🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 1 - * Старт * 🐄

• 50 386
  • 942
  •   1
Отговори
# 915
Недоразумението на главата на Финци по време на дуела има ли някаква любопитна предистория ( която съм пропуснала), или е просто шут ?

# 916
Не подценявайте Финци. Мисля, че има подготовка, чалъмджия е и доста добре се движеше като стратегия в игрите. Смятам, че на Гуспата не му е мястто в там в предаването, защото е бил член на екипа, а и се занимава доста в такъв тип игри. На практика може да стигне до финал без проблеми.

# 917
  • USA
И от какъв зор Ангел нарочно да падне Rolling Eyes Не ми се вярва доброволно да се изложи така и да падне с толкова голяма разлика
Точно така.Да не споменаваме и "жената",която е вътре във Фермата и Ангел гледа да е около нея през всяка свободна минута.
Дуела не съм го гледала,но това,че преди 2г си се справил на дуел,не значи,че на по-късен етап ще си същия звяр.

Според мен ще го върнат,само за да гледаме любови с Камелия.

# 918
  • Велико Търново
Новите участници още не им помня физиономиите, но от старите на сватбата гледах, че са Яни, Гуспата, Финци, Гечо и Хепи Ванче.
Роман също беше в кадър.
Вчера във "Всяка събота" направиха пряко включване от мястото. Бети и Ники казаха, че щяло да има 350 гости, като от всички сезони на Фермата имало 50 участници с половинките си. Кумата е Юлияна от втори сезон (Макето). Всички са били с народни носии. На Бети беше много хубава. Един скрийншот с не много добро качество
Скрит текст:

Според мен може да е пийнал малко и реакциите да са му били забавени. Или адреналинът да му е дошъл в повече. Или да се е сринал психически след първата битка, която е смятал, че ще спечели.
И трите фактора са повлияли. Разбира се, че изобщо не е отпаднал нарочно Ангел.

Пак започваха рано, помня една от фермите, онази с шатрите, когато бяха разделени на мъже и жени, трябваше да си правят стените, само скелета имаха. Също и миналата година, когато трябваше да спят някои в стаите, а други под сайванта и им беше студено. Винаги започват със студеното.
Миналата година първият им снимачен ден беше 1 август, последният - 24 октомври. И въобще всички предишни сезони периодът на снимките е някакъв такъв приблизителен. Сега е първият сезон, чиито снимки започнаха толкова рано и съответно - завършиха преди началото на излъчването.

Последна редакция: нд, 11 сеп 2022, 20:58 от DamaPika

# 919
Много моля за спойлер кога си тръгва офблаче ле, бяло, за да почна да гледам. По-противна ми е и от Чавдар!

# 920
Само, аз ли усетих пристрастията на Иван и Андрей към Финци?
Яд ме е, че Финци победи и не ми хареса поведението му на арена, на моменти беше вижте ме колко съм добър, само дето не се биеше в гърдите. Имаше и момент в който си просеше аплодисменти Grinning

# 921
Не само ти. Тия двамката, така и не се научиха за толкова сезони, да си крият пристрастията. Много е дразнещо.

# 922
Ама те не са се и опитвали да се крият, че имат пристрастия. И&А са на принципа това си е нашето предаване, ще си правим каквото искаме. Но е похвално, че са си взели все пак бележки от миналогодишното фиаско и върнаха Алманаха в дуелите и старата арена.

Финци ме издразни с тази перука/шапка. Абсолютно шутско изпълнение.

# 923
Нещо ми е скучно засега. Мили очи пред Стоичков и него самия за 1-2 епизода ще преживея, ама ако се продължава с хора, ръченици и народното блеене на Лилянка, отгечението за мен е пълно. Това момиче се държи като обиграна народна певачка от 70-те. Той и говорът й един мазен, все едно е постоянно водеща  на банкет или на онова предаване "С бъклица и дрян" - там имаше една водеща, която говореше по същия театрално-закачлив начин, само дето поне не фъфлеше. Нищо не ми е сторила, милата Лили, но не знам защо ми е така органически неприятна. Наистина допускам и да е толкова пренавита, защото опосумите са я нахъсали да пее до откат едни и същи песни, които да просълзяват зрителите-емигранти.
Стоичков уж щеше да дели неволи за тях, а още с появата му направиха царски софри с печени прасета. Можеше да ни спестят гледката на горкото заклано и още неизпечено прасенце.
Двамата тит-, опс, глигана се надпревариха кой да му целува ръки и краки на батя си Стоичков, което как да кажа...не че е чак лошо, ама такава сервилност никак не ми е по вкуса. Няма ли някакъв по-нормален човешки начин да си покажеш възхищението от някого.
Дуелът го гледах с половин око - стана безинтересен с излагациите на Ангел. Жалко за този човек - има способности, но и във фермата, и в живота май се прецаква по много глупав начин. Предполагам, че ако бяха останали и двамата с Финци във фермата и ако Ангел знае за любовните драми на Финци, които се развяват тук, сигурно щяха да се позахапят. Въпреки че мъжката солидарност е странно нещо, та не знам...не знам. Камелия все още ми се струва скрита лимонка с потенциал за интриги и предполагам, ще дава тепърва още хляб за коментари и спорове из темите Simple Smile

# 924
  • София
И Гечо е нелеп с мустаците и перуката.

За Камелия е по-добре Ангел да е вън от играта. Той й се впи много еднозначно, без да е много сигурно, че тя споделя трепетите му.
А пък след излагацията му, тя, която се е представила на ниво в някакво военно обучение - не знам какво чувство би могла да изпита към Ангел, но все ми се струва, че ще е от онези, които на него няма да му харесат.

# 925
Не само ти. Тия двамката, така и не се научиха за толкова сезони, да си крият пристрастията. Много е дразнещо.

Сещам се за редица спортни коментатори на световно ниво, които не успяват да се справят с пристрастията си, та не очаквам точно Иван и Андрей да са изрядни. Много е дразнещо, но докато предоставят равни условия за състезание на дуелистите, не ми пука за личните им предпочитания.

Изборът на първите фермери и ратаи, както и стартирането на дуелите между нови и стари ще раздвижат нещата. Играта тепърва започва.

# 926
Аз пък забелязах как Симона все е на първа линия до Стоичков, иска да му е в полезрението.

# 927
  • Вестерос
Финци ви дразни с шапката, ама Гечо не с нелепата дегизировка. 😁😁

# 928
Финци ви дразни с шапката, ама Гечо не с нелепата дегизировка. 😁😁
Гечо и в предишния му сезон беше с оранжевата си шапка. Но не тя е причина да не ми е симпатичен

# 929
Аз пък забелязах как Симона все е на първа линия до Стоичков, иска да му е в полезрението.

Мислех си, че си въобразявам Grinning всячески се опитвам да не я приемам като кифла и златотърсачка. И понеже не искам да съм предубедена, си помислих, че ми се привижда как се бута навсякъде около и до Ицо Joy

Общи условия

Активация на акаунт