Перилни препарати и омекотители – 70

• 47 061
  • 769
  •   1
Отговори
# 165
Редактирах мнението си по-назад, но не знам дали някой го е видял, така че пак ще пиша за новия Формил в Лидл.
Доста е зле. Производител вече не е Dalli, а испанскaта фирма Persan. Дозировката е 80 мл за 4-5 кг пране, а не 108 мл. Ето и състава:
Скрит текст:
Sodium sulphate
Sodium carbonate
Sulfonic acid
Sodium percarbonate
Sodium silicate
Zeolite
Aqua
Sodium bicarbonate
Ethoxylated alcohol
Sodium citrate
Acrylic-maleic copolymer
Antifoaming silicone
TAED
Perfume
Sodium phosphonate
Blue bentonite
Pink bentonite
Protease enzyme
Carboximetil cellulose
Encapsulated perfume
Optical brightener

# 166

А от DM тези прахове на ДенкМит как са..
Този да бяло сравнен със Скип и Персил как е...🙂
Пише 15-30%   избелители 🤔

# 167
Веднъж само купих за бяло. Не намерих да е по-добър от Персил, дори напротив. Но има потребителки на друго мнение. Освен това, за мен, миризмата му беше неприятна,химическа такава.Не повторих.
Но това беше преди 2-3 години.

# 168
Аз пера основно с тези препарати. Доволна съм, перат добре и се съчетават хубаво с омекотителя като аромат.

Бялото е ок, изпирало ми е петна от храна без предварителна обработка.

Някой тук беше писал, че имали доста зеолити, трябвало да се пуска с допълнително изплакване и аз така правя.

Не бих казала, че има неприятна химическа миризма, може би преди 2-3 години са били с друг аромат.

# 169
Аз пера основно с тези препарати. Доволна съм, перат добре и се съчетават хубаво с омекотителя като аромат.

Някой тук беше писал, че имали доста зеолити, трябвало да се пуска с допълнително изплакване и аз така правя.

Не бих казала, че има неприятна химическа миризма, може би преди 2-3 години са били с друг аромат.

Здравейте,може ли да попитам с какъв омекотител съчетавате , аз не успявам да намеря пачодходящ ,а съм се презапасила?

# 170
  • София
И така - не мога да намеря препарат за вълна. Sad Искам да освежа някои пуловери, но не мога да открия. Исках dm-ския - няма. В Лидл - няма. По длугите вериги само Первол в огромни туби (поне да имаха по-малки разфасовки, щях да взема). Ще трябва да търся паралелен внос или онлайн.

Апропо, писах на Хенкел да ги питам, къде в София мога да намеря Персил прах за бяло пране. Отговориха ми: в Метро.

# 171
Редактирах мнението си по-назад, но не знам дали някой го е видял, така че пак ще пиша за новия Формил в Лидл.
Доста е зле. Производител вече не е Dalli, а испанскaта фирма Persan. Дозировката е 80 мл за 4-5 кг пране, а не 108 мл. Ето и състава:
Скрит текст:
Sodium sulphate
Sodium carbonate
Sulfonic acid
Sodium percarbonate
Sodium silicate
Zeolite
Aqua
Sodium bicarbonate
Ethoxylated alcohol
Sodium citrate
Acrylic-maleic copolymer
Antifoaming silicone
TAED
Perfume
Sodium phosphonate
Blue bentonite
Pink bentonite
Protease enzyme
Carboximetil cellulose
Encapsulated perfume
Optical brightener
Той дори ензими нямал ... Ако не е тайна , къде му е качен състава .
Като каза Dalli , да те питам праха им Сензитив , за 48 пранета дали е добър за бяло . Видях го в един магазин и се почудих дали да го взема .
Свършва ми немския Ариел за бяло и си търся нещо добро , ако е официален внос - още по-добре .

# 172
И така - не мога да намеря препарат за вълна. Sad Искам да освежа някои пуловери, но не мога да открия. Исках dm-ския - няма. В Лидл - няма. По длугите вериги само Первол в огромни туби (поне да имаха по-малки разфасовки, щях да взема). Ще трябва да търся паралелен внос или онлайн.

Апропо, писах на Хенкел да ги питам, къде в София мога да намеря Персил прах за бяло пране. Отговориха ми: в Метро.
На Coral и на Chanteclair
Втория го има в италианския до Баухаус, в магазините за паралелен  внос, а другия на много места.

# 173

Здравейте,може ли да попитам с какъв омекотител съчетавате , аз не успявам да намеря пачодходящ ,а съм се презапасила?

Имам няколко в момента - зелен Ленор, син и бял на Коколино. Като аз лично не съм фен на силните миризми и от Ленора слагам по-малка доза, защото иначе се усеща прекалено силно. От Коколино съм най-доволна, има аромат, който не е натрапчив, а приятен.

# 174
Той дори ензими нямал ... Ако не е тайна , къде му е качен състава .
Като каза Dalli , да те питам праха им Сензитив , за 48 пранета дали е добър за бяло . Видях го в един магазин и се почудих дали да го взема .
Свършва ми немския Ариел за бяло и си търся нещо добро , ако е официален внос - още по-добре .
Има протеза.
Съставът е в сайта на Лидл. lidl-info.com.
Dalli не е добър избор.

# 175
Зеленият skip за бяло ли е? Викам да грабна една кутия

# 176
За бяло е, с 15-30 избелители на кислородна основа, ако се не лъжа, довечера ще сверя с моята кутия.
Има и син и розов, все са за бЕло....
Колко пари е, ако не е тайна?

# 177
За бяло е, с 15-30 избелители на кислородна основа, ако се не лъжа, довечера ще сверя с моята кутия.
Има и син и розов, все са за бЕло....
Колко пари е, ако не е тайна?
Ще ида до магазина после и ще пиша
Ама незнам нали е с 15-30 избелители.
Имаха един казваше гръка ама незнам този ли е.

# 178
Този е, назад сме писали, аз търсих скоро...

# 179
Този е, назад сме писали, аз търсих скоро...
Той добре е този , но не е с 15-30% избелители , ами с 5-15% ..

Общи условия

Активация на акаунт