Лято в Албена 2023г. (Тема 1)

• 60 724
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
Аз днес запазих за Амелия, миналата година пак бяхме там и ни хареса.

# 511
Ако искате да плувате с делфини,отскочете до делфинариума във Варна.

# 512
Здравейте! Кога и как информирате за желание да се ползват опциите за ранно настаняване и късно освобождаване в даден хотел?

# 513
  • у нас
Миналата година звънях на управителя на избрания хотел. Тази година пак така ще направя, но и през кол центъра знам че може.
Тази година резервирах Гергана студио море. До сега не сме били гости на хотела. Някакви препоръки за избор на етаж и стая?

# 514
Миналата година звънях на управителя на избрания хотел. Тази година пак така ще направя, но и през кол центъра знам че може.
Тази година резервирах Гергана студио море. До сега не сме били гости на хотела. Някакви препоръки за избор на етаж и стая?

Колко дена преди началото на почивката е добре да се звънне в хотела?

# 515
  • у нас
На сайта пишеше минимум месец

# 516
Добър вечер. Благодаря за приема в групата. За първи път ще бъда с детето си на почивка в хотел "Ралица Аква клуб "4 през м. Юли. Платих 50% от резервацията.Интересувам се относно коя зона на хотела е спокойна , както и  кратък пешеходен маршрут за достъп до плажа. На второ място се интересувам от качеството на храната, тъй като детето ми проявява алергии. Разрешават ли да се изнася храна и напитки от обектите за хранене в хотелския комплекс, респективно да се внася в хотелската стая?Благодаря Ви предварително!

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 18:25 от Мушкато

# 517
Мушкато,може да звъннете на кол центъра на Албена и да питате коя част на хотела е по-тиха .Може също така 1-2 дни преди да пристигнете да звъннете на управителя и да кажете при възможност да ви настанят в по-тиха част на хотела.Колкото до маршрутите до плажа -като отидете на място ще ги видите . От хотел Ралица до плажа са 900 метра.По отношение на алергиите на детето ви -качеството на храната няма нищо общо със склонността на детето ви да проявява алергии.Вие трябва да знаете към какво проявява алергия и да не давате храна,която да алергизира вашето дете.Изнасянето на храна от ресторанта на хотела към хотелската стая може да стане само ако управителя на хотела ви разреши и ако имате основателна причина за това.Пожелавам ви приятна първа почивка в хотел Ралица

# 518
  • Сливен
Миналата година бяхме в Нона,нямах никакъв проблем да качвам храна в стаята и не съм искала разрешение от никого.Единствено държаха да е в пластмасови чинии.

# 519
Горките камериерки.

# 520
  • Сливен
Защо горките камериерки,ако е към мен.
Винаги съм си сваляла чашите и чиниите в ресторанта.Не съм чакала някой друг да го направи.

# 521
Аз ако трябва да нося чинии с ястия и напитки от ресторанта в хотелската стая за да се храня бих се почувствала неудобно.

# 522
В Албена дали са чували за рум сървис...

# 523
  • В.Търново
Миналата година бяхме в Нона,нямах никакъв проблем да качвам храна в стаята и не съм искала разрешение от никого.Единствено държаха да е в пластмасови чинии.
По принцип не е разрешено.

# 524
Само плодове съм вземала в стаята, нищо друго.

Общи условия

Активация на акаунт