Каква е точката на пречупване, когато решавате да развалите семейството си?

• 10 610
  • 274
  •   1
Отговори
# 270
А щом съдите, че авторката не иска детето и само гледа как да го изгони, в такъв случай родната майка няма ли да усети тези намерения? И колко пък да става щом доброволно остава детето при "злата мащеха"?
Авторке, според мен не ти трябва този мъж и шантавото му семейство.
Ако майката наистина не става,това означава ли, че новата жена на бащата трябва да направи всичко възможно да разкара детето, няма значение при баба, дядо или при неставащата майка, че да си гледа новото семейство с бащата? А той колко става, ако гледа безучастно как жена му си разчиства терена от собственото му трудно, неудобно дете? А тази новa жена става ли и в правото ли си е? Интересно, ако в аналогична ситуация новият мъж иска да си "разчисти терена от бивши деца", дали реакцията ти ще е същата FireWithin666?

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 12:12 от TafTaf

# 271
Ако и мъжът, който е роден баща на това дете, иска да разкара детето или позволява на новата си жена да го разкара - значи и бащата не става. Въобще - цялото семейство е мани, мани. Аз ако съм сама и искам мъж и дете, не бих се набутала точно при тези хора.

# 272
  • София
Това цял форум го повтаря, ама тя държи, че мистър залез е мъж за чудо и приказ.
Крушата не ражда сливи.

# 273
За пореден път стигаме до заключението "цигански истории". Другото лято пак.

# 274
  • Sofia
Десетина теми, няколко профила, един и същи резултат.
Дори дадохме шанс на темата.
Заключвам, преди да се стигне отново до квалификации на участниците в темата.

Общи условия

Активация на акаунт