и чипсове.

Аз лично гледам да се храня здравословно, и също обичам разнообразието. За мен би било ужасно ограничение да живея на яйца цяла седмица, както някои хора правят. От друга страна ако трябва да сведа до нула всякакъв джънк, шоколад, торти и прочее, не бих го чувствала като ограничение, има достатъчно алтернативи според моя вкус за моментите, когато например ми се хапва нещо сладко.

# 96
Изобщо не ям джънк в момента. Не ми липсва и не ме изкушава, честно.

# 97
  • Sofia
На мен ми е доста трудно да се ограничавам в 1450 калории на ден, момичета Sad Май ще спра да ги броя, че нещо много се подтискам. Или ще ги увелича, че с тия тренировки определено яденето не ми достига.

Обаче вече цяла седмица си следвам набелязания план, не съм правила кой знае какви прегрешения и си тренирам всеки ден- само вчера почивах. Свалила съм 1 кг, но не ми се струва реалистично- по- скоро е вода.

Междувременно си почнах и масажи - бедра, корем и дупе. Правя и сухи четкания. Заради целулита. Пия доста вода, мажа с някви мазила против портокаловата кожа и ако не друго- кожата ми стана невероятно мека.

И така, засега си продължавам Simple Smile

# 98
  • Пловдив
Аз пък зарязах фастинга на петия ден, защото започнах да прегладнявам. Не е за мен този режим. Връщам се към "Зоната", защото се чувствам най-добре и никога не съм гладна. Даже се чудя що ли си правя експерименти, вместо да си я карам, както съм си свикнала.

# 99
Понеже аз съм тази, която писа че е яла торта, това го правя два пъти в годината. За година и половина съм отслабнала 25кг. Нали не мислите, че е точно с ядене на торта.

# 100
  • Sofia
Ket_G, Аз се бях зачела за "Зоната", но ми се видя толкова сложно, че се отказах. Моята работа е свързана с много пътуване, из страната и чужбина, и няма да мога да си приготвям храна според указанията, ми се струва. Затова заложих на Фастинг Simple Smile

# 101
Никой не е длъжен да се оправдава. Всеки си е намерил своя начин, резултатът е важен.
И аз преди 13 години много свалих, поддържам и сладкото никога не е било табу.

# 102
  • Пловдив
Vesito, за често пътуващи и хора в движение "зоната" е почти мисия невъзможна. Фастинга е много по-добър вариант. Преди 4 години и аз щях да го издържа без проблем, защото тогава бях свикнала да не закусвам. Но откакто се храня по 5 пъти на ден, не мога да издържа. Започват да ми треперят краката.

Essentiall, много добър резултат. Поздравления! И аз отслабнах 20 кг. и вече 4 години удържам фронта. Ям торта повече от 2 пъти годишно. Признавам си. Винаги, когато съм някъде и има повод си хапвам, за да не обидя домакините.

# 103
  • Велико Търново
Не знам момичета, аз като ви чета (понеже не знам как да си махна известията), ми действате мотивиращо да ям, а не обратното каквато е уж идеята на темата.
.
Скрит текст:
Точно до "отговори"има "следи"-натисни го и няма да виждаш известия от темата.

Добро утро и благодаря за пожеланията!
Започвам седмицата 61.300 и след малко заминавам за кардио и корем в залата, утре и петък ще са кросфит, а останалите два дни ще ги видя.
Храната обичайно и тази седмица ще е телешко и яйца, а в четвъртък ще заредя с въглехидрати от плодове и ми се е прияла варена царевица.От другата ще намаля телешкото, защото цената му е брутална, то вярно, че инвестирам само в здраве, тренировки и обучението на децата, ама пък едни нови патъци може да си купя:grinn:
Хубава и усмихната седмица, момичета!

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 07:58 от siska79

# 104
Мъжът ми да ме зарадва ми инсталирал на телефона някакъв Калориен калкулатор. Оплаквам се, че луканка, на която на етикета си пише, че е 350 калории на 100 гр, този калкулатор ми я смята 480!!! И на други неща завишава Simple Smile Все пак ще го ползвам, защото засега ми е интересен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт