Родени през Март - тема 4

• 22 051
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
Момичета имам въпрос Wink
Дани е на 7 и половина. Яде пуйка,заек,пиле,телешко и свинско.
Кога да включа агне и риба?

Моята педиатърка ми разреши на 8м да и предложа риба. Днес ще я пробва, а агне скоро няма да и предложа аз не обичам. Но можеш вече според мен, даже телешко и свинско някой ги въвеждат след агнешко. Аз съм въвела като теб. Имам приятелка която захранва по ЗВБ и на 7м даде сюмга.

# 586
И аз по едно време бях само на ранно сутрешно и вечерно сукане + нощните, с идеята да намаля кърменето като цяло. Но тези дни върнах две дневни, защото зайо се запече много, той и не пие повече от 60-80мл вода на ден. Сега сутрин давам плодово пюре (тиква+круша е любимо и му помага да ака) и след това досуква колкото иска (суче си, иска). На обяд месно или с жълтък, но не дохранвам, тъй като най-много да сукне веднъж два. Като се събуди от следобедната дрямка давам да суче ако сме вкъщи и измествам следобедното по-късно ако е възможно.

Не съм вкарала риба и млечни още. Искам да вкарам изкиснато сирене, за да добавям към каша или попара, но ще изчакам още седмица да направи 8 месеца.

# 587
Аз месата съм ги вкарала без агнешко, него смятам към края на 8 м, началото на 9 м. Риба смятам да предложа сега, т.е. преди агнешкото. Аз имам 2 заместени хранения, но и тя като цяло има 5 хранения, та не ми се ще да бързам да заместя още някое. Веднага след хранене не предлагам да суче, но ако огладнее по-бързо след яденето давам. Примерно ако огладнее след 1.5 - 2 ч ще й дам. В общи линии дали ще се даде след пюрето да суче и ще направи по-голям онтервал или ще направи по-малък интервал и тогава ще предложа, май е все тая. На мен второто ми е по-удобно, тъй като едно бурканче го мъчим много време и да седна и веднага след това да кърмя, мерси, имам нужда от час успокоение поне Grinning

# 588
Как ги докарвате тези 5 хранения Wink
При нас почват в 4ч сутринта, 8ч,12ч,16ч,19.30ч,23ч. И ни се отказва от никое;) Като в 12 и 16 е пюре и каша.

# 589
Нямам нощно затова, сама се отказа и си спи. Иначе и твоите като ги гледам са 6, ако нямаше нощно 5 Simple Smile

# 590
Ми пусто не издържа от 23ч до 8ч. Да на коментирам ,че в 2ч вода , в 3ч вода, в 4ч вече се отказвам и давам шишето. После в 5ч вода в 6ч вода и в 7ч става;) купон ми е ....хахаха
Жив и здрав да е ...нищо че се забавлявам Wink

# 591
Фри и при Кари понякога са 6-7 понякога 5... зависи дали се буди за ядене, ако е поела достатъчно калории през деня не се буди да яде, иначе последно яде в 19ч и след това ако всичко е наред към 6ч, ако не започва още около 00ч

# 592
Ето и тази нощ...хапна в 23ч и в 5ч рев ;

# 593
Ето и тази нощ...хапна в 23ч и в 5ч рев ;
При нас това е идеалния вариант..
Микаел хапва в 23:00-00:00 после в 4:00 5:00
Но той хапва по малки количества през деня, мляко пие 150 с 5 лъжици, рядко 180мл с 6 лъжици 😊

# 594
Пак не  пишете Wink
7 дни рев, мрънкане и не спане, разстройство сополи.....и хоп днес 2 предни горни зъба. Накуп Wink
Мани...мани....горкия....не е живот
Вчера направи 8 месеца 10кг/74см.

# 595
И аз да се похваля - още един зъб, вече има два долни и един горен Blush
Много рев, сополи и малко слуз в акото, но засега се търпи. Давам хомеопатия и ако зорът е голям - Панадол. В хладилника винаги има краставици, давам да дъвче и има голям ефект. Засега имам домашни, отглеждани в оранжерия от моята баба, но вече свършват и може би ще дам и от магазина, като се наложи.

# 596
  • sofia
Браво на бебовците за зъбките. Ние сме от 6-ти месец с два долни и това е за сега. Иначе бяхме с вирус от баткото и две седмици със сополи и кашлица, та се поизмъчихме нощем.
Искам да питам тези от вас, които са заместили хранения, брз да дохранват с мляко - по колко грама пюре изяждат? Моят изяжда около 220, но аз инициирам края на храненето. Иначе имам чувството, че ще яде още, ако аз не прекратя. Нощем се буди поне 2 пъти и се чудя дали не остава гладен…

# 597
Ооо честити зъбчета, да знаете аз ще пробвам това, като почнат да растът зъби, пера от зелен лук, мама каза че това много помагало. Simple Smile и нас е ранно ставане и аз съм зомби... с нощно хранене и ставане 5-6...
Поне скока мина, че направо ми разказа играта.

# 598
Ние нямаме зъбче още Simple Smile Колко заместени хранения имате? При нас е тотал щета яденето, един път го харесва пюрето, яде, деуг път грам не го близва, съответно се кърмим и едно никакво...Сега май и тя е в скок ли, зъб ли, не знам, вечер са едни ревове, дразненици. Аз честно казано едвам издържам, 13-ти ден влача вирус, който не е ковид (правих тестове), но ми разказа играта. При нея ходя с маска. Отмених фотосесията, която бяхме планирали, то беше ясно, че все някой от нас ще е болен и няма да я бъде. Не знам какво да кажа друго, изморена съм, много. Не стана особено позитивен пост май. Поне Дядо Коледа прие поръчките и пътуват подаръците Stuck Out Tongue Winking Eye

# 599
И моето момче ит доста време е с два зъба само. Иначе венците бели, рев, нощем откача, но нищо още.
Тру, кърмиш ли? При нас 3 не млечни хранения по 180-90 гр като понякога не изяжда всичко. Особено напоследък. Яде и той 2 пъти нощем

Общи условия

Активация на акаунт