ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 110

• 52 460
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
  • SF
Аз стрии нямам, но целулит правя на бедрата ако ям млечни и се застоя.
Иска се строг режим, воля, спорт,абе зор.

Ох... Проблемът ми е, че много обичам млечни - сирене, сирене, кисело мляко, прясно (като шейк с протеин)... И по 8 часа на ден съм седнала.
Иначе снощи дълга разходка на Витоша, с умора, почти безпочивки. Но днес полуседнала-полуизлегнала се цял ден на бюрото.

# 76
е, то така се става дебела
с хоум офис най- бързо
маршрута ми е леглото- компютъра- хладилника

# 77
е, то така се става дебела
с хоум офис най- бързо
маршрута ми е леглото- компютъра- хладилника
Питаш ли ме, че от декември съм хоум офис.
Не помага ни ходене на място, нито тренировки в домашни условия...нищо. Не се оплаквам, има си преимуществата...ама.дто ми стана медуза...

# 78
Herz, ти поне си имала маршрут до хладилника. Аз, като се оядох с първия хоум офис, от бюрото можех да отворя хладилника и шкафа с бисквитките без да ставам Joy
Аз отчитам МЦ. В идеално положение е да ми прецака морето следващия. Колко време преди него трябва да ям по 800 калории, за да го спра? Тамън да извадя и топ бийч бодито. Joy
(за който не ме познава - шегувам се)

# 79
  • SF
Аз съм половин хоум офис и д-то ми е половин медуза - още по-грозно!

# 80
Половин д е по добре от цяло дирнище.Joy
И аз се шегувам. (Понякога Smiley )

# 81
  • в пералнята
Аз съм от 2 години Хоум офис, то затова така стана...

# 82
Хоум офиса за мен е нещо ужасно не знам защо толкова хора си го харесват. Аз се пробвах да работя от вкъщи при първия локдаун, ами детето се качи на печката и си включи котлон, докато говорех по телефона...! Слава богу, фирмата ни е малка и си работим винаги в офиса, просто при лок дауните не пускахме клиенти на живо.

Днес сутринта 67.8. Вчера в заведение хапнах една салата със сьомга, ама беше толкова икономична, че и за диетиращи не ставаше. Имаше най-много 20 грама риба вътре, 2 каперса и зелена салата. Като се върнах, си доядох с пъпеш.

# 83
  • Велико Търново
Добро утро!Започвам деня с 61.800, след пицата в петък продължавам на телешки кюфтета и яйца.В кетоза съм, защото в 04.30 вече се бях наспала, а вчера 12 часа не съм сядала на работа, имаше ужасно много работа.Била съм в кетоза и мога да разпозная усещането и без ленти.Енергия и чудо!Сега ще направя по една 20 минутна тренировка на Каролинчето за бицепс и трицепс, и ще заминавам на второто дежурство.Мисля си, че млечните си заминаха во веки от менюто, изключвам 30-40 грама сирене в салата понякога.

Преди 18 години с ей това момче се оженихме, пожелавам си за нас здраве и спокойствие, ако ги нямаше децата нямаше да има за какво да се скараме!
Скрит текст:

# 84
Сиска, обичайте се и бъдете щастливи 🌷🍀💖

ние сме при свеки, хранителната полиция ходи след мен и дудне, защо не ядем, те два дни готвили за нас, пък ние...

# 85
  • София
Сиска, честит празник!

Аз съм на вилата, но с кантара, вече пътувам с него. Grinning Мръднах единичка надолу 65.9 кг. Менюто следващите два дни ще е скара, ще имаме гости, хубавото е, че аз съм домакин и менюто е месо и салати.

# 86
И у нас гости със същото меню Simple Smile

# 87
От вчера сме на село...щерката днес има рожден ден.
Менюто ни вчера и днес ня оцяд е лютика и скара. Ще хапна и торта обаче и това ще е.

# 88
да ти е здраво, щастливо и усмихнато детето, Есеншъл 🎈🎂🎈
много празници, хубаво е така
на ММ баща му има рд, снощи и аз ядох торта, и бира пих
ще ходим на басейн, като се гледам в огледалото, аз ще съм шамандурата 🧐😰

# 89
Честити празници, момичета!
Шамандурата, от сума време си мисля, я дай една снимка, че усещам как накрая ще се окажеш фит с болни амбиции като Сиска. Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз задържам мерки, до тук съм на кафе, 2 кюфтета, краставица и 8 ядки. Още едно кюфте е на разположение в хладилника, ако огладнея.
Занимавам се с чистене, което трябва да ме забаламоса за още няколко часа.

Общи условия

Активация на акаунт