СМГ "Паисий Хилендарски" - Тема 13

• 59 935
  • 752
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Ако е към мен въпросът, все още няма окончателно решение дали ще има БЕЛ и история. Вероятно ще се разбере следващата седмица.

# 316
Ако е към мен въпросът, все още няма окончателно решение дали ще има БЕЛ и история. Вероятно ще се разбере следващата седмица.
Благодаря Simple Smile
Може ли после да споделите, защото може би и нас ни чака същата битка догодина.

# 317
Здравейте,
Някой има ли информация относно лагарите които СМГ провеждат в хотел Северина Слънчев бряг?
Разбрах, че водят и децата на Аквапарк, което малко ме озадачи!
Благодаря,

# 318
  • София
Здравейте,
Някой има ли информация относно лагарите които СМГ провеждат в хотел Северина Слънчев бряг?
Разбрах, че водят и децата на Аквапарк, което малко ме озадачи!
Благодаря,
Какво по-точно те интересува? Водят ги на Аквапарк, който иска.
Моите обожават този лагер и нямат търпение всяка година да са там. Но те са вече края на 10-ти клас.
Засега от предните години не е имало проблеми при тях.

# 319
Благодаря за отговора,
Надявам се децата да си изкарат чудесно.Притеснено ми е /като на всеки родител може би/, защото сина ми е 6 клас, ще ходи на лагер за пръв път и  незнам как са организирани дните им - храна, море, контрол от страна на учителите, излизания и т.н.

# 320
Както и да са организирани, няма да ги оставят сами, споко. Аз единствено се притеснявам да не изгори на слънцето, макар че сто пъти ще кажа да се маже.
Другото ми притеснение е да не се изпоразболеят. Дано се опазят.....

А за аквапарка колко пари е входът, да ги предвидим, ако ходят?

# 321
Нямам представа колко ще струва, не знам и контрола на спасителите там какъв е и най-вече смелостта на учителите за отговорността която поемат!
Дано си изкарат хубаво и без проблеми,че и с това замърсяване по Черно море .. питанките стават доста.

# 322
Здравейте, вчера една от темите на Педагогическия съвет е била молби , свързани с профилите след 10 клас. Дали имате някакъв официален отговор за профилите. Благодаря Ви!

# 323
  • София
Вие родител на 10-класник ли сте?

# 324
Здравейте, не на 9класник. Просто ми е интересно дали все пак ще се сформира биология конкретно, т.к чух че засега няма достатъчно желаещи. Благодаря Ви

# 325
  • София
Здравейте, не на 9класник. Просто ми е интересно дали все пак ще се сформира биология конкретно, т.к чух че засега няма достатъчно желаещи. Благодаря Ви
Биология няма да има, защото няма достатъчно желаещи.

# 326
  • София
То борбата беше за БЕЛ и история, тъй като за тях се събираха хора, достатъчни за група. Биологията просто нямаше достатъчен интерес към нея. Имаше 8-10 желаещи в предварителната анкета.

# 327
  • София
Здравейте, някой знае ли от минали години, когато се подава заявление за участие в приема за 5 клас по електронен път, дали самото заявление и декларацията за информирано съгласие трябва да са разпечатани и попълнени предварително и само се прикачат към формата или в самата форма за електронно подаване се попълват и не е нужно предварително разпечатване?

# 328
За тазгодишните седмокласници мачът вече е свирен. И макар че искрено пожелавам на всяко едно дете, да има шанса да остане в училището и за гимназиален етап, ако това му е на сърце, смятам, че едните голи пожелания отдавна не са достатъчни.
В тази връзка, има организирана подписка от родители на шестокласници в подкрепа на директорското предложение за даване на по-голяма тежест при балообразуването след 7 клас на математиката (под формата на олимпиади и състезания). В писмото има и други предложения, касаещи централизирания прием след 4 клас за гр. София.
Така че, ако тук има родители на по-малки или по-големи, настоящи, бъдещи или бивши ученици на училището, които биха искали да се включат в подписката или да я разпространят, моля да ми пишат на л.с.
Още веднъж желая много късмет на настоящите седмокласници! 🍀🍀🍀

# 329
  • София
За тазгодишните седмокласници мачът вече е свирен. И макар че искрено пожелавам на всяко едно дете, да има шанса да остане в училището и за гимназиален етап, ако това му е на сърце, смятам, че едните голи пожелания отдавна не са достатъчни.
В тази връзка, има организирана подписка от родители на шестокласници в подкрепа на директорското предложение за даване на по-голяма тежест при балообразуването след 7 клас на математиката (под формата на олимпиади и състезания). В писмото има и други предложения, касаещи централизирания прием след 4 клас за гр. София.
Така че, ако тук има родители на по-малки или по-големи, настоящи, бъдещи или бивши ученици на училището, които биха искали да се включат в подписката или да я разпространят, моля да ми пишат на л.с.
Още веднъж желая много късмет на настоящите седмокласници! 🍀🍀🍀

Здравейте,

Дъщеря ми е от миналогодишните седмокласници, за които също беше свирен мачът, че и загубен поради факта, че отиде на НВО БЕЛ болна, с висока температура, главоболие и хрема. Резултатът съответно около 15 точки под обикновено изкарваните и без никакви шансове да остане в СМГ независимо от 100-те си точки по НВО МАТ и добрите резултати от математическите състезания. Сега е в чудесно училище, разбира се, но определно си искаше да остане в своето, за което се беше борила в края на 4 клас.

Не съм писала в темата с оплаквания, защото нашата ситуация беше строго индивидуална, но ще подкрепя всякаква инициатива за промяна на статуквото.

Общи условия

Активация на акаунт