УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 98 067
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 120
  • Пазарджик
Според вас,в сайта защо вече не може да запазиш час
Преди няколко дни ги попитах и ми отговориха ,че имат проблем със сайта .

# 121
Здравейте момичета имам въпрос някоя от вас правила ли е цитогенитика в селена.аз и мъжа ми направихме на 15.07 и все още нямам резултат при проверка в сайта им а ми казаха че до 3 месеца ще са готови?

# 122
  • Пазарджик
Здравейте момичета имам въпрос някоя от вас правила ли е цитогенитика в селена.аз и мъжа ми направихме на 15.07 и все още нямам резултат при проверка в сайта им а ми казаха че до 3 месеца ще са готови?
Резултатите не ги качват в Сайта.Като са готови ви се обаждат,за да ви кажат какви са и дали има нужда от допълнителна консултация с биолог.

# 123
На мен никой не ми се обади, че са готови цитогенетичните изследвания. Аз се обадих по-телефона и ми казаха, че са готови и че всичко е наред с изследванията. Обадете се и ги питайте, не губете повече време!

# 124
А как мога да ги видя....аз съм с уговорка с   доктора да му ги пратя когато са готови

# 125
Аз си ги взех на място от болницата. Принтираха ми ги на хартиен носител. Ако вашия доктор е от същата болница, той също ги вижда от тяхната програма.

# 126
Да от същата болница е даниел ставрев

# 127
Обадете му се и му кажете, че са готови и той ще ги погледне. Явно нямат тази практика, на регистратурата да ни предупредят, че не излизат онлайн и ние си чакаме..... по три месеца и повече!

# 128
Здравейте!
 Искам да сменя лекаря си,понеже ми направи много лошо впечатление.
 Лошото е,че за всеки ще намеря по някой лош отзив, и ме е страх да не попадна на подобен типаж.

Може ли да споделите актуално  мнение и опит от кой от тези лекари сте доволни и от кои не - Борислав Иванов, Матев ,Ставрев, Петрова..

И как раждахте при тях- нормално, секцио, ако сте секцио -бързо ли заздравя раната, имахте ли проблеми след това..?

Благодаря за всеки отзив !
Здравей,
и аз сменях сменях лекари докато попаднах при Борислав Иванов.
Много съм доволна от него. На всеки преглед ми обясняваше всичко което исках да знамми винаги ми отделяше колкото време ми е необходимо.
Раждах секцио и възстановяването  ми беше много бързо. Операцията ми беше следобед и на следващия ден ме раздвижиха сутринта и от следобед бебчето беше при мен. Болкоуспокояващи ми слагаха три дни и след това не съм ползвала.

# 129
Здравейте. През март месец ми е термина и се налага да раждам секцио понеже имам миомен възел. Не се следя в Пловдив, но искам да родя в Селена и не зная при кой доктор, колко по-рано да отида, за да ме прегледа да се запознаем така да се каже. Да го запозная най-вече с това, че имам този възел и т.н. моля препоръчайге ми някой лекар.

# 130
  • Асеновград
Здравейте. През март месец ми е термина и се налага да раждам секцио понеже имам миомен възел. Не се следя в Пловдив, но искам да родя в Селена и не зная при кой доктор, колко по-рано да отида, за да ме прегледа да се запознаем така да се каже. Да го запозная най-вече с това, че имам този възел и т.н. моля препоръчайге ми някой лекар.
Минев, Матев, Амалиеви (баща и син), Ставреви (баща и син), който и да изберете според мен ще се справи и с мионмия възел. Преди 5 години Минев махна миомен възел на сестрата на мм едновременно със секциото и беше много доволна.

