🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 1 - * Старт * 🐄

• 50 404
  • 942
  •   1
Отговори
# 900
Че защо да си тръгва нарочно Ангел? Още първата седмица на предаването - няма никаква логика и тези конспирации са ми леко смешни.

# 901
И за мен Ангел беше неузнаваем. Но няма никакъв смисъл да пада още първата седмица, при това по такъв срамен начин. Стана ми жал за него за това, че не успя да спечели дори точка, а в някои игри времето му беше три пъти по-бавно.
Според мен може да е пийнал малко и реакциите да са му били забавени. Или адреналинът да му е дошъл в повече. Или да се е сринал психически след първата битка, която е смятал, че ще спечели.
Беше цветен и съжалявам, че отпадна.
Но и Финци ми харесва и се радвам, че продължи.

# 902
Че защо да си тръгва нарочно Ангел? Още първата седмица на предаването - няма никаква логика и тези конспирации са ми леко смешни.

Съгласна.
Не мисля, че доминиращите победи са в интерес на продукцията. Браво на Финци.
Не е до възраст, разликата им е само 4 години, не е до подреждане на игрите очевидно, не е и до липса на мотивация.
Просто Финци бе по- добрия.

# 903
Не успях да гледам снощи, смятах днес, но ми се уби желанието като разбрах, че Ангел, за когото бях, е паднал и на всичкото отгоре на нула.😅😅😅 Предния сезон в дуела му с Калоян си беше на ниво, какво е станало сега, че е бил толкова зле.
Беше един от малкото, които харесвах. Трябва нов фаворит да търся.😀

# 904
  • София
Четири години са четири години - твърде много време, през което човек да се промени физически като издържливост и координация. Все пак залагам на това, че се е отпуснал с яденето и пиенето. Човещинка, толкова ядене наведнъж, как да не се полакоми човек и да си отпусне душицата!

# 905
Кога е снимано предаването - всички са навлечени с дрехи и през деня, а беше доста топло времето предишните месеци?
Дидо явно не е във Фермата, участва на доста публични събития.

# 906
Кога е снимано предаването - всички са навлечени с дрехи и през деня, а беше доста топло времето предишните месеци?
Дидо явно не е във Фермата, участва на доста публични събития.
В началото на май.

# 907
  • Вестерос
ФЕРМАТА Е СНИМАНА ОТ 02.05 ДО КЪМ НЯКОЙ СИ АВГУСТ!

ТОВА ДА СЕ СЛОЖИ В ПЪРВИЯ ПОСТ, ЧЕ Е СУПЕР ДОСАДА ВЕЧЕ.

Според мен Ангел не е паднал нарочно, не беше в кондиция, не беше въобще концентриран, особено на стрелянето. А на рязането имаше някакъв проблем, я с дъската, я с трионите..

# 908
  • Варна
ФЕРМАТА Е СНИМАНА ОТ 02.05 ДО КЪМ НЯКОЙ СИ АВГУСТ!

ТОВА ДА СЕ СЛОЖИ В ПЪРВИЯ ПОСТ, ЧЕ Е СУПЕР ДОСАДА ВЕЧЕ.

Според мен Ангел не е паднал нарочно, не беше в кондиция, не беше въобще концентриран, особено на стрелянето. А на рязането имаше някакъв проблем, я с дъската, я с трионите..

To чак пък да е толкова важно кога е снимано....И аз не мога да разбера,  през 2 страници един и същ въпрос. И в първия пост да се закачи обаче, няма да има полза, защото едва ли ще го чете някой.
Ангел се представи слабо, да,  за съжаление. Харесвах го повече от двамата. Но факт, че Финци се представи много по-добре. Ангел е по-интересен персонаж, но това са правилата  на играта...

# 909
Всъщност не знам защо не снимат Фермата юни-юли-август като Игрите, а  все да ги гледаме навлечени, зъзнещи, в разни калищаци.

# 910
  • София
Лятно време какво да сеят? Тогава вече ранно посятото иска само копаене и поливане, после започва и брането. Животните също не се раждат и отглеждат малки лятно време. Тогава няма да е ферма, а курорт.

# 911
  • на село
Доколкото помня, това е първата ферма, която се снима от началото на май и до излъчването на сериите е приключила.

Преди започваше, мисля  август и излъчването ставаше докато са още във фермата.
Тогава зъзнеха и бяха с дебели дрехи в края на сезона, а сега тепърва ще се разсъбличат Grinning

# 912
  • София
Пак започваха рано, помня една от фермите, онази с шатрите, когато бяха разделени на мъже и жени, трябваше да си правят стените, само скелета имаха. Също и миналата година, когато трябваше да спят някои в стаите, а други под сайванта и им беше студено. Винаги започват със студеното.

# 913
  • София
Не е вярно, че започват винаги със студеното, лятото почваха да снимат преди и октомври някъде приключваха.

# 914
Тази година може би са почнали толкова рано е да е заради световното по футбол.

Общи условия

Активация на акаунт