Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на котето на участничката във форума?
Какви са мненията на участниците относно комуникацията във форума?
Какви са мненията на участниците относно размера на пелените и захранването на бебетата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на котето на участничката във форума?
-
Какви са мненията на участниците относно комуникацията във форума?
Участниците изразяват благодарност за форума, като го описват като полезен и разтоварващ. Те споделят, че форумът им предоставя възможност да споделят опит и информация по теми, свързани с бебета и бременност. Освен това те изразяват желание за създаване на вътрешна група във Facebook или Viber с цел по-лесна и удобна комуникация.
-
Какви са мненията на участниците относно размера на пелените и захранването на бебетата?
Участниците обсъждат различни аспекти, свързани с размера на пелените, като отбелязват, че размерът не се определя само от теглото, но и от структурата на бебето. Те също така споделят своите мисли относно въвеждането на твърда храна и предлагането на вода след пюретата, като споделят своя опит и притеснения.
-
Какви са мненията на участниците относно създаването на вътрешна група за комуникация?
-
Какви са препоръките за въвеждане на твърди храни, разхлабващи храни и нови храни при бебета?
Много ни харесва и там.
за това съм с мама на море, не държа да ми гледа детето, ама ми купува баничка
За море и басейн, не я топвам, защото не ми е комфортно, така го чувствам, догодина. Но си я водим с нас, на плажа спи безотказно, предполагам от вълните, разположихме се близко до морето. Поне няколко семейства ни се чудят кан сме с бебе на море, ами така. Не ми е проблема бебето. За сметка на това баткото спретва мини цирк всеки ден. Рева затова, че в басейна го плискали децата, ами басейн е, мрънка че става рано, мрънка за ядене, иска да го носи баща му, тръшка се по улицата, загуби си слънчевите очила, пак рев и въобще си е едно постоянно мрънкало. И ми е любимо някой като каже, че се израствало, ами аз чакам 4 години да се израсте, то по-зле става. И като кажа че такъв си му е характера и пак съм лоша, че от нас зависело, ами не зависи, сори, има си деца с тежки характери. 
гледката от стаята.