Родени през Март - тема 4

• 22 051
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
Ние сме с килимче от екоплей - много съм доволна. Пъзелите и на мен ми се виждат непрактични, моя братовчедка ми подари, но ще ѝ го върна.
Зъбки още няма, но има нощи, в които не спим изобщо. Лигите са до земята, не приема гризалки, може би само Софи и то за не повече от 2-3 минути.
Аз да се оплача - от вчера съм с положителен тест за Ковид. Майка ми ще дойде да помогне за 3-4 дни, свекървата също изявява желание, но аз не я искам Joy  Иначе се чувствам добре, леко отпаднала и с температура, но нямам други симптоми. Бебка е добре засега, дано не съм я заразила. Кърмя само с маска, а преди това си мия ръцете като хирург Grinning
Щяхме да ходим на почивка на 04-06.09, ама и това ще ни се размине. Дано само не заразя ММ и бебка, а и да не се влошавам. Пазете се, аз ходя само в парка и ето че и там съм го хванала. Добре че сложих ваксина, може би заради нея не го карам по-тежко.

# 211
Уау! Честито зъбче! 🦷🧚‍♀️ Казват, че може навсякъде да избие, просто най-често излизат предните два долни.
Напомням, че имаме и Вайбър група и мога да ви изпратя линк, чрез който да се придъедините и останалите. ☺️

# 212
Моля да ме включите и мен във Вайбър групичката.

Искам да ви питам, за 6 месеца, купувахте ли торта, празнувахте ли с някой -- и ако да, от къде тортичката?

# 213
Моля да ме включите и мен във Вайбър групичката.

Искам да ви питам, за 6 месеца, купувахте ли торта, празнувахте ли с някой -- и ако да, от къде тортичката?
Аз поръчах торта. Навършва ги на 5ти, но тя ще е готова на 7ми, заради отпуските. 😒 Ще сме си само ние, няма да каним никого. Ще го наснимам и това ще е.

# 214
Минахме ваксина, преглед.. Кръв ще пускаме тези дни, коремни органи другия месец... Еми тежичък си е, за това сигурно не се върти 7.940кг 68см, а стана на 5 месеца преди 10 дни. Ортопед на 12.09
Но педиатърката просто ТОП.. прегръдки, милувки, че е най сладкото бебе, нежност моя, миличък мой и през това време опипва всичко и си извършва медицинския преглед... Дано повече такива лекари да има, 💕

# 215
Nova777,бързо оздравяване и дано другите да не се заразят.❤

Днес минахме консултация за 6м.Наддала е 500гр и 2см ,вече е 7.530 /66 см , успях да взема урина с колекторче много лесно и час по-късно я дадохме (най-много 2 часа може да престои) Взеха кръв от пръста,без да усети дори,нито помръдна, нито потрепна...Изчакахме резултатите 30 мин и се качих при док.Всичко е ОК въпреки многото Н и L показатели, тъй като за бебета били други стойности. Казвам ви да не се стряскате  като ги видите,аз бях подготвена.

Торта поръчах за събота ,тогава става на 6м.Малка половинка 8п и е ИЗНЕНАДА 🥰 Таткото и баткото не знаят.Семейно ще си направим снимки и ще се почерпим.

Зъби няма още,но постоянно тика всичко в устата и го гризе.

# 216
И аз съм поръчала малка торта 8 парчета Simple Smile Днес ще я вземем, утре е месечинката. Няма да празнуваме, дядото ще идва събота, та ще намаже и той торта. По-скоро я взех за идеята и да се снимаме. Поръчах от sweet little things (преди време някой ги беше препоръчал в една фб група), като много държах да е без фондан, само с украса. ще снимам във фб групата Wink

P.S. Тъй като поръчах сравнително къдно торта бях направила доста запитвания, та ако някой се изнересува ще споделя за София. Аз се бях насочила към бутикови места, а не сладкарници тип Чочко, неделя и тнт.

