Добре дошли в Люлин! Тема 33

• 43 620
  • 654
  •   1
Отговори
# 480
  • София
За мамолог мога да препоръчам д-р Нина Боева, преглежда в МЦ Орион. Най-късният час при нея е в 17.50ч., ако върши работа. Преглежда само в делнични дни, но май не работи по здравна каса.
За АГ се преглеждам при д-р Иван Крумов в МЦ Ориндж, но пак не е по здравна каса.

# 481
  • Beyond the stars
И аз при Боева съм ходила с късен час след работа.
За гинеколог https://superdoc.bg/lekar/d-r-ivan-dimitrov-1800
Има късни часове, ама не мисля, че може по ЗК.

# 482
  • София
Пробвай да си запишеш час в бившата Тина Киркова и за гинеколог и за мамолог в един ден и да си вземеш един ден/сутрин отпуск.

# 483
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Пробвай да си запишеш час в бившата Тина Киркова и за гинеколог и за мамолог в един ден и да си вземеш един ден/сутрин отпуск.
Аз ходя при Василев, дори и с час се чака много, между час и два, той преглежда до 12, 13 часа, и то не всеки ден, някои е в отделението, и си работи там...
 Но има и още двама мамолози там.

# 484
  • 1st floor
Благодаря за отговорите! Мамологът не ми е толкова важен, просто рутинен преглед. На гинеколог държа  обаче, че вече съм на 45 и започват промените в организма.
Отпуска не ми е вариант, за съжаление. На гинеколог ще трябва два пъти да отида може би. Поне за резултатите от цитонамазката.
Отделно  и тетанус трябва да си бия, но нещо го поотложа за след зимата. Grin
И още нещо - будна съм, защото страшно ме боли седалищния нерв. Това възпаление ще окаже ли влияние на профилактичните кръв/урина? Талонът за тях колко време важи, ако ги отложа за следващата събота например?

# 485
Амии вероятно би могло да има нещо в кръвта, в урината се съмнявам...
За този нерв и невролог ти трябва, май?
Аз съм на 43, разбирам те, и на мен ми е тегаво отсъствието от работа, но накрая като кльофнем, и нещата станат зле, се получава, даваш време и здраве, правиш едни пари, и ги даваш по лекари Sad

# 486
Непокорна, в събота има по един гинеколог в Щерев. Часове се запазват он лайн. Единият лекар, който има часове в събота, е д-р Елица Валериева, млад, симпатичен лекар.

# 487
  • Beyond the stars
Попадна ми от страницата на кмета - може да гласувате за "Граждански бюджети" https://reshava.sofia.bg/
Инициатива на общината, така че гражданите пряко да разпределят бюджет в размер на 200 000лв на община.
До края на октомври са се приемали проекти, в момента е на етап гласуване.
Гласува се с профил, който трябва да се верифицира с ел. подпис, пик код на НАП/НОИ и др..

# 488
Все пак търсим по НЗОК, повечето прегледи в почивни дни са платени, а не по каса. За нервът -  ако пиете медикаменти биха могли да оказат влияние върху кръвната картина (като линофор, например). Важно е да се каже после на лекаря, който ще гледа резултатите. Относно направленията и часовете - повечето лекари работят с определен брой часове по НЗОК и бързи ги изчерпват, за това е добре първо час, после направление. На първо четене този АГ специалист в Люлин приема в събота по каса: https://superdoc.bg/lekar/nikolay-nikolov
Успех!

# 489
  • 1st floor
Благодаря на всички за отговорите! Добър гинеколог намерих - не в събота, но с късен час, който ме устройва.
За нерва - пия милгама и Диклак. За сега не смятам да ходя на лекар, дано мине сам! Blush

# 490
  • София
Непокорна, ако може да споделиш кой е доктора?

# 491
Да, и аз искам да попитам, щото се ослушвам все още, а това са важни неща...

# 492
# 493
  • София
НеПоКоРнА, провери в коя лаборатория можеш да отидеш за кръв и урина. Аз също взех направление от ЛЛ и попитах дали мога да отида в Бодимед. Той каза, че не мога, само в Цибалаб и Рамус можело....

# 494
  • 1st floor
НеПоКоРнА, провери в коя лаборатория можеш да отидеш за кръв и урина. Аз също взех направление от ЛЛ и попитах дали мога да отида в Бодимед. Той каза, че не мога, само в Цибалаб и Рамус можело....
Хм! Защо? Аз писах на Бодимед и казаха, че може! 😬

Общи условия

Активация на акаунт