Наталия Кобилкина

• 23 300
  • 414
  •   1
Отговори
# 315
  • Paris
Такъв ти е архетипа MariyaHris.

# 316
Те и в руската църква така пишат желания за мъж.
И също се сбъдват.
Затова си пишем в тази тема, че хората мислят, че Кобилкина е открила светия грал.
Явно го е закъсала за клиенти. Гледам, че отново се е позицинирала да прави сесии в България. Тя с такова желание се изнесе в Англия и искаше да покори пазара там.
Да се чудиш, защо не и се получи с манифестирането и желанието.

# 317
Но според мен е хубаво човек да си пише какво иска и да си визуализира живота, който иска. За едни -мъж, за друг работа, за трети възможността да не работиш от 9 до 5. Хубаво е човек да си пише и да се концентрира върху цели и мечти и човек да е наясно с желанията си.

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 21:20 от MariyaHris

# 318
  • Great Britain
Когато малкия беше малък, ми излизаха работни позиции все от 8 или 8:30 сутрин. Е как да стане да го заведа на градина? Оня баща му все "много зает".

Между другото, знаете ли че Хари май /не е май/ не е от Чарлз?
Между другото ти от къде знаеш тази информация? От първо лице, единствено число ли ?

# 319
Прови ми впечатление, че масата философстват, но не са прочели, но спорят. Аз също много чета психология и някъде бях прочела, баща и дъщеря пътуват с кола, шофира жената, бащата не спира да мрънка колко боклуци има по пътя, жената боклук не вижда, само красиви гледки. Изнервена го оставя и се връща по същия път, и когато поглежда наистина има боклуци отстрани. Какъв е изводът? Гледайте не само през вашия прозороц, но и през прозореца на другия.
Бъдете толерантни към различните коментари, въобще, научете се да сте диалогични, много типично поведение в България е сърдене в стил 5 годишно дете, завъртане и тропане с крак.
Един коментар не е отражение на вас, а на човека, който го казва, на "лещата" през която вижда света.
Да ти се сбъднат нещата, който искаш чрез мисълта, визуализация, да си целенасочен в мечтите си, не е новост. Дори думите изречени на шега са животооприделящи.

# 320
Аз също смятам, че всичко има цена и заради това гледам да не искам твърде много
от суеверие.
 Иначе за петте езика на авторката и на мен ми е мн странно, но всеки си има фетиши. Аз лично пък съм искала мъж с докторантура в точните науки. Не съм си го визуализирала, но други не съм харесвала. Просто това ми е типажът-- мълчалив,  със сухо чувство за хумор, спортен и с докторантура в точните науки,  синеок.

Аз пък за визуализацията се чудя, много неща не са се случили по моя теоретичен идеал на времето, но ми харесват много повече от него. Например, винаги съм си мислила, че ще имам дъщеря. Имам мн специална връзка с майка си и съм искала да я повторя като динамика. Ами, изключително съм щастлива с двамата си сина, които са най-перфектните деца за мен и идеално си пасваме като характери, темперамент, душевност. Ако имам трето, искам пак момченце. Искала съм мъж, който да е по-голям от мен с 5-7 години, за да се грижи за мен, но сега съм много щастлива с по-младия си, леко инатлив,  несломяемо оптимистичен мъж.
Та не знам ако си визуализирах, дали нямаше да си избягам от късмета. Simple Smile))

# 321
  • Пловдив
Както обясняват и в “Петте езици на любовта”. Въпросът е ти какво даваш на този мъж? Правиш ли го щастлив? Защото мисля на това набляга тя. Що се отнася до руската литература и изобщо психологията. Занимавам се с психология от години, също така и медитации.
След като е толкова добра Кобилкина защо се разведе втори път? Адски ми е любопитно.

# 322
Слушах вчера Кобилкина по тв. Каза жените да свалят критериите, за да не пропуснат по-семплите мъже, които можели да ги направят щастливи. Това нова теория ли е или открай време го проповядва? Rolling Eyes

# 323
  • Тра-ла-ла
Ако е слушала собствените си съвети ...за това се е развела 2ри път Bowtie

# 324
Разводът е често срещан и даже учителките по любовен живот не са застраховани срещу това житейско събитие.

# 325
"Любимия" съвет на Кобилкина е давам ти две седмици да си легнеш с някого 😂

# 326
Хахаха, много забавно. От онзи ден преглеждам лайфовете и YouTube клиповете ѝ... Не съм чула такъв съвет...

# 327
"Любимия" съвет на Кобилкина е давам ти две седмици да си легнеш с някого 😂
Вчера пък каза, цитирам по памет: "ако си много добра в леглото, тогава може секс на първа среща. Ако не си, тогава отлагай, докато се формира емоционална връзка. Тогава мъжът ще преглътне каквато си в леглото".
Не трябва ли да учи младите жени, че секс се прави, когато те почувстват, че е момента?

# 328
Кои млади? За мъжете по принцип винаги е момент. Съветите са към жените.

# 329
Обяснете ми "идеята за най-доброто". Отиваш в ресторанта и си поръчваш ядене и какво казвате: Донесете ми най-доброто, т.е. според сервитьора или: поръчваме определена салата, каквато искате и казвате: донесете ми най-добрата шопска салата, примерно?

Общи условия

Активация на акаунт