Всичко ми е каша. Трябва да споделя

• 11 785
  • 303
  •   1
Отговори
# 195
Айде, айде, любовникът виновен.

Любовникът не е виновен, а авторката. Той човекът си прави кефа, тя е тази, която лъже мъжа си.

Вземете сметалото и почвайте да тракате 3.5 години по 12 месеца, от тях 6 има любовник.

Това не го разбрах. Няма значение от колко време има любовник, дали от 10 години или от 10 дни. Важното е, че лъже мъжа си. Нямам съчувствие и уважение към егоисти. Явно тя пък няма уважение към мъжа си.

Нарциса, нали разбираш, че разсъждаваме на база ограничена информация/гледна точка от едната страна?
Защо приемаш написаното за чиста монета?

Та, дори и само от едната страна, пак не е в полза на авторката.

# 196
  • Варна

Нарциса, да, точно така, има граница след която не съчувствам. Дължиш на партньора елементарно уважение - да му кажеш открито какво-що и после кой откъде е.
Да, де. Ама той не е навит за кой откъде е. От началото на темата се опитвам да разбера защо след 3.5 години отчуждение и безсексие изведнъж при поставени карти на масата той внезапно се стряска и решава, че има връзка и тя трябва да се спаси.

Хм, знам ли, може би не е ок съпруг, но отговорен баща и когато му поставят въпроса "На скоро нещо се сдърпахме с мъжа ми и му казах че за мен нашата връзка е изчерпана и трябва да се разберем как да продължим заради децата в мир...."е решил, че най-нормалното е да опита да оправи отношенията с майка им?
Всичко е в сферата на догадките, като нямаме позицията и двамата, реално авторката трябва да реши, ще се справи ли сама с 2те деца. Любовникът е извън уравнението, таткото като "бивш" няма да присъства толкова активно в живота им както досега по обективни причини.

Последна редакция: сб, 27 авг 2022, 16:16 от plqsak

# 197
Аз лично любовника отдавна съм го извадила от уравнението. Обаче като гледам, всички останали, пишещи в темата, са втренчени само в този любовник.

# 198
Аз лично любовника отдавна съм го извадила от уравнението. Обаче като гледам, всички останали, пишещи в темата, са втренчени само в този любовник.

И тайно въздишат пред екрана.

# 199
Не бе, не сме втренчени. Само че от нейните постове “лъха” надежда за нещо повече с този, нищо, че той категорично отказва.А тя е влюбена.
И на база тази надежда, ще сътвори глупост, за която тя ще плаща.
Естествено, че е прецакана. Има мъж който не обича и не иска, и любовник в който е влюбена, ама той я не ще.

# 200
  • София
Ако любовникът беше казал "Марче, аз съм твой, вземай децата и идвайте у нас!", тогава дали щеше да има "всичко ми е каша"? Любовникът е важен дотолкова, доколкото той се дърпа и не играе по нейната свирка, тя не обича мъжа си така, както си представя любовта, хлътнала е по любовника и той й се вижда супер, и тя сега не знае какво да прави. А хубаво не знае какво да прави, защото интуитивно усеща, че е в небрано лозе, ако скъса с мъжа си наистина, ама съвсем наистина, а не само на думи. Единият клон не става за хващане, а другият все още не е съвсем за пускане.

Някой назад много добре обърна внимание на трудните времена, които вече започнаха - инфлация, ще има и безработица, високи сметки, а жена с две деца, особено ако няма подкрепа от родители или други хора да гледат децата, особено с едното дете с увреждане, което по подразбиране ще коства и отсъствия от работа по-често, само ще цъфне и ще върже на тема "не го понасям, искам да се оттърва от него". Ще се справи ли сама? Кой ще й гледа децата зимата, когато пак се тръгне с грипове и корони? Бившият мъж? Едва ли. А за любовния й живот ще е по-зле и от този с мъжа й - хич няма да го има, защото времето няма да й стигне - пак някой трябва да гледа децата, докато тя е на любовни срещи.

