Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 10

• 55 638
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
VyaraVelikova, малко опоскано беше сега на намалението, поне това, които ми се искаше, или няма размери, или не е намалено.

Аз поръчах една парка на Онли, пуловери, едни боти челси, три чифта маратонки, едни ботушки, два сутиена, два чифта цветни дънки, един панталон.

# 76
  • София
Ей това роклЕ си цъкнах тази сутрин аз

Чудя се още на едни черни маратонки Рийбок. Ще ми бъдат 3 ти чифт в черно, обаче...

# 77

Аз поръчах една парка на Онли, пуловери, едни боти челси, три чифта маратонки, едни ботушки, два сутиена, два чифта цветни дънки, един панталон.
Това е доста добър пазар. Може ли линк към парката

# 78
  • София
Момичета дайте идея за хубава мъжка грейка, може би бещо от този тип:

https://m.aboutyou.bg/p/jack-wolfskin/sporten-elek-routeburn-824 … _campaign=product

Харесвам марката и ще започна да следя дали няма да понамалят евентуално нещо, но ще се радвам и на други предложения за качествени марки.

# 79
kopche, и аз се чудех за тази рокля, но върху мен едва ли щеше да стои добре Simple Smile Ти си слабичка, и такива роклета изглеждат много добре върху слаби хора Simple Smile

VyaraVelikova, то както винаги половината неща няма да ми станат Joy Предполагам де, че все така се получава.
Това е линк към парката https://www.aboutyou.bg/p/only/zimna-parka-may-life-5110915. Не знам, кога са ги пуснали, че се изчерпаха всичките размери, видях, че със отстъпката излиза под 100 лв (около 97), та я цъкнах да видя, дали ще е ок. Не съм сигурна, но май има мъхеста подплата, аз такива търся.

# 80
Поръчах си още един пуловер от Vero Moda модел Doffy, да имам и друг цвят. Но не знам дали ще го запазя, че материята на първия ми стана на топчета и мъхчета само след едно носене... 
Опоскано беше, май разчистваха разни върнати и остананали номера.

# 81
I.R., миналото намаление имаше изгодни неща от Jack Wolfskin.

Гледах, чудих се на едно преходно мъжко яке, към 80 лв излизаше - https://m.aboutyou.bg/p/jack-wolfskin/prehodno-yake-deep-lake-7640005  , не го взех и сега  осъзнавам, че скоро свястно намаление и избор на стока не се очертава.

# 82
  • София
Вероятно ама тогава нямах намерение да купувам 🤣🤣🤣

# 83
  • София
kopche, и аз се чудех за тази рокля, но върху мен едва ли щеше да стои добре Simple Smile Ти си слабичка, и такива роклета изглеждат много добре върху слаби хора Simple Smile
Помня, че ти беше хвалила роклите на ДП и се навих набързо. Hug Да видим, все пак, какво ще дойде!

# 84
Ядосах се, че ми отмъкнаха една блуза от кошницата и така, на инат поръчах едни дънки и едни боти на Camper. Изглеждат много меки и удобни, дано да са ми добре.

# 85
  • Пловдив
В "любими" имах рокля Sisley  намалена на 57.90. Сега в намалението я качили на 77.90... не харесвам такива номера! Няма да я поръчам!

# 86
Досега добри впечатления, и рекламации съм правила, коректни са. Но съм хвърлила око на един спортен екип на tommy hilfiger, и в абаут ю и фешън дейс, у нас се продава на двойна цена от сайта на марката 😒

# 87
kopche, да, имат доста сполучливи модели, но някои нещо не успях да ги разбера, имах и връщания на роклите на ДП Simple Smile Дай едно коментарче, като дойде, да знаем как е тази рокля Simple Smile

sunflower, дааааа те точно това направиха с много от нещата, дори за малко да поръчам на по-високата цена, но, като гледах в кошницата, и смятах проценти отстъпка, видях, че нещо не се връзва Simple Smile После като цъкнах на самите страници, разбрах, че, всъщност, цената е вдигната Joy И аз не харесвам такива номера, просто не ги поръчах нещата Simple Smile

# 88
  • Пловдив
Някой с впечатление за пуловерите от този вид на Vero Moda?

https://www.aboutyou.bg/p/vero-moda/pulover-lefile-7724748

# 89
  • София
Един процедурен въпрос - успявате ли да си запаметите номер на карта, аз уж цъкам човката да я запомни, но нищо - всеки път наново въвеждам всичко - име, номер и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт