BigBank

• 23 248
  • 312
  •   3
Отговори
# 270
Имаше такса за предсрочно закриване на депозит  само при 12 месечни и нагоре, нали?

# 271
Моят договор с промоционалния 3- месечен депозит изтича на 14.07. , нямам никакъв имейл за удължаване и нямам опция да избера депозит , различен от предлаганите на сайта. Що така ?

# 272
Защото падежа му е след 10.07. Нашите са преди това.
Имам още два, с по-късни дати, за тях нямам.

# 273
Аз написах по-нагоре как става с депозит с падеж след 10 юли. Имейл не съм получавала, само бутона за удължаване на срока използвах
Промоционалният 6-месечен също се предлага в сайта

# 274
Моя е на 09.07.
Другите са към края на месеца.

А ти пак за 3 месеца с 3% ли го удължи?

# 275
Не, за 6 месеца с 3,1%.
Ще влезе в сила на 14 юли, когато ми е падежа на сегашния. Избрах основната сума да се преведе по новия депозит, а лихвата да се върне в спестовната сметка.

# 276
Аз избрах депозит+лихва да иде в новия.

# 277
Снощи в 1:01 ч. "кацна" лихвата по сметката Simple Smile

Допълвам се, че не мога да напиша нов пост.
Помня, че е коментирано, но пак да попитам: за колко време идва сума от спестовната сметка BigSafe по разплащателната сметка, от която е захранена? Нали смисълът й е като Касичка в TBI? Тегля от нея при нужда, а промоционалните процент се запазва?

Последна редакция: чт, 09 юли 2026, 09:00 от Kateriza

# 278
Аз написах по-нагоре как става с депозит с падеж след 10 юли. Имейл не съм получавала, само бутона за удължаване на срока използвах
Промоционалният 6-месечен също се предлага в сайта
Въобще нямам такава опция да удължа депозита - дава ми само опции да удължа с непромоционални депозити . Ще се обадя на съпорта да питам защо така пренебрегната се налага да се чувствам ... Не ми е никак малка сумата.

# 279
Има - най-отдолу, има текст, нещо като “други срокове…” Не го помня точно, но не се визуализира в зелено като “12 месеца”
Скролни до края

# 280
Има - най-отдолу, има текст, нещо като “други срокове…” Не го помня точно, но не се визуализира в зелено като “12 месеца”
Скролни до края

Оооо, благодаря !!! Трябва да се избере опцията за други планове и да се скролне период на депозита за 6 месеца - така стана Simple Smile

# 281
Опитвам да открия спестовната сметка BigSafe. В договора, който е към нея, пише "ДОГОВОР ЗА СПЕСТОВЕН ДЕПОЗИТ - “Спестовна сметка BigСейф”". Така ли трябва да е?
Период на плащане на лихва: Веднъж месечно, но не виждам къде пише по каква сметка се изплаща веднъж месечно. По същата сметка ли или се превежда по сметката, от където ще дойде сумата за захранване?

# 282
Натрупва се в същата сметка.
Ако имаш 10000, на 31 юли ще имаш 10035 (примерно) и ще се олихвява тази сума.
Защо просто не откриеш сметката и ще видиш.
А и някъде в договора или в ЧЗВ го пише

# 283
Натрупва се в същата сметка.
Ако имаш 10000, на 31 юли ще имаш 10035 (примерно) и ще се олихвява тази сума.
Защо просто не откриеш сметката и ще видиш.
А и някъде в договора или в ЧЗВ го пише

Ще изчета отново договора, преди да го подпиша, макар на първо четене да не видях. Лихвата по депозита получих по сметката в другата банка, от която го бях захранила. Затова е питането ми към хора, които са минали през това. В TBI се олихвява в Касичка-та, но там веднага мога да прехвърля сума по разплащателната сметка, а тук срокът е до 3 дни след заявка за прехвърляне.

# 284
В Биг Сейф идва лихвата. Не знам да има опция в друга сметка.
А и за какво ви са тези лихви? За толкова ли големи суми става дума? Моите си остават към депозитите или в случая спестовната сметка.

Общи условия

Активация на акаунт