Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 39

• 67 401
  • 760
  •   1
Отговори
# 390
Ооо, много ми хареса лекия на Есте как стои. Аз имам опит само с оригиналния ДУ и ми стои сухо и като маска, тежък ми е.

# 391
    Да, Lepi определено показа чудесна кожа! Кудос!

Идвам да си защитя и пудрите и класическия ДУ - матов и плътен ФДТ лесно се разрежда, а качествена пудра е незаменима за смесена и мазна кожа Simple Smile

Един нов клип от Андреа за база на смесена кожа:

За 8-ми март се поглезихме с приятелка със Корейски спа център - 7 часа на спа, чудо нечувано и 5 дни след това тази моята кожа все още е щастлива от цялата тази грижа, влага, маски, етц., които и се стовариха.

# 392
    И аз да се включа в защитата на класическия
    ДУ. За мазна кожа си е супер! 🥰

Нотино тази седмица са вдигнали цените така че ще отложа контутриащата палитра за другата😂😂

Ии все пак си купих Бб крема на Миша /червения/ защото ми беше харесал от тестера,  ноооо лъщя като коледна елха с него🙄🙄 туу мъч ми идва глоу ефекта😂
    Но пък ще си го изхабя - смесен с матиращия фдт на Радиант става чудно😂

# 393
    Аз на lepi-то съвършената кожа и ФДТ не бих плескала, само малко хайлайтър и finito. На моята отвратително "аристократично" бледа кожа ако не й сложа нещо светещо съм като смъртник. И както обичам да се бъзикам с моята любимка Sarah Brightman друго си е да нахлузиш дежурната блестяща коронка и да навлечеш някой лъскавичък парцал и си готова Satisfied
    Както се казва всеки луд с номера си.

# 394
    • Бургас/Пз
    Лепи, страхотно ти стои, много нежно и назабележимо. Но то при тази хубава кожа, много малко трябва. Слагаш ли някаква основа под фдт??

Някой ползвал ли е това ББ и може ли даде мнение за цветовете. Дали ще са като на Миша се чудя. 
    https://kocos.bg/BB-Krem-za-Litse-Mizon-Snail-Repair-Intensive-BB-Cream--1-1145

# 395
    • София
    И за суха става ДУ! Купих го със страх, но при добро подхранване отдолу не ми прави никакви проблеми, включително и дългосрочно, комфортен ми е, не мърда и е доволно покривен. С махането също нямам грижи Simple Smile

# 396
    Потвърждавам горния пост. И аз съм със суха кожа, но съм мн доволна и ми е любим❤️

# 397
    • София
    Благодаря Ви момичета!
    ani_d задължително слагам хидратираща база, като в момента въртя няколко. Отделно сутрешната ми рутина преди грима е в няколко стъпки ( тонер, лосион, серум, хидрогел, крем за очи и лице и отгоре слънцезащита) Relaxed

# 398
    Какъв хидратиращ крем използвате преди за през деня, когато се гримирате, така че хем яда хидратира, хем да не утежнява и да омазни кожата.

# 399
    Жълтия на dr jart , но изчаквам да попие добре  преди да нанасям база и фон дьо тен . Между другото нещо не ми харесва базата на Боби Браун , предполагам , че ми идва много хидратираща след крема.
    Имате ли впечатления от базатa нa Too faced?

# 400
    Какъв хидратиращ крем използвате преди за през деня, когато се гримирате, така че хем яда хидратира, хем да не утежнява и да омазни кожата.
    Аз ползвам корейски/японски емулсии точно с тази цел - цял живот се боря със мазна и смесена кожа. Но пък и много евро/американски брандове почнаха да правят подобни продукти или супер леки хидратанти. Аз лично недолюбвам силно т.нар. гел кремове, които по принцип ги формулират за мазни кожи.

Покрай дискусията за запечатване с пудра на продукт под очите в тази тема исках да пиша за пудрата на Пат Макграт - Pat McGrath Labs Skin Fetish Sublime Perfection Under Eye Blurring Powder. Kak ли не я въртях и суках, четки по съвет на Ния сменях и пак не успявах да я докарам до положение в което да се одобря без забележки. И я зарязах. И един ден закъснявайки за работа се обърках и с четка за лице си сетнах ФДТ с тази пудра. И чак тогава разбрах защо билa "blurring" - замаза пори, замаза тексури, не пресуши - изобщо много, ама много прилично легна на лице, почти като моята любима By Terry Hyaluronic powder.

Ta така, за под очи тцццц, но аз така или иначе под очите не слагам консилъри, освен ако ужасно наложително, а и тогава пак изключително минимално количество. На 40+++ става все по трудно с този тип продукти, не е като на 20 и 30. Но в темата за грим не толкова отдавна чепкахме техниката за праймър под консилъра и после запечатване с пудра, която работи, понякога даже много добре работи. Ако не се лъжа Галя_Димитрова ни я напомни.

Candy - Bobbi Brown има повече от една база, т.е. и матираща, и хидратираща, етц. Същото е и с всички други брандове. Ти говориш предполагам за витаминозната... във всеки случай си избирай база съобразно кожата и сезонните и потребности, както и с едно наум с каква грижа за кожата я съчетаваш/
    https://www.bobbibrowncosmetics.com/product/22040/58333/makeup/f … ction-spf-50/fh18
    https://www.bobbibrowncosmetics.com/product/22040/58537/makeup/f … us-mattifier/fh18

Последна редакция: вт, 14 мар 2023, 21:21 от Agent Provocateur

# 401
    Жълтия на dr jart , но изчаквам да попие добре  преди да нанасям база и фон дьо тен . Между другото нещо не ми харесва базата на Боби Браун , предполагам , че ми идва много хидратираща след крема.
    Имате ли впечатления от базатa нa Too faced?
    Базата на Too Faced е много хубава, хидратиращата на Fenty също хидратира добре и гримът стои идеално над нея.

# 402
    И аз използвам емулсия сутрин. (мазна кожа)
    Използвам корейска слънцезащита, която се води tone up (Агента ме светна) и тя ми е чудесна основа за грим.
    Купих си матиращата основа на Боби Браун, но нямам намерение да я изпозлвам ежедневно, а за по-специален грим. Пробвах я, наистина стана чудно.

# 403
    Коя е матиращата на Bobbi Brown ?

# 404

Общи условия

Активация на акаунт