С какво ви дразнят свекървите? – 139

• 48 897
  • 769
  •   1
Отговори
# 240
Когато децата бяха малки ги подстригваше баща им. След 7 г. на фризьор. Но винаги е било: отиваме, сяда, подстригва се, чао. Никакви прически за мама. Когато аз ходя на фризьор, съм сама. Това за мен е вид отмора, не искам никакви деца. Аз по принцип съм личност, която не обича да притеснява другите или не дай си Боже децата да бутнат или счупят нещо навън. Затова все гледах да имам някого под ръка за фризьор, лекар, зъболекар, банка и т.н. Хем не се притеснявам за деца, хем да ми се обърне максимално внимание.

# 241
Понякога такива активни деца са дразнещи за останалите клиенти. Аз ако искам шум и подскачане, ще отида на детската площадка.

Салонът за красота е отмора и за мен, не ми е зор да подскача някой около мен. А в салона ако правя балеаж и съм и на козметик съм седяла шест ча̀са.

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 08:57 от Анонимен

# 242
  • Fort Worth, TX
Добър ден.Моята сввкърва всеки път като пусна прахосмукачката ми казва:
-Аз метах и мих.😀Аз всеки път и обеснявам, че не мине ли прахосмукачката все едно нищо не е измела.С две кучета едното НОк, което сменя със зимна козина в момента с метла изобщо няма смисъл.Тя и майка ми вадеше същите реплики.Искам да к покажа как се работи с прахосмукачката ,ама не и не.Все едно ще я ухапе.Затова съм я оставила да си мете и аз писле събирам по един контейнер.😀

# 243
Какво стана, тя спогоди ли се с кучетата, или още се страхува от тях?

# 244
  • Fort Worth, TX
Има напредък.Като се разлаят само повтаря Леле, леле, ужас.Всеки път не пропуска.Те няма как да не лаят особено ,ако усетят някой непознат на територията.😀😀😀Има смях много с нея.

# 245
Креми, аз съм си кучкарка, макар откак съм с мм да нямаме куче. (Не иска той)

Свекърва ти ми напомня за моята, която спря да яде у най-добрата си приятелка като е на гости, защото има котка. Котката беше поддържана, домът им също, не са някакви мърльовци.

# 246
Приемайте нещата по-спокойно и от смешната им страна.

# 247
Моя малкия на 2 реши че той потници не носи, вече на 6 и още потник не облича. На около 3 пък се впечатли от един негов съученик в градината, носещ риза с папионка на фото деня, от тогава "мъжете носят ризи" и на всяко по важно излизане (училище, рд, снимки, тържество, дори и пазаруване) е с риза и папионка. Анцузи носи само за площадката. Пред огледалото му трябват поне 10мин. Щерката е в другата крайност- за нея това са излишни неща и хич не и пука какво облича, аз и приготвям дрехи все още ако искам да изглежда на човек 😂 А за ресането въпроса е "ма аз нали вчера се сресах, защо днес пак". На почти 9 е.

Моите летят от бебета Германия- България, това са 2ч. Взимам им по едно- две неща, до сега почти винаги съм пътувала сама, няма как да мъкна и много багаж и 2 деца.
А който е имал кой да му помага не може да разбере, че понякога има неотложни неща и като нямаш на кого да ги оставиш ги водиш с теб. За да не дивеят обаче се изисква много спокойствие и много нерви за да ги научиш да кротуват. Ей това най много ми харесва в Германия, че всяко салонче, зъболекар, личен, очен и пр имат детски кът. Сега имам на кого да ги оставям, но първите 3-4г бяхме само аз и мм. ММ не можеше да отсъства винаги от работа и затова ща не ща трябваше на всякъде с мен.

# 248
Kaya,
не забравяй, че в този казус става въпрос за бабата, не майката. Майката като няма помощ, води децата с нея навсякъде, познава ги и взима мерки. Не се оплаква, че са невъзпитани. Тук бабата е взела внучката с нея, палава била, дрехите й грозни. Хайде стига!

# 249
Тя и моята свекърва не хареса маратонките на детето. Ама мм веднага и каза като има претенции да купи тя ,ама нещо не е взела още, половин година мина 😀
Като има претенции свекървата да купи нови дрехи на детето и да го превъзпита ,щом тя е толкова в час 😀

# 250
  • някъде в орбита...
Претенции който има, да си ги държи за себе си и да си гледа работата. Все пак никого не карам да изкарва време с децата ми, нито искам нещо от някого, мнението да си го дават където ги питат. Бабите виждат внуците рядко, и когато те поискат - ако на акъла им е да дуднат за глупости, значи толкова им е и до децата общо взето. Та най-добре да си спестим всички нервите и да не се занимаваме.

# 251
  • При семейството си
Може би поне да не се катери по столовете, както е правило детето на авторката? Да бутне случайно, ходейки напред назад, може, случва се. Да се катери като маймунче - вече е достатъчно голямо за подобни изпълнения. Все пак е на 5 години, не тодлър, нали?
То аз едва, няколко по 5 години, издържам да стоя на едно място, стол 1 час за гел лак.
И какво интересно в подобен салон би имало за занимавка на 5 годишно за час и повече, докато баба му си пече ноктите и не мърда от един стол?! !

# 252
Тя и моята свекърва не хареса маратонките на детето. Ама мм веднага и каза като има претенции да купи тя ,ама нещо не е взела още, половин година мина 😀
Като има претенции свекървата да купи нови дрехи на детето и да го превъзпита ,щом тя е толкова в час 😀
Може би пак няма да ти е опция - на моя позната свекървата купува най-редовно обувки и дрехи в цвят, който познатата ми не харесва за дъщеря си.
Не е станал скандал в никакъв случай, майката обувка и облича детето в подарените дрехи /обувки и не го взима навътре.
Ама мисълта ми беше, какво като ти платят обувките, ако ти е наложен чужд вкус, знаейки, че ти този цвят не го харесваш за детето ти.
Знам, че бабата обича внучето си и уважава снахата, не е от злоба. Хубав жест е, че купува неща за внучето. Ама малко съображения в случая не е излишно.

# 253
  • София
А ако детето харесва повече нещата от бабата, а не от майката? Или бащата харесва повече за детето  си дрехите от бабата, а не от майката?

# 254
Може би поне да не се катери по столовете, както е правило детето на авторката? Да бутне случайно, ходейки напред назад, може, случва се. Да се катери като маймунче - вече е достатъчно голямо за подобни изпълнения. Все пак е на 5 години, не тодлър, нали?
То аз едва, няколко по 5 години, издържам да стоя на едно място, стол 1 час за гел лак.
И какво интересно в подобен салон би имало за занимавка на 5 годишно за час и повече, докато баба му си пече ноктите и не мърда от един стол?! !
Откъде да знам какво интересно има в салона за 5-годишно? Нито знам защо питаш точно мен. Но можеш да пробваш да помислиш за средно положение между "катери се като маймунче" и "не мърда от стола".

Общи условия

Активация на акаунт