# 217
И аз да споделя .. поръчах торта за 10.09, тогава прави 6 м., с морски мотиви, много ми хареса. Ще кача снимки също. Направих поръчка от местно ателие, но за повечко парчета, тъй като обмислям да почерпя роднините - баби, дядовци, сестра ми, племенника ми и тн. Ще повикам и приятелка вкъщи да се почерпим, да се нащракаме със снимки и така.
След няколко дни имам покана за 2 нощувки на морето от мои колеги на работа и мисля да не пропускам тази възможност. Ще оставя таткото да гледа бебето, с пълни инструкции. Леко ми е притеснено и то само да не вземе да я разболее, дали я е облякъл според температурите и тн., Защото иначе тя лесно се гледа /според мен/.
Иначе аз онзи ден взех няколко дрешки за малката от buratissimo, на  марка /mothercare/ основно, бодита са и един ромпър уж за нощта като заладнее този месец. Виждат ми се уголемени, но са меки и приятни. Някой може да сподели ако ги е ползвал вече.
Ще разгледам и в Лидл, интересувам се за панталонки/клинчета най-вече.
Иначе се възползвах от емаг на промоция взех памперс 3 - 204 бр. На изгодна цена, 0,28 Ст. излизаше бройката.
Към 15-то число ще ходя на педиатъра, каза ми, че този месец ще пускаме кръвни изследвания.

# 218
Bubbless, педиатърът ни даде три имена на детски нефролози - от тях съм се спряла на Стефанов в Майчин дом или Ганева. За Ганева ми казаха час за началото на октомври, а за Стефанов трябва да се обадя между 1-7 септември за час, но ако е по каса преглед може да се запише пак чак за октомври. Не съм решила кой от двамата още. А третото име няма да коментирам, защото прочетох лоши отзиви за нея, а хем е професор…

Europa, при кой нефролог ще ходите? За месец напред са, защото са само 2ма във Варна. 🤦♀ Нашата докторка ме предупреди и ми каза да й звънна да пусне направленията, когато имам час. От няколко дни й звъня и не успявам да се свържа... иначе сме след 2 седмици при Ганева.
Аз дрешки за момента няма да купувам имам ужасно много от племенника и са толкова запазени - като нови. Те повечето са си и нови де. Ако има нужда от нещо ще взимам допълнително. Само от лидл взех спортно комплектче и чорапки.

Vesnik, при нас май горните искат да излизат. Изглеждат очертани, май е подут венеца и го гледам че там се чеше. Може и да си въобразявам.

# 219
На мен ми каза само Стефанов и Ганева. За Стефанов кофти неща четох и реших при Ганева. Позната също ме посъветва да запиша при нея. Ии да, така са с часовете.. аз някъде 12.08 записах за 13.09.

# 220
  • София
Аз водих днес детето на нефролог и се оказа, че часът ни е бил за утре. 😂 И утре сутринта пак ще ходим. 😂
Бях харесала една сладкарничка, но бяха в отпуск и като им свърши звъннах да поръчам, но ми казаха две седмици напред. Това не го предвидих и в последния момент от туткане поръчах от сладкарница Неделя. Не е лоша, избираш си пълнежа и изпълняват поръчки за следващия ден ако се поръча до обяд. За рд ще се подготвя по-отрано. 🙂

# 221
Нашата ще е подобна, пак с мече, облачета и звездички.
Честит имен ден на Симеон! Да бъде щастлив, много здрав и името му да се чува само с добро!

# 222
Ето я и нашата Simple Smile Дано оцелее снимките утре хаха

# 223
Тъкмо преди малко ви гледах на страницата на Sweet Little Things и щях да питам за поста - за вашия Борис ли иде реч 😀

# 224
Аз поръчах торта за нас, с името на Кари не си падам по половинки торти, а и ще я ям аз Joy значи искам да е вкусна, а поръчах много вкусна от уж реномираната бутилова сладкарница в София 16 парчета  над 100лв за погачата,  ами да красива беше много, ама ужасно не вкусна Joy . Та сега поръчах шоколадова като за мен. В  Сливен я поръчах, защото тогава бяхме за 1 ден тук преди морето.  Многоо вкусна бешее.

Нова бързо оздравяване и дано никой друг не се разболява!

Аз на коремна диагностика кръв и урина ще водя Кари на 7м. Значи почвам да търся добър нефролог за София.

Ние се прибрахме от морето при бабата, Кари тук е будна от 5 и 30 хахаха , а аз искам да спя... мъчат я много зъбите.. буди се с плач ... и всичко гризи да живее Софка нея я гризе най -дълго, хапва по малко и често кърма, отказва твърда храна.

Аз торта в София вече мисля да поръчавам от Co co sweet and more . Ама ще видя и тези сладки неща. Имам рожден ден края на месеца и искам вкусна торта!

Общи условия

Активация на акаунт