СМГ "Паисий Хилендарски" - Тема 13

• 59 951
  • 752
  •   1
Отговори
# 270
Излизат навън. Голямото междучасие стига за това.
П.П. В предните две години предпочиташе сандвич от вкъщи, но й мина. Вече два-три пъти в месеца, ако се закотви за цял ден в училище, се подсигурява.

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 21:55 от рони

# 271
Моят си носи сандвич и десерт от вкъщи.  Повечето от другите деца също. Иначе срещу училище има две заведения, до Лидл също ходят.

# 272
Благодаря! И това отметнах сега остава само да го приемат Simple Smile

# 273
  • София
Благодаря! И това отметнах сега остава само да го приемат Simple Smile
Успех пожелавам на изпита, дойде си времето!

# 274
Здравейте,
Дали някой има информация за летните курсове които СМГ организира в Првец по програмиране?
Става въпрос за петокласници /бъдещи шестокласници/, до колкото знам ги правят всяка година, но може би, някой запознат да разкаже.

# 275
Има време. Дават информация при записване на приетите деца в началото на юли. Миналата година беше в Плевен. Прави се за запознаване на децата.

# 276
Да на нас ни дадоха при записването, но ние не се записахме и съответно не знаем как стоят нещата.Синът ми в момента е пети клас и са им споменали в часовете по програмиране, а той има желание да ходи и аз реших да попитам.

# 277
  • София
Тази седмица е наситена със събития за СМГ - концерт, изпращане на 12 класниците, днес изпит за малките! Много вълнения имаше, а и предстоят още следващите седмици - матури и балове и пак матури.  Да имат всички успехи - излитащите, пристъпващите прага и пърхащите с крила по средата, заедно с учители и родители - много здрави и щастливи да са, събрани заедно от училището!

# 278
  • София
Къде се хранят децата в СМГ? Видях една лафка, в която нямаше почти нищо за ядене…

носят си храна;
купуват от лавката (има някакви сандвичи)
понякога - от кафето срещу входа

когато са по-големи - от магазини/кафета в съседните пресечки

те са на смени и синът ми много рядко се хранеше в смг

# 279
  • София
Може ли информация кой води профил информатика на сегашните 11 и 12 клас?
Благодаря!

# 280
  • София
zazu1 на 12 клас профил ИНФ го водеха четирима учители - на сина ми водеше Иванка Зангочева, останалите, ако съдя по инициалите в програмата - Евгени Василев, Мария Кръстева и Станислав Димов. На 11 клас са други, можеш да се ориентираш по инициалите в програмата на сайта и имената на учителите по предмети, дадени са в график за консултации с учители, пак на сайта.

# 281
  • София
Благодаря!
А доволни ли сте от тях като водещи профила?

# 282
Тоест реално те ще поемат ново постъпилите 8-ми класове?

# 283
  • София
Не знам въпросът Ви дали е свързан с преподавателите по информатика. Но ако е с тях, не означава това. Там не мисля, че има някаква закономерност.

# 284
Здравейте,
А някой знае ли кои ще са учителите, които ще са класни на новите петокласници?

Общи условия

Активация на акаунт