Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 39

• 67 512
  • 760
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, къде може да се закупи декоративна козметика на Chanel в София освен в The Mall? Търся конкретен фон дьо тен, който не намирам онлайн, а скоро не се очертава да пътувам, за да си го закупя от някое летище например.

# 316
В Парадайс, Сердика, на Леге, точно срещу обредния дом, pretty shop- засега май се сещам за тези. Кой ФДТ търсите?

# 317
Много благодаря за бързия отговор! Това е фон дьо тена, от който съм много доволна, и е време за нова опаковка Simple Smile - https://www.chanel.com/us/makeup/p/161016/vitalumiere-radiant-mo … fluid-foundation/

# 318
На Ваше място бих се запасила-спрян е от производство, бих прегледала остатъчни количества на няколко места. Успех!

# 319
Привет, прекрасни момичета! Предварително се извинявам за глупавия въпрос, но нещо не мога да разбера къде бъркам в опитите си да ползвам бронзър и хайлайт и да изглеждат добре. Въпросът ми е следният-според вас фдт-ът трябва ли задължително да бъде с матов завършек, за да стоят добре бронзър,  хайлайт и руж (както заедно така и ако решим да включим само един от трите). При мен, когато ползвам озаряващ фдт или такъв със сатенен финиш, дори да фиксирам с пудра, бронзърът и останалите неща стоят зле. Разполагам с бронзър, хайлайт и руж на Hoola, Too Faced, ND и Sephora, четките и гъбките ми също са добри, но все не се получава ефектът, който търся (например бронзърът ми стои като петно, дори да го прелея добре). Благодаря предварително за помощта. Hug

# 320
Пробвай да сложиш фиксираща пудра преди бронзър.

# 321
Здравейте, дали някой някъде е срещал в сайт или физически магазин останал фон дьо тен на Estee Lauder Double Wear Nude Water Fresh

# 322
  • Тук... някъде
Много благодаря за бързия отговор! Това е фон дьо тена, от който съм много доволна, и е време за нова опаковка Simple Smile - https://www.chanel.com/us/makeup/p/161016/vitalumiere-radiant-mo … fluid-foundation/

Здравейте!
До сега не съм ползвала този ФДТ, но мисля да си го закупя. Може ли да споделите повече впечатления? Аз съм с неутрален подтон, обикновено между 2 и 3 на повечето ФДТ, но в доста ревюта четох, че Vitalumiere е по-скоро към топлата гама- така ли е?

Ако и някой друг има впечатления, ще съм благодарна да споделите!

# 323
Здравейте, искам да попитам дали някъде мога да намеря този оцветен крем: https://www.laroche-posay.bg/toleriane/toleriane-sensitive-le-teint-creme
Търсих в интернет, но в нито един сайт не е наличен. Дали изобщо се предлага все още на пазара или вече го няма и ако може да предложите нещо подобно за чувствителна кожа ще съм много благодарна.

# 324
  • Барселона
Здравейте, дами! Някоя от вас с мазна Т зона би ли споделила как се държи TEINT IDOLE ULTRA WEAR CARE & GLOW след по обстойно ползване? Лъсвате ли още по-бързо? При мен доста бързо оксидират продуктите и ставам като мазна баничка след 2 часа.. а искам нещо по-свежо от матово покритие.

# 325
Здравейте!

В издирване съм на хидратиращ и покривен фон дьо тен.

В момента комбинирам на Мейбълин фит ми(мат) и Катрис(хидратиращия), но няколко часа след нанасяне започва да се събира в порите и да съм като варосана в лицето.. С комбинирана кожа, клоняща повече към суха.

Ако може препоръки за по-бюджетните варианти на пазара. Мерси!

# 326
  • плевен
Здравейте! В търсене съм на фон дьо тен за комбинирана към суха кожа. На 44 съм с натурален подтон според мен . Предпочитам недрогериен продукт.

Последна редакция: пт, 17 фев 2023, 21:52 от vesi@

# 327
Kamille, хидратиращ тоест озаряващ ли се търси? Пробвайте L’Oréal Fresh Wear- не знам колко суперлативи са се изписали за него назад из темите. Супер покривен е Dermablend fluid (не 3D)- на пори и неравности е вълшебен, нанесен с ръце. Но трябва хидратиращ крем под него или капка олио. С носенето се озарява повече, дори на суха кожа. Lumene Blur и Missha cc крем също се харесват. Когато ги пробвах бях с много суха кожа, на мен Lumene повече ми допадна.
Vesi@, дайте малко повече информация за това, което търсите. С каква покривност, какъв финиш, колко дълготраен е необходимо да бъде, какво ще криете с него (пори, бръчки, петна, акне, махмурлук и тн.

# 328
Здравей лту! В търсене съм на фон дьо тен за комбинирана към суха кожа. На 44 съм с натурален подтон според мен . Предпочитам недрогериен продукт.

Пробвай този - Dior Forever Skin Glow Foundation SPF 15. много е мекичък, покрива добре (търпи наслагване), стои сочно и естествено и не изсушава кожата, обаче е малко парфюмиран, да се има предвид.

# 329
  • плевен
Kamille, хидратиращ тоест озаряващ ли се търси? Пробвайте L’Oréal Fresh Wear- не знам колко суперлативи са се изписали за него назад из темите. Супер покривен е Dermablend fluid (не 3D)- на пори и неравности е вълшебен, нанесен с ръце. Но трябва хидратиращ крем под него или капка олио. С носенето се озарява повече, дори на суха кожа. Lumene Blur и Missha cc крем също се харесват. Когато ги пробвах бях с много суха кожа, на мен Lumene повече ми допадна.
Vesi@, дайте малко повече информация за това, което търсите. С каква покривност, какъв финиш, колко дълготраен е необходимо да бъде, какво ще криете с него (пори, бръчки, петна, акне, махмурлук и тн.
Средна покривност търся, да не е мат, по-скоро сочен финиш. И най- вече да не жълтее или розовее. На Ести имах ДУ , но ми идва малко сух.

Общи условия

Активация на акаунт