# 201
  • София
Аз пък гледам по различен начин.  И двамата я обичат, но по различен начин. Получава най-доброто от двата свята.
Не е задължително да прецакваме всяка връзка със съжителство 😜

# 202
Нейните постове са 3. На другите са 3*3 мининум.
Още в началото писах какво според мен е резонно да направи. Повечето тука съм ги забелязала, че биха търпели произволен мухльо, ако не пие, не бие, не се чува да кръшка и вкарва някой лев вкъщи, пък и на врата може да му стъпят на такъв. И като видят, че някоя не може да понася същия типаж, и са безкрайно учудени и се наежват. Енти път, не всяка жена е склонна да търпи мухльо.
Да, не е гот са си хване любовник, ама пак енти път, с и без любовник връзката с БНД е в канала от години и на всичко отгоре той или въобще не е видял, или си е правил оглушки. Направо страхотен материал.

# 203
Бившият регулярно трябва да взема децата по принцип. Ако поне малко го е грижа за тях де. Може даже доста време да й се отвори.

# 204
То хубавo, ама предполагам си е бил мухльо и преди тва, не вярвам тя да го е направила такъв. И тук идва въпросът, защо се е хванала с него? Отговорът- има жени хващат си мухльо щото е удобен, нали ще му стъпят на врата, ще си го командват, ще върши домакинска работа, ще слушка и т.н. Лошото е, че в един момент се сещат, че не било онази любов по филмите, и резултатът е ситуация като тази. Ми не мога да я ожаля, сама си го е направила всичко.

# 205
След като мъжът е мухльо (какъвто го изкарахте), от какъв зор авторката е решила да си правят второ дете, а не са се разкарали? Той едва ли е мухльо от вчера и авторката едва ли не си го познава. Но хайде да й съчувстваме, че бил мухльо и тя трябвало да го търпи, затова решението е любовник.
Ако мъж беше пуснал темата и казва, че жена му не му дава достатъчно секс и нежност, имат деца и е решил да си хване млада любовница от службата, но взел, че се влюбил (но пък не казва на жена си за младата изгора), щяхте да го обявите за най-големия б*клук на света.

# 206
  • Варна
Връзката им е скапана за нея - и значи е така, щото тя е в тази връзка, само нейното мнение е от значение. Мъжът не е мухльо, щото мнението на една неудовлетворена жена не е обективно. Този "мухльо" е създал две деца и им е предал гените си, включая и някои от неодобряваните тук - значи да хвърлим и децата нанякъде?......
Тия тъпни изписах, белким някои се усетят, какви простотии се изсипват тук.
Явно, за душевния мир на авторката към този момент е нужна раздяла. За вбъдеше, страхувам се, същият ще е силно застрашен точно заради евентуалната такава. Просто причините ще са различни - трябва да претегли възможно най-бързо, докато решението е още нейно, да не реши мухльото.

# 207
Ако разбере за рогата си, шанса да ги вижда 2 пъти в месеца е много голям. Ей така, да и пречи на любовния живот.
Нарциса, ти описваш авторката. Тя се е оженила за удобен, който никога не е обичала, и с който има две деца. Напускането го обмисля сега, не преди n-години. А защо сега? Защото е влюбена. И недостатъците на мъжа и, я бодат още по-силно.
Тази тема изобщо нямаше да съществува, ако колегата беше готов за сериозна връзка. Авторката отдавна да е тръгнала.
Тя също щеше да си седи в удобния, с липса на любов и нежност брак.

# 208
Тя, авторката, написа много ясно, че не е имала филмов тип любов и нещата са се счупили точно преди раждането на второто дете, дотогава са били наред, ама за вас е по-важно е да развивате сценариите си.
Интересно, в други теми има кротички постове как хората се променят с времето. Явно не във всяка тема върви.

# 209
Ами ако бащата на децата на Хелена вземе,че загуби работата си през страшната зима? Ще продължи ли да е удобен за нея?

Общи условия

Активация на акаунт