КАУФЛАНД - тема 60

• 57 472
  • 928
  •   1
Отговори
# 675
  • In The Middle Of Nowhere
Ок, мерси 🙂

# 676
  • Mostly in my mind
Това е от днес от Билла. Ходих да си взема кафе и го снимах. Предполагам е такова, каквото търсиш.

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 13:25 от Лолита

# 677
  • In The Middle Of Nowhere
Да, обаче за съжаление при нас няма Била... Освен и в Лидъл да проверя, но нещо ме кара да  мисля, че нямат такива неща.

# 678
Нямат в Лидъл.😉 От инката в картонени кутии намирам из квартални супери и в по-малки магазинчета също. В Кауфланд, в нашия филиал, напитката им (50% ръж, 50% ечемик май беше) стои при кафетата, най-отдолу. Аз никога не съм казвала нито на инката в кутии, нито на разтворимата напитка К-класик "кафе", да уточня.🙂 Но вкъщи я харесват тази от Кауфланд. И аз съм опитвала няколко пъти- ок е на вкус, но по принцип си пия кафе.

# 679
Търся нещо като разтворимо без варене кафе без кофеин. Мисля, че инката беше такова?
Ами ще питам освен някой служител. Така на пакетчета  тип инково май не съм виждала, и бурканите също..

То е в буркани. Но е на стелажа до пакетчетата. Не при другите нес кафета в буркани.

# 680
  • София
Днес 3 пъти пазарувах в Кауфланд, нямам ролетка.

# 681
В момента няма игра с рулетка, само си стои за украса

# 682
Дева, в нашия филиал и (поне една част от) пакетчетата кафе са при кафетата- със сигурност там са пакетчетата с чисто кафе, но мисля, че има и някакви 2 в 1 и 3 в 1. Редовно си купувам пакетчета с чисто кафе. До стената при нас са сметаните за кафе, кондензирани млека, какво друго има там не съм обърнала внимание.
 Като се замисля, намирам за леко странно бурканите с разтворима напитка тип инка да стоят точно до кафетата (освен еднаквата форма на буркана и кафяв цвят, разтворимата напитка няма друго общо с кафето).🙂 Даже не са "до кафетата", ами са смесени с различните видове кафета. По-логично е да е до напитки като какао, капучино, сметана и други напитки с добавени допълнителни съставки и аромати.

# 683
Днес 3 пъти пазарувах в Кауфланд, нямам ролетка.
Ако отидеш в Лидл да пазаруваш, ще имаш Рулетка

# 684
Даже там май е след всяко пазаруване, а не веднъж дневно?🤔

# 685
Долче, явно е различна подредбата. При нас, освен тези безкофеинови нес напитки има и буркани с кафе от марката на Кауфланд. И Мокка също. Скоро не съм минавала по този коридор, но когато за теб съм снимала, там бяха.

# 686
Дева, явно държат да са поставени заедно бурканите с кафе и разтворимата напитка К-класик.🙂 Нищо че по филиалите стоят на различни места. Аз мислех, че само разтворимата напитка е до стената при вас.

# 687
А, не. И К класик е там. Но по-скъпите марки са на друг регал.

# 688
Стана ми любопитно, като споменахте, че има био масло К-класик...А други марки био масло има ли във вашите филиали? Аз май не успях да видя такива- нито при маслата, нито на специалния щанд за фермерски и био млечни. Обаче пък при обикновените масла видях и някакво веган "масло" (може и да е било кръстено "продукт за мазане", не съм сигурна)- много прилича на масло и по цена, и като опаковка! Там са и маргарините, но така и не разбрах защо този веган продукт е повече веган от маргарините- като и те са на растителна основа. Или бъркам?🤔

# 689
  • Mostly in my mind
Сещам се и аз кога да отговоря, ама да си кажа Joy няма 3ти вид, Долче,  цветя и лайка са. 3 вида са общо от гл.т. на броя късове при нас. От там ми е дошло объркването. Много тх, много чудо Blush

Доволна съм от цената на пм Олимпус 1.5л тази седмица. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт