Препоръчайте интериорни врати- тема 3

• 74 021
  • 457
  •   1
Отговори
# 450
Да, заедно с всичко, врати каси обкова монтаж доставка

Здравейте, бихте ли казали името на фирмата?
Благодаря!

# 451
Моите са значително по-скъпи - 1300 лв. крайна цена за брой, понеже зидовете на сградата са дебели 38 см, на касите се слагаха уширители, а крилата са с ширина от 90 см, с фалц. Безфалцови, без уширители, за тесни зидове (като за панелно строителство например) са най-евтини, като това не ги прави по-нискокачествени. В този смисъл, наистина каквото и да отговори всяка една от нас тук, най-вероятно пак няма да те ориентира за цена на врата за твоето жилище. Измери ширината на крило на някоя врата в твоя дом, върви в един шоурум и питай конкретно за модел, който ти е допаднал на живо, за да получиш своя верен отговор. И последна вметка: светлите цветове врати обикновено са една идея по-евтини от тъмните.

# 452
  • София
Здравейте, знаете ли кои фирми се занимават с врати за панелни жилища - с изрязване на металната рамка и после монтаж на новата?

# 453
  • София
Монтаж на новата врата в общия случай прави фирмата, от която сте поръчали вратите. Изрязване на металната рамка обикновено правят фирмите за къртене.

# 454
  • София
Монтаж на новата врата в общия случай прави фирмата, от която сте поръчали вратите. Изрязване на металната рамка обикновено правят фирмите за къртене.
Предложиха ми от Ворошилов - изрязване и монтаж. Исках да погледна и други фирми, но не знам кои имат такава услуга. Изобщо с панелните врати проблемът е голям, но някои фирми вече са се усетили и предлагат решение.

# 455
Можете да проверите тук https://vrati-portal.com/, имам близки, доволни от тази фирма. Поръчвали са нови врати за панелен апартамент, вкл. с махане на старите метални рамки.

# 456
  • София
Здравейте, и аз да се наредя за препоръка на интериорни врати за София, ходихме в Експерт (в Красна поляна) и в Порта нова... но честно казано вратите ми се сториха абсолютно еднакви. Като отзиви в нета-  кошмар - вратите били хубави, но монтаж, обслужване... направо ми настръхнаха косите като видях. Някой поръчвал ли е от тези фирми? Изобщо препоръчайте някоя фирма, която да монтира и качествено. Преди много години (може би 17) взимахме врати от Камбера и бяхме супер доволни, препоръчах ги на едни съседи и бяха безкрайно недоволни от монтаж, цена и срокове. Какво става с тези монтажисти, толкова ли са некадърни, егати.

# 457
Аз съм доволна от работата (имат собствени монтажници) на Адриели, но все пак е било преди 5 години, нямам пресни впечатления. Само се надявам, че са си запазили нивото (и монтажниците).

Общи условия

Активация на акаунт