# 131
Здравейте, ще започна от това, че съм на 38 години, не забременявала, съответно не раждала. С партньорът ми се заедно 15 години, но до този момент темата за бебче никога не ни е била фикс идея- пробвали сме, но неуспешните опити винаги сме подминавали със "следващия път, има време". Септември месец, обаче реших, че е време да потърсим специализирана помощ- ориентирах се към АГ" СЕЛЕНА" и по-конкретно към д-р Илко Ненев ( отворих сайта и на чисто визуален и интуитивен принцип се спрях на него- никой не ми го е препоръчвал или споделял мнение за работата му). Прегледа мина преди няколко дни- взе секрет за изследване, провери матка и яйчници с вагинален ехограф- мисля, че така се казва ,предписа ми хапчета за предизвикване на цикъла( за тази година ми се случвало 2 пъти - очевидно имам някакъв проблем),  назначи ми изследвания ( съответно каза какви трябва да направи и мъжът ми). Поразпита ме общи неща- раждания, аборти, защо не съм забременявала досега- защото така съм искала или защото не съм могла, други въпроси относно общото ми здравословно състояние. След като получи моите отговори ми казва: Ако ви интересува нещо питайте Simple Smile Ами честно казано единственото, което ми хрумна на прима виста беше- Има ли въобще някакъв шанс за забременяване,съответно смисъл да се предприемат опити в тази насока( след прегледа с ехографа каза, че ситуацията не е много розова- здрави матка и яйчници( без образувания и тн.), но много нисък яйчников резерв и забремяване ако случи е много вероятно да се ползва донорска яйцеклетка). На 01.11.2022г. ни предстоят останалите изследвания, та въпросът ми е какво ТРЯБВА да питам следващият път, защото, както споменах по-горе, тази материя ми е съвършено непозната и наистина не съм наясно какво се пита. Ще съм благодарна на всяка дадена насока. Благодаря предварително и здраве на всички.

# 132
Може би е полезно да ви обясни реда, в който ще протичат изследванията и процедурите - кое след кое следва, как протича, какъв е смисълът на конкретната процедура/изследване, трябва ли да спазвате някакви конкретни предписания/режими за периода и пр.

Колкото до това, че "нещата не са розови". Познавам жена, която (в друга клиника) след над 15 години опити и обикаляне по различни клиники успя да забременее на 45+ (няма значение колко точно +) години и износи и роди здрави бебенца (с донорска яйцеклетка). Винаги има шанс и надежда, дори с напълно изчерпан яйчников резерв (както беше при нея в последствие). Така че не се отчайвайте!

За конкретния специалист нямам мнение, понеже аз съм при друг репродуктивен специалист от същата болница. Важното е да останете позитивни и спокойни и да не се отказвате от мечтата си Simple Smile. Желая ви успех и здраве!

# 133
  • до най-прекрасния мъж
Не е невъзможно забременяване на 38. Аз родих миналата година, на почти 39 г. Първа бременност, комбинация от мъжки и женски фактор. ММ с много лоша спермограма, аз с много трудно пропускащи тръби и две неуспешни донорски инсеминации. Успяхме от първи опит инвитро. На тази възраст е важно да не се губи никакво време. Направете си изследванията и се насочете към репродуктивен специалист, не зная Ненев дали е такъв. Направете заедно с него план за действие и действайте, дори да е инвитро с донорска яйцеклетка. Важен е крайният резултат. Ако няма други проблеми, които да пречат на имплантацията на ембрионите или на тяхното качество, бременност може да настъпи и от първи опит инвитро или инсеминация. Късмет и не се плашете. Пътят е труден, но не е невъзможен. В Селена работят прекрасни специалисти, ще успеете.

# 134
Може би е полезно да ви обясни реда, в който ще протичат изследванията и процедурите - кое след кое следва, как протича, какъв е смисълът на конкретната процедура/изследване, трябва ли да спазвате някакви конкретни предписания/режими за периода и пр.

Колкото до това, че "нещата не са розови". Познавам жена, която (в друга клиника) след над 15 години опити и обикаляне по различни клиники успя да забременее на 45+ (няма значение колко точно +) години и износи и роди здрави бебенца (с донорска яйцеклетка). Винаги има шанс и надежда, дори с напълно изчерпан яйчников резерв (както беше при нея в последствие). Така че не се отчайвайте!

За конкретния специалист нямам мнение, понеже аз съм при друг репродуктивен специалист от същата болница. Важното е да останете позитивни и спокойни и да не се отказвате от мечтата си Simple Smile. Желая ви успех и здраве!
Много Ви благодаря за бързия отговор!!! Дадохте ми полезни насоки как да протече следващата ни среща с доктора. От сърце желая успех и на вас за сбъдване на мечтата ви.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 16:54 от memoriq

Общи условия

Активация на акаунт