ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 110

• 52 456
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Весело посрещане на Новата година!
Много минуси през следващата. 

Аз мога да кажа, че тази година свалих малко килограми, но пък трайно се установих на едни сравнително приемливи.
През новата година си пожелавам най после да сваля и последните, които ми бодат очите. Както и да успея да се накарам за спортувам.

# 661
Честита Нова година! Бъдете здрави и щастливи. За 2022г отчитам -13кг. От утре отново почвам режим. Моето постижение е, че по празниците качих само 1кг и бях много по-умерена в яденето 😁

# 662
Честита нова 2023 г. !! Аз започнах преди 10тина дни ''лека'' диета и повече разходки , колкото да не кача по празниците и от 64.7 ( за протокола само 1.58 съм , тъй че съм меко казано пухкава  ) свалих на 63.3 , днес се премерих. От днес съм на Японското чудо , 3 седмици , пък ще видим , дано удържа , имам и велоергометър вкъщи , ще въртя по 40 мин. . Цел : 53 кг , но до края на месеца поне половината да махна .

# 663
Честита Нова Година,здраве и успех на всички!
От вчера започнах отново режима на Папе. С него преди 6 год.свалих 16кг.,но за съжаление преди една година пак ги качих.Пробвах други режими,последно Зоната,но не ми се получава.Затова пак при Папето и дано успея,че не се трая вече!

# 664
Здравейте, и аз много зле с килограмите! Аз най-добре свалях с нисковъглехидратна или с много спорт. Обаче, реших да постя коледно и основно приемах въглехидрати и качих, а после празници и още качих.
Бях свалила почти 10 кг, обаче съм качила обратно почти 5 кг. Сега съм има-няма 69-70 кг.
Мисля да почна да броя калории и аз, както и да ограничавам въглехидрати, защото аз дори малко да ям, от въглехидрат си качвам, особено от хляб.
Засега имам две кафета, чай и едно лате, както и една хапка фламкухен. не е много балансирано, но имам и болно дете и нямах възможност за нормална закуска. Вечерта планирам само месо да хапна. А от утре вече калориите почвам и аз, че иначе само йойо.
Явно съм мнгоо зле с метаболизма, обаче, защото без да съм се тъпкала си качвам.

# 665
Мен също ме тръшват въглехидратите. С месеци не ядох, сега по празниците и бисквити, и тиквеник, и питка. Не са ми се лепнали, ама това е само защото си го отгладувах в следващите дни. Сега пак ги спирам. Без тях ми е 100 пъти по-лесно!

# 666
  • в пералнята
Честита нова година, да сте живи и здрави и много мотивирани и дисциплинирани през 2023.
Аз започвам болна и не мога да тренирам, но пък затова си планирах едно чудесно меню за седмицата и ще си го спазвам стриктно.
Не съм качила особено по празниците, което е добре.

# 667
Добро утро и честита нова 2023 година!
Да сме живи и здрави, и много мотивирани да постигнем положителна промяна в живота си 🍀🍀🍀

Аз започнах от 1 януари Simple Smile Постепенно ще доизчистя режима и ще регулирам количествата. От опит знам, че при мен драстичните резки промени не работят добре, така че започвам плавно Simple Smile
Другата седмица съм при кинезитерапевт да уточним упражненията, а засега се старая да ходя доста пеша. Целта е 10000 крачки на ден, но не винаги имам време да ги направя.
Като поизчистя водата от въглехидратната вакханалия по празниците ще измеря актуалните мерки, с които започвам Simple Smile Килограмите ги следя почти всеки ден. Доста имам да свалям, така че пътя ще е дълъг. Надявам се на 20 кг за тази година.

Да си пожелаем постоянство и да започваме Simple Smile

# 668
Аз за 2 дни съм свалила 1,200кг.Знам,че е вода, но ме мотивира да продължавам.

# 669
Здравейте и от мен след две раждания в рамките на три години имам 20кг за сваляне. Имам и съпътстващи заболявания, който пречат на свалянето на кг. Но с началото на новата година се надявам да се мотивирам и да спазвам режим на хранене и тренировки и кг да тръгнат надолу.

# 670
За много години момичета! Бъдете здрави, спокойни и щастливи! Нека всяка да постигне целите си с лекота през тази година 🤗
Аз вече си направих някакъв режим и от вчера започнах вече съвсем стриктно да си го спазвам. Насочих се към ВМ-НВХ, но добавих закуска с овесени трици. Надявам се, че няма да повлие зле на кърменето. До сега и движението ми е сведено на минимума, че с малко бебе няма много мърдане, но ще вкарам упражнения у дома поне да се раздвижвам леко.

# 671
За много години и от мен! Както е всеизвестно от дълги години и направо си е традиция, времето след първи януари е време за диета. Joy Joy
Чак не смея да пиша в темата, защото се страхувам да не се проваля пак и само се излагам в темите за диети. Joy
Започнах ВМ-НВХ от трети януари. Не само заради килцата, но и заради здравето ми. Захарта ми е висока, вече ми пречи и се чувствам не само дебела, но и болна. Реших, че е време да взема мерки. Другата ми мотивация е, че средата на февруари ще сме три дни на хотел с басейн и не ми се иска да изплисквам водата от него. Но водещо ми е здравето. Вече година и половина си правя оглушки и се надявам да ми се размине. Е, няма да ми се размине, всичко е в моите ръце.
Все забравям сутрин да се премеря, да знам от колко тръгвам, но си казах, че не е фатално. То ще си проличи като започна да свалям. Важно е огледалото какво показва, а не кантара. А засега съм обидена не само на кантара, но и на огледалото. Joy

# 672
За много години!
И аз идвам тихо, по терлички че по празниците празних. Чинии с вкусни гозби.
Не се сърдя на огледалото или кантара, те не са ми виновни че ядох и сърми, и кето руска салата, и пих вина на корем и мезих с ядки...
От 03/01 съм в редиците
Днес съм на
Закуска :двойно еспресо и сок портокал
Обяд: 3 малки портокала
Вечеря:  голяма слата айсберг с краставици, сушени домати, авокадо и репички , скини дресинг + 100гр фета

Успех на всички!

# 673
Аз днес само вечерях, но доволно - пържена риба, 60 гр. пържени картофи и десерт 200 грама боровинки с кисело мляко.
Много се надявам в края на годината да се хвалим с нови успехи.

# 674
При мен "закуската" през делничните дни е мляко с нес. Днес на обяд - пилешки хапки с пармезан, домат и айрян. За вечеря - кисело мляко с 1 с.л. слънчогледов тахан и замразени плодове. Три дни вечерям пържоли и сланина, днес реших да е нещо по-леко.

Общи условия

Активация на акаунт