На пазар във Варна - тема 70

• 35 848
  • 725
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Някой случайно да знае дали утре ще работи Сити клиник?
Звънях на 2 телефона. И двата спрени по технически причини 😂
На сайта нищо не пише.

# 166
  • Под Слънцето
0892202080  имам този на аджибадем сити клиник

# 167
  • Варна
0892202080  имам този на аджибадем сити клиник
Да, този е единия на който звънях.

# 168
Този кристал С/у изпотяване е по известен, като кристален камък и е доста стара работа. Преди доста години имах колежка, чиято майка работеше( а може би все още е) дистрибутор на някаква МЛМ компания ( r&s мисля се казваше). Беше ни донесла един, който с 300 зора разделихме на две защото беше около 30лв а и той не се изтърква с години ползване. Наистина върши работа, идваше си с една кърпичка на която съхнеше след нанасяне. Сега вече се продава из доста сайтове.

# 169
  • Варна
Аз само да попитам 😄 преди време тук бях чела, че можеш да си избереш плат рънфорс и да ти ушият спално бельо, така по-евтино ли излиза и къде точно се предлага услугата?
И още един въпрос, в неделя от къде мога да купя ключ, отворен ключар?

Шила съм в Нина ООД, на ул.Русе зад Бизнес хотела и Полиграфията
Тъкмо се мъчех да се сетя за тази фирма. И аз съм шила там, доволна съм много от тяхната работа. За 5 -7 години няма скъсано, само калъфки с цвят корал избеляха, но то не зависи от тях. Платовете бяха на Дилиос

# 170
  • Варна
Добро утро и честит празник Simple Smile
Има ли във Варна оторизиран сервиз на Xiaomi, прахосмукачка (робот) искам да занеса. Гаранционна е.
Благодаря Simple Smile

# 171
ре-ге, да.  с  упойка за 350 лв.
Аз съм с резерви към този лекар. Мъжа ми така го обработи, накара го да си направи толкова ненужни изследвания за няма нищо, накрая го улеждаваше да си направи и гастроскопия.
Съвет обърнете се към лекар, който работи в болница

Забравих да пиша за това. Упойката, дето заспиваш и после се събуждаш огледан струваше 150 лв в гастрото на окръжна при мерджанов. Там колективът е невероятен, само дето условията не са на ниво. Защото са две свързани стаи с общо 5 легла с една тоалетна. Аз, само от тази гледна точка бих се оглеждала за друго място.

# 172
  • Под Слънцето
Да.То че моят има проблеми, има..но се изписаха люкарства за 160 + лв като обратната страна на рецептата последните 3  са пробиотици , които "да му помогнели" .А действието им се припокрива. Сетне имаме куп изследвания да се правят и само 4 минават по ЗК. И накрая процедурата в това нечувано място плазмамед .
Скептична съм много. Докторът -младок с големи амбиции. Пише статии, обяснява за болести на тези, които го следват във фб. Но на самият преглед ни претупа набързо и се разочаровах.

# 173
  • Варна
Кой е доктора , че аз изпуснах нишката?

# 174
# 175
Доктор ли е - с препоръка от някой ходил/патил при него, или от негов колега който го познава като специалист и може да даде безпристрастно мнение ! Иначе съм много голям скептик относно лекарското съсловие.

# 176
  • Под Слънцето
Добре, дайте препоръка за гастро доктор и координати. Малко ми е трудно, че пиша с 1 пръст на лявата ръка.

# 177
Аз съм ходил при Влаева по спешност. Беше преди 5-6 години и за това което ходих ми помогна. Но това си е лично мое мнение. Преди време беше станало въпрос за нея и някой беше казал,че много се чакало.

# 178
TopsyG и при съпруга ми имаше назначени един куп излишни изследвания, които трябваше да се направят даже в определена лаборатория. На прегледа въпросният доктор се закачал със сестрата..
Иначе беше ходил и в Окръжна при Димитрова мисля и беше доволен.

# 179
От къде пазарувате тетрадки за децата? Гледам тетрадките на Габол и се чудя дали да ги поръчам онлайн от някой голям сайт или излиза по-евтино от книжарница в града?

Общи условия

Активация на акаунт