Наталия Кобилкина

• 23 287
  • 414
  •   1
Отговори
# 345
Просто и Наталия има ЕГН, което не е статично. Преди може да е очаквала всеки мъж да я води на Малдиви, сега схваща, че и на други места добре се изкарва Simple Smile
Наталия доста се замогна финансово през последните години, а и сигурно е ходила 50 пъти на Малдивите.

Иначе аз нея я харесвам и определено смятам, че един мъж трябва да има желание да прави неща за жената, която обича. Дали ще се Малдивите, дали ще е Гърция, дали ще е някакъв друг тип подарък - зависи от неговия статус. Обаче тези жестове са важни. Много тъжно ми става за жени, които споделят, че мъжете им никога нищо не правят за тях, не полагат грам старание да ги зарадват и т.н.
Много от нещата, които Кобилкина казва са добре известни истини. Просто е доста директна на моменти и това фрустрира част от хората. Някои може и да се разпознават в казаното, иначе защо ще подскачат така яростно.
Кое не е вярно в твърдението, че ако хич не те бива в леглото, може би наистина не е разумно да скачаш в него на първата среща, а да поизчакаш, за да видиш дали може да намерите други допирни точки с потенциален партньор.

# 346
  • Тра-ла-ла
Зле в леглото според кого?! Ми тоя насреща също може да не е страстен еВ@ч, даже може да не е никакъв такъв. 1 жена може с 1 мъж да е като умряла риба, с друг да пее " Ода на радостта" по 3 пъти на вечер. Що трябва да бъде комплексирана, че не става в леглото и това да й се загнезди завинаги?! За един не става, за друг ще е таман

# 347
Зле в леглото според кого?!

А, де? Аз не познавам човек – било то мъж, или жена – които да си знаят, че и да си признаят, че са зле в леглото. Дори когато за нищо не стават.

Това е умишлен удар под кръста, подтикване към задаване на въпроси и създаване на комплекси, че една жена не е достатъчно добра в леглото и затова... Нещо си там, което ѝ се случва.
Т.е. заявка за следващ курс за усъвършенстване за жени: „Как да стана по-добра в леглото, за да си хвана богат мухльо, който да ме води на Малдиви“. С практически упражнения и задължителни домашни със случайни мъже.  Simple Smile
Няма да се учудя и ако прибира пари от „случайните“ мъже, за да минат точно тогава, откъдето трябва.
Докато има шарани, ще има и рибари. Намерила си е пазарна ниша жената, експлоатира я успешно. Евалла.

Последна редакция: пн, 20 ное 2023, 19:27 от Как' Сийка

# 348
  • France
Несъответствието в либидото и страстността са чести причини за раздяла. Това дали изчакваш или не с първия акт няма отношение към проблема.

# 349
Момичета, след втория развод, Кобилкина смени част от постулатите.
От ловът на мъже мина на личното трептене и развитие.
Както и на сама ми е добре.
Минете на следващите книги, не спирайте само до първите.

# 350
  • Тра-ла-ла
Никой не е умел с един партньор, пък дърво с друг.
Пак е субективно. Може да не владееш Кама Сутра, но да влагаш страст и фантазия. Обаче, ако отсреща има мъж, който не те предразполага - дърво, киселяк, тва не обича, онова не обича и директно зверо у хралупата?! 😆 Или мъжът да е супер техничен и разтропан, но да кара на конвейр без да се интересува от персоналните вкусове и желания или нежелания на жената?!

Или се очаква на първа среща да изваждаш всички 'фатки на тепиха, все едно от този секс зависи отстатъка на живота ти Joy

Освен това на 1ва среща често стават блокажи...освен, ако не е просто ч..@не и кот такоа и кой от къдеЙ 😆

# 351
Несъответствието в либидото и страстността са чести причини за раздяла.
Именно. Затова е тъпо да съветваш изчакай, той като се зариби по теб, като те хареса като човек, за майка, ще преглътне, че не му харесва секса с теб.

Отделен въпрос е кой определя добра ли си или не, както писаха някои съфорумки.
Никой не е умел с един партньор, пък дърво с друг.
Напротив! И това го има. Сексът е танц за двама. Ако си с малко до никакъв опит и попаднеш на дърво, ще бъдеш и ти дърво. Смениш мъжа с опитен, о, изненада, ти си можела да бъдеш тигрица Wink
Момичета, след втория развод, Кобилкина смени част от постулатите.
От ловът на мъже мина на личното трептене и развитие.
Както и на сама ми е добре.
Минете на следващите книги, не спирайте само до първите.
Така и предполагах. Как се доверяват на лайфкоуч, който сменя "истините", ми е чудно. Не се ли чувстват излъгани?

# 352
Това някакъв майтап ли е? 'Не ме предразполага, затова ще съм дърво'. Звучи точно като съветите за изтъргуването на най-милото, с които се характеризира изхейтената тук, вкл.и от теб, руска школа.
Някой назад писа, че явно хората се фрустрират от това, че се разпознават. Абсурдно е.

# 353
Човек се сковава, ако партньорът се окаже нарцистичен или непохватен или кара както само той си знае и прочее.

Не само може да не откликва (става именно дърво), но и направо може да спре, ако не му харесва. Това се имаше пред вид

И обратното: цъфти като вишна, ако му е приятно
(ако продължим с дървените аналогии 😄 )

# 354
Хора с различна сетивност.
Аз винаги откликвам на това, което имам насреща
Който си кара по собствена програма без значение партньора, нека се радва на безотказното си изпълнение Wink

# 355
И аз смятам, че е с различен партньор секса е коренно различен. Все пак нямам волна програма с бухалка, която да прилагам на всеки и да съм убедена, че журито свири 10-ка.

Също така ВСИЧКИ мъже смятат, че са майстори на тепиха. Аз нямам голям опит с много бройки, но майстора си е майстор, РОДЕН с талант дет се вика Wink

# 356
Кобилкина е публична личност и, като такава, подлежи на мнения и коментари. Не виждам опит за уронване на какъвто и да е престиж. Свобода на словото и изразяване на мнение се нарича и е основоположно, изконно човешко право, както и предпоставка да мислим свободно и неограничено. Споделяла съм мнение по-назад в темата. За мен е несериозно и неуважително да говориш развален език в страната, в която си решила да развиваш консултантски бизнес. А и вярвам в максимата, че човек както прави едно нещо, така прави всичко, и лично не бих й се доверила в съвети за романтичните отношения.

# 357
  • София
Не знаех, че темата е за възхвала на великата Кобилкина.
Дамата Noreli, която е толкова възмутена, че дори иска модератор да заключи темата все едно тя има права над нея, нека прочете първия пост и линка, който е даден, та дано вдене какво беше първоначалното обсъждане.

# 358
  • Paris
Дамата Noreli е прочела всичко, включително чл.148, ал.1 , т.1 от НК.

Ама вие явно не сте прочели

Последна редакция: пн, 27 ное 2023, 15:52 от Noreli

# 359
Да говориш чужд език не е лесно, но грешката на Кобилкина е, че във видеата й, спокойно може да си го напише предварително, някой да го коригира и да го представи и да има грешки ще са по-малко, а и така ще учи. Гледах и покана в някакво шоу на английски и за да прикрие недоброто владеене на езика говореше някак насечено и бързо.

Общи условия

Активация на акаунт