Добре дошли в Люлин! Тема 33

• 43 594
  • 654
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, имате ли препоръка за зъболекар за дете на четири години? За пръв път ще се срещне със зъболекар и искам той да има подход и да предразполага децата.

# 556
  • София
Да, имам препоръка за добър зъболекар в Люлин: доктор Красен Найденов. Цялото семейство ходим при него, вкл. трите деца от малки. Много е мил и внимателен, обяснява какво прави, децата го харесват, кабинетът му е много чист, близо до метрото, може да се плаща с карта.
https://www.kin-dent.com/

# 557
Аз също имам препоръка - д-р Александра Далева, птб лабиринт. Часове се записват през супер док. Моята дъщеря е на 5 и половина и вече има 6 пломби при нея. Страхотен подход, аз не бих издържала, да ми си лигавят така деца Simple Smile за първи път я заведох м. Май миналата година, т.е. на 4 и половина, с 4 кариеса на 4 и 5 зъб долу. Работи и събота през седмицата,  както и час в някои дни в 7 вечерта, което си е супер удобство, за след работа.

# 558
Благодаря много за отзивите!
Днес ходихме при Красен Найденов. Много съм доволна. Веднага започна комуникация с детето, обясни й, показа й, тя беше спокойна, но той все пак й каза думи за успокоение и имахме страхотен опознавателен преглед и предстои следващ.

# 559
  • София
Здравейте!

Имам момче в седми клас. Интересувам се от 96 -то училище "Лев Николаевич Толстой" в четвърти микрорайон и от 137 СУ, което е до метростанция Сливница. Не сме от Люлин. Живеем в ж.к. "Илинден", между метростанция Вардар и бул. Сливница. Детето се интересува от история. Видах, че в тези две училища има паралелки, в които този предмет се изучава като профилиран в 11-ти и 12-ти клас. Най-вероятно балът му няма да бъде висок, а паралелките, в които се изучава история в София са малко. НГДЕК не ни е вариант, защото синът ми не проявява интерес към древните езици.
Моля за отзиви за тези две училища. Може и на лични.
Благодаря предварително!

# 560
За 137 мога да кажа само наблюдения на гимназиалният контингент около МС Сливница - твърдо не!!! Живея до други две училища в Люлин - 40то и 56то и такива гамени, каквито излизат от 137-мо, не съм виждала.
Ако харесва история и хуманитарни науки - 125 СУ до МС Младост 1. Далече е, но съученик на сина ми отиде там след 7 клас и е много доволен.

# 561
  • София
Макар и да съм завършила 137-мо училище, в момента отзивите за него не са особено добри. Поради тази причина го изключих от обхвата на училищата, които ще следя догодина за 7-ми клас.
В момента синът ми е в 96-то, като цяло не е лошо за квартално училище. Ако не се издъни съвсем на изпита, смятам да го оставим там. За историята не мога да дам отзиви, защото това е сред най-слабите предмети за моето отроче. Отделно за 5 и 6 клас, в които е там, вече се смениха няколко преподавателя. От миналата седмица имат нова учителка, съвсем младо момиче, тя е трета подред. Дали е същата работа и с гимназиалния курс мога само да гадая.

# 562
  • София
Здравейте!

Имам момче в седми клас. Интересувам се от 96 -то училище "Лев Николаевич Толстой" в четвърти микрорайон и от 137 СУ, което е до метростанция Сливница. Не сме от Люлин. Живеем в ж.к. "Илинден", между метростанция Вардар и бул. Сливница. Детето се интересува от история. Видах, че в тези две училища има паралелки, в които този предмет се изучава като профилиран в 11-ти и 12-ти клас. Най-вероятно балът му няма да бъде висок, а паралелките, в които се изучава история в София са малко. НГДЕК не ни е вариант, защото синът ми не проявява интерес към древните езици.
Моля за отзиви за тези две училища. Може и на лични.
Благодаря предварително!

Погледнете и 79 СУ.Там също  историята е профилиран предмет в 11-ти и 12-ти клас.

# 563
  • София
Трите ни деца учат в 96 то у ще. Дъщерите ми са 8 клас,сина ми 11 с профил Обществени науки с разширено изучаване на АЕ.Доволна съм от учителката по История,както и от тази по География,които са и водещи предмети.

# 564
  • София
Благодаря на всички за отговорите. Информацията ще ми бъде от голяма полза. Дано и детето да се справи добре на НВО -тата.

# 565
Д-р Груева- педиатър е истински лекар! Изключително компетентна е и познава много задълбочено здравословното състояние на всеки пациент. Водя двете деца вече 11 години. Умее да предписва адекватно и ефикасно лечение. Най-важното е, че избягва да лекува с антибиотици, само в краен случай.

# 566
Ние сме при доктор Груева и подкрепям изцяло написаното. За съжаление рядко приема нови пациенти. Аз лично съм питала поне три пъти за деца на приятелки и винаги ми отказва.

# 567
  • София
Ние също сме от предоволните от д-р Груева. Вече 18 г. е наш педиатър. Винаги адекватно лечение и без антибиотици.

# 568
Помагайте,
Имам нужда от техник, който да ми върже нова пералня .

# 569
Здравейте!
Има ли някой, който може да ми даде мнение за ДГ Панорама 139 в Люлин?
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт