УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 98 056
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 165
Аз бях при Петрова и раждах при нея, никога не съм чакала повече от 20 мин. Имах плацента превия и двурога матка,но благодарение на нея всичко беше повече от идеално през цялата бременност. Самата операция мина бързо, ужасно Болеше раздвижването.. 3 дни беше кошмарно,но после всичко мина,все едно не бях раждала.. Тя дойде 2рият ден след операцията да ме види,винаги мила,винаги положителна.. не се пише много за нея,но е страхотен лекар, съвсем случайно попаднах на нея,не съм я избирала,но колкото и деца да имам,тя ще е лекарят ми.
Здравейте ,как е първото име на въпросната д-р Петрова,тъй като има две с тази фамилия

# 166
[/quite] Здравейте ,как е първото име на въпросната д-р Петрова,тъй като има две с тази фамилия
[/quote]
Светлана Петрова Simple Smile

# 167
[/quite] Здравейте ,как е първото име на въпросната д-р Петрова,тъй като има две с тази фамилия
Светлана Петрова Simple Smile
[/quote]
Благодаря Ви

# 168
Здравейте! Понеже се следя в София,но към този момент реших да раждам в Пловдив, в Селената. Днес звъннах, за да запазя час за консултация с др. Ставрев. Отговориха ми,че за декември средата имат най-рано,но аз тогава влизам в 9-ти м. Другото,което ми каза,да звънна,да ме препратят на 4-етаж или директно с доктора ако мога да се уговоря. Но аз нямам личен номер на доктора. Знам,че е може би и малко съм закъсняла,но такива са обстоятелствата. Искам да запазя дата между първите 10 дни за януари,за секцио и не знам дали имам шанс. Имали такива,които в последния момент са успели ?

# 169
Средата на декември е супер да се видите с него. Обикновено искат среща къв 36г.с., за вас е добър вариант.

# 170
Средата на декември е супер да се видите с него. Обикновено искат среща къв 36г.с., за вас е добър вариант.
То може и да не е рано средата на декември,но ско евентуално няма часове за датите в началото на януари трябва да търся вариант

# 171
То може и да не е рано средата на декември,но ско евентуално няма часове за датите в началото на януари трябва да търся вариант
[/quote
Защо да няма? То секциото се планира не чак толкова отдавна.

# 172
[/quote
Защото е доста търсен

# 173
[/quote
Защото е доста търсен
Ако се ангажира с вас и ви обещае,че маже да разчитате на него, не виждам проблем.

# 174
  • до най-прекрасния мъж
И ние планирахме секциото около 2 седмици преди датата. Имай предвид, че дава дата около седмица преди термин, ако всичко с бебето е наред. Ако се ангажира, наистина си спазва ангажимента. Аз му се обадих с изтекли води в полунощ, седмица преди планираната дата за секцио. Дойде 10 мин след мен в болницата и всичко мина добре. По медицински причини трябваше да родя секцио, затова се премина към такова по спешност.

# 175
И ние планирахме секциото около 2 седмици преди датата. Имай предвид, че дава дата около седмица преди термин, ако всичко с бебето е наред. Ако се ангажира, наистина си спазва ангажимента. Аз му се обадих с изтекли води в полунощ, седмица преди планираната дата за секцио. Дойде 10 мин след мен в болницата и всичко мина добре. По медицински причини трябваше да родя секцио, затова се премина към такова по спешност.
[/quote
Т.е вие сте не родила 2 седмици преди термин? Така ли?

# 176
  • до най-прекрасния мъж
Ще обясня отново, че тази сутрин като чета какво съм написала снощи, и аз не си го разбрах. Около 3 седмици преди датата на термина говорихме с д-р Ставрев, при който се следих почти от началото, кога да ми е секциото. Избрахме дата, която беше една седмица преди термина ми. Само че детето реши да излезе една седмица преди определената за планово секцио дата и се наложи посред нощ да ми направи секцио по спешност. Малката беше седалищно разположена и нямаше как да родя нормално. Така всъщност родих 2 седмици преди термин, но така го наложиха обстоятелствата. Иначе, докторът, ако всичко е наред, предлага дата, която се пада около седмица преди датата на термина. Дано сега да съм обяснила по-ясно.

# 177
Ще обясня отново, че тази сутрин като чета какво съм написала снощи, и аз не си го разбрах. Около 3 седмици преди датата на термина говорихме с д-р Ставрев, при който се следих почти от началото, кога да ми е секциото. Избрахме дата, която беше една седмица преди термина ми. Само че детето реши да излезе една седмица преди определената за планово секцио дата и се наложи посред нощ да ми направи секцио по спешност. Малката беше седалищно разположена и нямаше как да родя нормално. Така всъщност родих 2 седмици преди термин, но така го наложиха обстоятелствата. Иначе, докторът, ако всичко е наред, предлага дата, която се пада около седмица преди датата на термина. Дано сега да съм обяснила по-ясно.
Аз те разбрах още първият път. 🌸

# 178
Здравейте,имам въпрос Ранна фетална морфология при кои лекари може да се извърши и от кои сте доволни и следователно-колко струва?

# 179
Заплащат ли се тоновете ?

Общи условия

Активация на акаунт