Естетични процедури за лице и тяло – 47 тема

• 69 401
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Сигурно приспадат не съм питала.
Ходя и събирам мнения и след това умувам кой да избера Joy 
Аз последно си записах час за консултация при д-р Камелия Присадашка - 70 лв. и д-р Росица Денчева - 100 лв.
Малко солено ще ми излезе, че досега за консултации съм дала 120 лв.Sweat Smile
Но не мога да си избера лекар, а и ме е страх
Познавам работата на Денчева, много премерена, мога да я препоръчам. Когато заедно с прегледа се прави процедура не отпада ли таксата? В доста клиники е така.

Има ли големи разлики във визиите, които ти предлагат различните лекари (с оглед това, което искаш да постигнеш)? Както и в начина на постигането им?

Михайлов предлага точков лифтинг в средната част на лицето по 1 мл.от страна и по 0.5 мл.от всяка страна на назолабиалните гънки. Каза от по-скъпия филър 3х600 лв.= 1800 лв., като гледах цените май става въпрос за Жуведерм.
Ванеска и Йоана Радева казаха само назолабиалните гънки.
Като Ванеска ми препоръчва и в слъзния канал, но там категорично не искам.
Йоана Радева каза може малко и в марионетните и да се повдигне брадичката, което нещо не ми допадна и като че ли не искам.
Нещо не ми се дават още 170 лв.и позната много ми препоръча Росица Денчева май направо ще отида и каквото препоръча това ще направя. Още няколко мацки във ФБ я препоръчаха. Другите ми познати ходят при козметички и зъболекари, но със сигурност няма да отида.
Като цяло най-много ме дразнят назолабиалните гънки Sweat Smile

# 226
  • в 1001-та нощ
Guna Matrix - не съм срещала да я ползват за целта. Celluform е по-скоро липолитична - за ликвидиране на мастните депа, а Cellutrix за подобряване еластичността на кожата. Аз най-много харесвам продукта на Mesoline.

Най-добре на място да Ви консултират за Вашия случай как е добре да се подходи. Добре е да се комбинира с LPG - в седмиците след процедурата, дренриане и разнасяне на в-вото.

# 227
Някой правил ли е BioRePeelCl3 ?
И аз се интересувам, резултатите гледам при една козметичка, добре изглежда

В четвъртък правих ,доста е рано да видя резултати ,но непосредствено сред процедурата си чувствах кожата много добре. Не съм почнала още да се беля.

# 228
Някой правил ли е BioRePeelCl3 ?
И аз се интересувам, резултатите гледам при една козметичка, добре изглежда

В четвъртък правих ,доста е рано да видя резултати ,но непосредствено сред процедурата си чувствах кожата много добре. Не съм почнала още да се беля.
супер, ще чакам отзив.
А колко често ще го правиш? Ти какъв ефект търсиш?
Очаква ли се Белене, аз Хич не обичам.

# 229
Три ще направя , козметичката ми каза,че се очаква леко белене след два-три дена.

# 230
Моя приятелка прави всяка зима, но някакъв силен вариант на Био репийл.Бели се като змия.

Последна редакция: нд, 04 сеп 2022, 12:59 от ДХ3

# 231
  • при Arctic Monkeys
Аз съм правила някакъв гликолов, белене нямаше. Това белене не изсушава ли драстично епидермиса, имам чувството, че ще се сбръчкам след това.

# 232
По принцип и мен ме притесняваше ,но този пилинг е доста лек . Аз ползвам много силно хидратиращи кремове и съм ок .

# 233
Био репил пилингът е много хвален от моите козметички, едната от които ми е една от най-добрите приятелки. Направо преобразявал кожата. Аз 2 пъти си правих, но не мога да заменя моя любим пилинг Джеснър. За съжаление моята козметичка ми каза, че двете марки, които го предлагат, в момента не го доставят. Та сигурно ще се върна на био репила. Трябват обаче няколко процедури. Аз продължавам да се боря с моите гневни бръчки. Последно бях при Росица Денчева. Само ботокс сложихме. Ами стоят си, виждат се, леко се блокират. След около 4,5 месеца пък абсолютно стсват в изходна позиция. Замислям се дали да не пробвам Ванеска. Моята приятелка е много доволна.

# 234
  • София
Био репил пилингът е много хвален от моите козметички, едната от които ми е една от най-добрите приятелки. Направо преобразявал кожата. Аз 2 пъти си правих, но не мога да заменя моя любим пилинг Джеснър. За съжаление моята козметичка ми каза, че двете марки, които го предлагат, в момента не го доставят. Та сигурно ще се върна на био репила. Трябват обаче няколко процедури. Аз продължавам да се боря с моите гневни бръчки. Последно бях при Росица Денчева. Само ботокс сложихме. Ами стоят си, виждат се, леко се блокират. След около 4,5 месеца пък абсолютно стсват в изходна позиция. Замислям се дали да не пробвам Ванеска. Моята приятелка е много доволна.

Здравейте, при Росица Денчева само ботокс ли сте слагала?
Интересуват ме филъри.

# 235
Да, само Ботокс съм слагала. Аз съм си виновна, че не отидох пак да сложи и филър в гневната бръчка. Това, което ми направи положително впечатление, че Росица Денчева изглежда супер, не личи да е набодена, въпреки че сигурно е, а каза, че е на 52 май.

# 236
Споделям пример според мен за успешни процедури. Пише филър и конци. Дано се задържи на жената

# 237
Някой с актуално мнение за belkyra, aqualix, aliaxin? Разликата в цената е значителна, дали по-евтините варианти ще имат ефект за премахване на двойна брадичка?

# 238
А биорепил какъв ефект дава. Дали е подходящ за чувствителна кожа?

# 239
Къде в София биорепиил, само козметици ли го правят?

Общи условия

Активация на акаунт