Препоръчайте интериорни врати- тема 3

• 74 523
  • 462
  •   1
Отговори
# 450
Да, заедно с всичко, врати каси обкова монтаж доставка

Здравейте, бихте ли казали името на фирмата?
Благодаря!

# 451
Моите са значително по-скъпи - 1300 лв. крайна цена за брой, понеже зидовете на сградата са дебели 38 см, на касите се слагаха уширители, а крилата са с ширина от 90 см, с фалц. Безфалцови, без уширители, за тесни зидове (като за панелно строителство например) са най-евтини, като това не ги прави по-нискокачествени. В този смисъл, наистина каквото и да отговори всяка една от нас тук, най-вероятно пак няма да те ориентира за цена на врата за твоето жилище. Измери ширината на крило на някоя врата в твоя дом, върви в един шоурум и питай конкретно за модел, който ти е допаднал на живо, за да получиш своя верен отговор. И последна вметка: светлите цветове врати обикновено са една идея по-евтини от тъмните.

# 452
  • София
Здравейте, знаете ли кои фирми се занимават с врати за панелни жилища - с изрязване на металната рамка и после монтаж на новата?

# 453
  • София
Монтаж на новата врата в общия случай прави фирмата, от която сте поръчали вратите. Изрязване на металната рамка обикновено правят фирмите за къртене.

# 454
  • София
Монтаж на новата врата в общия случай прави фирмата, от която сте поръчали вратите. Изрязване на металната рамка обикновено правят фирмите за къртене.
Предложиха ми от Ворошилов - изрязване и монтаж. Исках да погледна и други фирми, но не знам кои имат такава услуга. Изобщо с панелните врати проблемът е голям, но някои фирми вече са се усетили и предлагат решение.

# 455
Можете да проверите тук https://vrati-portal.com/, имам близки, доволни от тази фирма. Поръчвали са нови врати за панелен апартамент, вкл. с махане на старите метални рамки.

# 456
  • София
Здравейте, и аз да се наредя за препоръка на интериорни врати за София, ходихме в Експерт (в Красна поляна) и в Порта нова... но честно казано вратите ми се сториха абсолютно еднакви. Като отзиви в нета-  кошмар - вратите били хубави, но монтаж, обслужване... направо ми настръхнаха косите като видях. Някой поръчвал ли е от тези фирми? Изобщо препоръчайте някоя фирма, която да монтира и качествено. Преди много години (може би 17) взимахме врати от Камбера и бяхме супер доволни, препоръчах ги на едни съседи и бяха безкрайно недоволни от монтаж, цена и срокове. Какво става с тези монтажисти, толкова ли са некадърни, егати.

# 457
Аз съм доволна от работата (имат собствени монтажници) на Адриели, но все пак е било преди 5 години, нямам пресни впечатления. Само се надявам, че са си запазили нивото (и монтажниците).

# 458
  • SF
Аз купих външна врата от Порта Нова. Изолира шумове и вече не чувам какво се случва на стълбището.
Монтираха я за нула време, но не мога да преценя дали има грешки в монтажа и дали не. Момчетата бяха дръпнати, но това няма отношение към темата. Имам предвид, че каквото ги попитах, все не знаеха отговора или отговаряха с "каквото сте платили по договор". По едно време спрях да разговарям тях. Монтираха, каквото съм платила и си тръгнаха. Сега има за дооправяне след къртенето, но то май не може без поражения.
Купих българска врата, силно препоръчана от магазина. Бях се насочила към турска. Може би комисионната от завода в България им е по-добра на търговците, но всички настояваха да сменя избора си с българска врата.

# 459
Здравейте. Какво ви е мнението за врати Gradde, craft master и classen? Чудим се на  кои да се спрем.

# 460
Толкова са обсъждани в темата (периодично, не веднъж), че няма накъде - аз бих подминала и трите. Личен опит имам само с Адриели, доволна съм и от изпълнението, и от монтажа. 
Вратите са от трайните и не винаги лесно сменяеми елементи в жилището, така че си заслужава да проучите повече, включително назад в темата има доста мнения, по които да се ориентирате.

# 461
Здравейте, искам да сменям вратите, но да са без каса, т.к. е метална и не искам да се занимавам с къртене . За панелен апартамент става въпрос. Търся бели врати до 300лв. Имате ли препоръки? Какво мислите за  Профи линк?

# 462
Ние къртихме касите, защото с тях нямаше как да сложим новите врати, т.е. имаше, но при стеснение на светлия отвор, което не исках. Трябва да търсиш някой, който пак работи на същия принцип (май няма друг), но с минимално стеснение на отвора. Не знам впоследствие кое как се държи във времето.

Общи условия

Активация на акаунт