Домът на Дракона (House of the Dragon), част от филмовата вселена на GoT

• 33 381
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Аз ще чакам епизод в замунда, защото нямам достъп до ХБО.
Интересно ми е само заради драконите!

Сега обаче не знам дали ме лъжат спомените ,но Ренира и Визерис бяха родителите на Денерис ,нали така ?

А Денерис умира , т.е. родът Таргариен изчезва и престава да съществува , въпреки силното начало на предисторията ,когато са били начело на всички и всичко ?

Ех, първо трябваше да е предистория , а после ГоТ.

# 106
  • The point of no return
Тирион ми харесваше докато виждах някакъв алтруизъм в него, но в крайна сметка се оказа, че интереса клати феса и при него, и не ми е изобщо на сърце.

Laughing

Purple Heart Определено си приличат Дани и Ренира.

# 107
Не, Рела Таргариен и Ерис са родителите  на Денерис. Визерис е брат и:))

# 108
Е, как ще загине рода?
 Джон Сноу е Егон Таргариен, първи и единствен син на Регар Таргариен и Лиана Старк.
Син на огън и лед.

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 18:37 от densi

# 109
  • Вестерос
Джон/ Егон, е втори син на Регар, Регар има две деца от Елия Мартел преди това- момиче Ренис и момче Егон. Майка му е Лиана Старк на Джон.

Ренира е много далечна баба на Денерис, Визерис и Регар, тримата са деца на Лудия крал Ерис втори и Рела.

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 18:27 от Tiffany А

# 110
  • Варна
Джон/ Егон, е втори син на Регар, Регар има две деца от Елия Мартел преди това- момиче Ренис и момче Егон. Майка му е Лиана Старк на Джон.

Ренира е много далечна баба на Денерис, Визерис и Регар, тримата са деца на Лудия крал Ерис втори и Рела.
Децата на Регар и Елия са убити от Тивин още като малки. Джон Сноу е единственото живо дете на Регар.

# 111
Събитията в първи епизод на Домът на Дракона се случват 172 години преди да се роди Денерис. Най в началото го написаха. 😀 Предполагам, че след няколко епизода ще направят времеви скок от рода на 10-15 години. Видяхме вече и актрисата, която играе възрастната Ренира в промото. Между другото епизод 1 вече го има в Замунда.

# 112
  • Вестерос

Децата на Регар и Елия са убити от Тивин още като малки. Джон Сноу е единственото живо дете на Регар.
Хексе, мислиш ли, че не знам 🙄 Виж точно какво е писала преди мен Денси, не е писано единствен жив син, а първи и единствен син на Регар....

# 113
172г в търсене на перфектното авокадо Satisfied

# 114
Благодаря за разяснението!
Да се надяваме ,че ще има скок във времето и ще видим лудия крал, кое толкова му е лудото...

Видях,че има епизод в замунда и го изтеглих. До сега го гледах.

За мен Демън ми напомня на Ланистър (забравих името му вече ,високия брат, където все е със Церсей).
Ренира много ми харесва,  приятелката й също ми харесва ама не знам защо си мисля,че тя ще е нещо от рода Старк, или ще е свързана с него по някакъв начин.
Много ми харесва крал Визерис, изглежда доста мъдро и добродушно управлява , а не като Демън да е откачалка.

Кървищата ми дойдоха в повече и не ми харесаха,  прескочих ги. Стана ми гадно за Ема.

# 115
  • Варна
Благодаря за разяснението!
Да се надяваме ,че ще има скок във времето и ще видим лудия крал, кое толкова му е лудото...
ЧАК такъв скок няма да има. Simple Smile
А повечето Таргариени са били малко или много откачени. казват че се дължало на кръвосмешението.

# 116
Тези от Вас, които са чели книгите, може ли да напишете тяхната последователност.
В хронологичен ред.

# 117
  • Вестерос
За Домът на Дракона са Светът на огън и лед и Огън и кръв, едно и също като цяло пише за Танца на драконите / сериалът е за това/ и в двете.

# 118
От любопитство започнах да чета “ Принцесата и кралицата…”. Там за същата Ренира ли се разказва, защото е доста интересно и неочаквано - поне началото.

# 119
Същата, да. Точно това е историята, по която е настоящия сериал.

Общи условия

Активация на акаунт